סיכום השבוע

../images/Emo137.gif סיכום השבוע ../images/Emo137.gif

ברכות למצטרפים החדשים
דניאל הרץ, RM43, משוטט בדרכים, p o l i,
___________________________________________________________ ועוד שבוע נגמר…
אמת או שקר סיכום שני: מוביל בראש, עם 9 תשובות נכונות - עודד א (מי אמר "כרגיל"?
) נושף בעורפו גריןבירד
עם 8 תשובות נכונות ואחריהם, עם 7 נקודות: דניאל365, ילד המהפכה ולירוי...
השבוע עסקנו לא מעט בנושא בגידה איפה עובד הגבול? (ענין אינדבידואלי), והאם חשד הוא סיבה מספקת לפרק זוגיות (גם כן ענין אינדבידואלי…)
בינתיים עודכנו ש-RM43 ובן-זוגו החליטו לתת צ´אנס נוסף לאהבה
. שיהיה
.
ליין המסיבות החדש
strange love
נפתח איפה שהיה הסוויט הישן ביפו (כיכר קדומים 14). ילד המהפכה ו-m היו ונהנו. עכשיו תורכם ללכת-לרקוד-לבחון-ולחזור עם ביקורת מועדונים! ולמתעניינים - ערבי s&m זה בימי שלישי...
איזה הומו מפורסם את/ה? ובכן ,כולנו אלינור רוזוולט. או ליאונרדו דה-וינצ´י. או אלכסנדר הגדול. ורק old crow חייב להיות שונה (
) בתור מייקל ג´אג´ (כומר שנהרג בפיצוץ במגדלי התאומים)
איפה אפשר לחגוג זוגיות גאה בעולם? קמפארי אומר ברלין. DJNYC ולירוי מדברים על ניו-יורק, ודניאל365 אומר פורט לודרדייל (וואלה?!). אבל ההפתעה הגדולה מגיעה מכיוונו של משוטט בדרכים: מסיבות גייז סודיות ב...הודו
|טורבן|
|
דגש|פינת האינפורמציה החשובה
: amet ו-guy1974 חוגגים שנה ביחד
, ושיהיו עד הרבה שנים מאושרות
ולכבוד החג: ב
רגילה (זאת עם הריבה האדומה, לא ריבת חלב או כל מיני הפתעות אחרות) יש 300 קלוריות. סתם שתדעו.
שבוע גדוש אירועים בעלילות יניב בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות: זה התחיל בסופשבוע פרוע בניישן עם כריס, המשיך בשיחת טלפון שהובילה לדינר-דייט עם דני הסקוטי, והגיע לשיא בבדחיית הדינר-דייט הסקוטית לטובת דינר-דייט עם זוכה תחרות החשפנים-החובבים הכוסון. שנאמר: ואמרו אמן! (וגם – בקרוב אצלכם
) _____________________________________________________________________
בפינת היומולדת אנחנו חוגגים 18 חורפים ל-p o l i שסופסוף הגיעה לגיל שאפשר לכתוב (לכתוב בפורום הזה
).
וברוכה הבאה
ואם אתם לא מופיעים במאמר היומולדת, אתם מוזמנים לשרשר לכאן את תאריך הלידה שלכם, כדי שנחגוג גם לכם
__________________________________________________________________ הסקר הרשמי כשאתם מסתכלים בראי 3 חברי פורום חושבים שהם הכי יפים בעיר 11 מרוצים מעצמם, למרות ש… 9 חושבים שיש מקום לשיפור ו- 2 חושבים שהמראה תיכף נסדקת… עכשיו סקר חדש _____________________________________________________________________ יאללה, לכו להדליק נרות עם המשפחה, ולמען השם, תפסיקו עם הקונוטציות המיניות!!! "...אז אגמור בשיר מזמור..." חג שמח
איתי ומאי

מבט חטוף...

ב"מאמר היומולדת" לימד את עוגי כי הוא נולד בשנת "-". אמנם זו שנה נחמדה, בציר טוב וכו´... אבל זה מידע שגוי. השנה האמיתית (חשיפה?) - 1977... זקןןןןןןןןןןןןןן (אפשר לעדכן?) בקרוב אצלכם

EyeSeeYou

New member
חג שמייייח

חגים לא ממש עושים לי את זה, ואם כבר לחגוג אז שיהיה חגים מהקוראן או הברית החדשה-
משום מה הם עושים את זה הרבה יותר שמייייח
, והרבה פחות משמין
(ואני דורש להוסיף לסקר את האופציה "סופגניה?? זה המון קלוריות"). לפחות קצת חורף סידרו לנו..
אז שיהיה בכייף לחוגגים
וחוץ מזה, ברכות לעודדי
על עמידתו בראש גלאי השקרנים, אומרים שרק שקרן טוב יודע לזהות שקרן טוב..אמת? או אולי שיקרו לי?
כך או כך, אני חייב להצביע על מגמה מעצבנת במשחק
- זו לא חוכמה לספר סיפור אמיתי לחלוטין, לשנות בו פרט קטן
(למשל שלבשתם חולצה כחולה ולא ירוקה) ולהציב אותו כשקר מול סיפור אמיתי אחר. הרעיון במשחק (המקורי לפחות) הוא לבחון את הדמיון ואכן להציב שקר מוחלט. בסופו של דבר כששני סיפורים מבוססים על מקרה אמיתי, המתאים לאדם מסויים, זה לא ממש מוסיף עניין - לדעתי.

.m

New member
מסכימה!

הרעיון במשחק הוא אכן להציב סיפור אמיתי, וסיפור שאין לו קשר למציאות (אולי רק כפנטזיה...) ולגבי הסקר - אתה צודק, אבל לצערי לא ניתן להוסיף תשובות אחרי שהסקר מוצב. איתך ה
mai

hatul

New member
תקציר לחג ישראלי טיפוסי

הם ניסו להרוג אותנו
הם נכשלו.
בואו נאכל!

Liroy25

New member
תוספת קטנה לסיכום השבועי

נוספה גלריה חדשה - אהבת גברים. תמונות שיעשו לכם רק טוב! אם יש לכם עוד אתם מוזמנים לשלוח אלי או להעלות בפורום אני אדאג להוסיף. כמו כן נוספו תמונות חדשות לגלרית האבקות גברים, לעיונכם.

daniel365

New member
כן כן...

אני יודע שיש לי פנים של ילד בן 19 אבל בפועל אני בן 25 - וכבר מתקרב ל-26.... כמו שאמרתי אני מזדקן.... - למרות שלא רואים! אני.

Liroy25

New member
שקיוז מי! ילד!!

´בקשה לא להדחף! המומולדת הבא הוא של לירוי (8.1.)

Liroy25

New member
נכון!!!!! ../images/Emo9.gif

"עוד חודש פחות יום הולדת עוד חודש פחות יום יומולדת עוד חודש פחות יום יומולדת ללי-רו-י!"

Liroy25

New member
קבלו תיקון... ../images/Emo52.gif

"עוד חודש וקצת יומולדת עוד חודש וקצת יומולדת עוד חודש וקצת יומולדת ללי-רו-י.."

danield

New member
גם לי יש יום הולדת

רק רציתי להוסיף את עצמי לרשימה ימי הולדת תמיד כיף לקבל ברכות... אז שלי ב 21/4

למעלה