סיכוםםם חודשי

../images/Emo137.gifסיכוםםם חודשי../images/Emo137.gif

אז מה היה החודש?
יצאה גירסאת הדה לוקס של TIW
30 זכו בתואר BEST ROCK בEMA
פוטושוט חדש http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=146854529+ ראיון בYRB http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=147347915
הפרומואים להוריקיין http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/hurricane/shannon.html
והקליפ הוריקיין שיצא כמובן שהקליפ הזוכה השבוע הוא של שאנון
ועכשיו לחידון שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? וכמובן תמונה שלכם

TyrAnnyA

New member
עד שאני יכולה להגיב בפורום הזה!!!

שם: אנני גיל: את ממש לא חייבת להזכיר את זה בכל חידון, שושנה!!! תאריך לידה: 08.06.83 מקום מגורים: ת''א מה אתם עושים בחיים כרגע: עובבבדת ומתכוננת להופעה של שלושים במוסקבה בעוד שישה ימים!!! מה אתם שומעים עכשיו? את שלושים כמובן. שלא אשכח פתאום שום מילה בהופעה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הוריקיין (כמה מפתיע!) ו-A strangest thing של ג'ורג' מייקל איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- עברו כמה ימים של שיגעון טוטלי, שתודה לאל הצלחתי להתגבר עליו. עדיין לא מאמינה שקניתי כרטיס טיסה כל כך זול. בעיקר הרבה עבודה, עייפות כרונית, מסיבת צוות ענקית בעבודה, יומולדת לאופק ובעיות תגובה בפורום הזה!אי אם איי וכמובן הקליפ המדהים! מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?- ההופעה של שלושים במוסקבה, לפגוש את לנושקה והחברים מהאשלון הרוסי,את המשפחה שלי, פאקינג קור של -15 במוסקבה, דה-לוקס שלי, שנה חדשה וכמובן תמונה שלכם. אין משהו חדש...

אני?

שם: שני גיל: 20.5 תאריך לידה: 1.5.90 מקום מגורים: פתח תקווה מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדים>אוכלים>יושנים ולצערי לא מוצאת זמן לשאר הדברים הקריטיים בחיי מה אתם שומעים עכשיו? טלויזייה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: New devide של לינקין איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב.. ההופעה של לינקין שהייתה אדירה, יומולדת 70 לסבא, מציאת עבודה ובלה מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? עוד 10 ימים את טסה לראות את 30 בספרד, ואקבל את הדה לוקס של TIW, להתחיל לעבוד על תיק עבודות.. ו..זהו וכמובן תמונה שלכם - אני ואחותי עם סבתאלוש..
אני המנשקת

Pooola

New member
תיק עבודות ל? מה את הולכת ללמוד? :O

ו! אההההההההההההה. כיף לך כל כך !#$ שלושים שוב ! בא לי.

STEMINEM

New member
umm

שם: רענן גיל: 20 תאריך לידה: 15.9.90 מקום מגורים: ת"א מה אתם עושים בחיים כרגע: חייל מושתן מה אתם שומעים עכשיו? T.I. Feat. Christina Aguilera - Castle Walls שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אביב גפן - גשם כבד עומד ליפול איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב תרגיל אוגדתי מתיש במיוחד החלפת מפקד - חלום שהתגשם שנתיים בצבא.... עד מתיייי לעזאזל ?!?!! מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ.. לא.. האח הגדול?.. להוציא רשיון נהיגה צבאי ולצאת הביתה כל יום וכמובן תמונה שלכם: FACEBOOK

Pooola

New member
גשם כבד עומד ליפול ../images/Emo99.gif

שיר כל כך טוב. וואו, איך נהיה לי חשק להופעה של אביב גפן.

sashkaalex

New member
me me me

גיל:17.5 תאריך לידה:30.6.93 מקום מגורים:פתח תיקווה מה אתם עושים בחיים כרגע:חופש חנוכה!!!! מה אתם שומעים עכשיו?כלום..=\ שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:m.c.r-sing איך עבר עליכם נובמבר?מהר =) ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובימי הולדת של כול האנשים שנולדו בחודש הזה! מה אתם מתכננים לדצמבר?לחקות לשנה החדשה! יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?ה 31 בדצמבר!!! וכמובן תמונה שלכם

Pooola

New member
אני :)

שם: נטע גיל: הממ. לפי ספירה עיברית אני כבר 21. לפי ספירה לועזית רק בעוד 10 ימים. תאריך לידה: 16.12.89 מקום מגורים: מעגלים (נונו ליד נתיבות) מה אתם עושים בחיים כרגע: מובטלת :S כבר התרגלתי. חחחח. מה אתם שומעים עכשיו? כלום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הממ...חרשתי על הוריקן ועל שיר של יעקב שוואקי (טאטע) איך עבר עליכם נובמבר? נסעתי לחיפה כדי להיפגש עם כלבה (כן כן, הולכת על 4), שהיא הכלבה שאני הכי אהבתי בעולם ועברתי כ"כ הרבה כדי למצוא לה בית :). היה מרגש! :p מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? האח הגדול! (פעם ראשונה שבאמת מעניין אותי). וכמובן תמונה שלכם - אני ורותי הכלבה המדהימה

simsital12

New member
סיכמוש

שם:לי טל לוי גיל:עדיין 20 תאריך לידה:27.7.1990 מקום מגורים:גבעת זאב מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא>< מה אתם שומעים עכשיו?את אמא שלי שרה"לכי תספרי לכולם שאת מאוהבת ואת מתחתנת..." XDD שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:new soul איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב דוה נפטרה ספתא נפטרה 30 זכו הקליפ שלהם יצא עשיתי עבודות רס"ר המון מטבחים>< העיקר שנגמר! מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יומולדת לג'ארד:D והמון ימי הולדת של אנשים אחרים>< וכמובן תמונה שלכם אין תמונהD:

למעלה