סיכום שבועי

../images/Emo137.gifסיכום שבועי../images/Emo137.gif

אני לא חושב שהיה אחד כזה כבר... הרבה זמן. דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: התחדשות השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע של גנ'ט (או ז'נט - עומרי זה בשבילך!
): שיר השבוע לא של ג'נט: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה):

עונה.../images/Emo138.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הסופגניות חזרו למאפיות.
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: מצבי רוח משתנים, צינון וכדומה...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חופש!
התחדשות השבוע: אין. אבל עוד שבועיים מגיעים ארצה בני הדודים שלי מחו"ל, וכמיטה המסורת, הם ייקנו לי טריליון דיסיקים. סרט השבוע: "יהודי טוב" של האחים כהן. עוד סרט משובח של הצמד הכי מוכשר בהוליווד. סדרת השבוע: מי רואה בכלל טלוויזיה? ספר השבוע:
שיר השבוע של ג'נט: Damita Jo, Alright (All For You Tour - Live In Hawaii), Make Me שיר השבוע לא של ג'נט: Beyoncé - Back Up Björk - Cocoon Róisín Murphy - Let Me Know Goldfrapp - Number 1 ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
מעריצי מאריה, בבקשה אל תעלבו, אבל אני מצאתי את האנימציה הזאת שהכין משתמש ב-xone משעשעת למדי... אחר (או: מסר חשוב לאומה): I wanna nasty boy to put it on me good Ms. Jackson don't But Damita Joe do A little lady A whole lotta class But you do me wrong I'll get in that ass

שלי

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סיימתי את הקורס (אחרי 3 וחצי חודשים)
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: להיפרד מהחברים בקורס, המתח שלקראת השיבוצים הסופיים (שיודעו לנו ביום א'). משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מקווה שאני אקבל בסיס טוב. התחדשות השבוע: Destiny Fulfilled [Wal-Mart limited edition 2CD Tracks] - Destiny's Child סרט השבוע:
סדרת השבוע: האח הגדול 2. ספר השבוע:
שיר השבוע של גנ'ט (או ז'נט - עומרי זה בשבילך!): What Have You Done For Me Lately שיר השבוע לא של ג'נט: Mary J. Bige – The One Madonna - Revolver Whatya Want From Me - Adam Lambert ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ההופעה ב-X Factor באיכות גבוהה - http://www.mediafire.com/?imcmzqzyny1 אודיו של ההופעה ב-X Factor - http://www.megaupload.com/?d=4U1CO7OK

עונה:

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: חופש!!!!!! דבר רע במיוחד שקרה השבוע: ציונים מבאסים,אנשים מרגיזים. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: התחדשות השבוע: טרנינג נחשב? סרט השבוע: לא היה. סדרת השבוע: האח הגדול 2,הישרדות 3, ספר השבוע: אין. שיר השבוע של גנ'ט (או ז'נט - עומרי זה בשבילך!): תודה!! ז'נט זה כזה סבתא מרוקאית
Make Me,Control שיר השבוע לא של ג'נט: שיר השנה שלי - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=314&MessageId=136604936 מוקדש לצחוש
ציטוט השבוע: ציטוט נבחר משיר השנה שלי. תמונת השבוע: תבחרו משהו של ג'נט אחר (או: מסר חשוב לאומה): צחוש שולט!!! אה וצח,אני חצוף בטעות (ובדגש על בטעות!!!) מחקתי את המסרים שלך על הקורס |בכי תמרורים| ולא משעתי כלום ופאק איט אתה כ"כ השקעת!!! מה אני יוכל לעשות בשבילך?

יש לי גיבוי של הקורסים,

אם אתה רוצה אני אשלח לך אותם שוב. מה אתה יכול לעשות בשבילי? אני אחשוב על משהו...
שיר השנה שלך.

אני אשלח לך מחר.../images/Emo3.gif

הסתכלתי עכשיו על המצעד.
אתה רוצה שאני אגיב על כל שיר ושיר?

טוב, הנה. אתה הבאת את זה על עצמך.

(מפרסם כאן כי בפורום "מצעדים" יש אנשים מפחידים) 1. Rihanna - Russian Roulette בלעכס. מזעזע. דראג של גרייס ג'ונס. 2. Lady GaGa - LoveGame ליריקה מתוחכמת והפקה יצירתית!... NOT. זבל. 3. Urban Symphony - Rändajad (Eurovision 2009 Estonia לא ראיתי את האירוויזיון מאז גיל 3 בערך. 4. Lady GaGa - Poker Face פה פה פה פה פיגור. 5. Jazmine Sullivan - Dream Big לא סובל אותה ואת הקול המתחנחן והמעיק שלה. 6. Jennifer Hudson - If This Isn't Love מרגשת כמו מלפפון. 7. Brandy - Long Distance היא רצחה אישה בדם קר! רצחה! איך אנשים מסוגלים לשמוע את המוזיקה שלה אחרי זה... 8. Lady GaGa - Paparazzi פאפא-פאפא-קרצי. קרציית השנה, זה בטוח. 9. Britney Spears - Circus מעיק. שתפרוש כבר! 10. Little Boots - Remedy הכי פחות טוב ב-Hands הגאוני. מעניין למה... (אהממRedOneאהממ) 11. Jazmine Sullivan - Bust Your Windows ע"ע 5. 12. Anastacia - Absolutely Positively הצפרדע הזאת עדיין קיימת? 13. Pet Shop Boys - Love Etc פעם אהבתי. יצא לי מכל החורים. 14. Britney Spears - If U Seek Amy ש-ת-פ-ר-ו-ש! 15. Mariah Carey - I Want To Know What Love Is חביב. 16. Beyonce - Sweet Dream השיר הכי טוב בכל המצעד שלך!
17. Gabriella Cilmi - Sancutary יש לה קול של חזרזיר עושה פארודיה על איימי וויינהאוס. 18. Agnes - Realese Me אגנס?! הטעם שלך מתדרדר מרגע לרגע... אחד הגרועים של העשור האחרון. 19. Jazmine Sullivan - Lions,Tigers & Bears ע"ע 5. 20. The Gossip - Heavy Cross אני מת על הלהקה הזאת, חוץ מבעיה אחת "פיצפונת" - בת' דיטו. לא סובל את הממוטה הזאת. 21. David Guetta Feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over מצויין. השיר היחיד שטוב ב-One Love הסתמי והמעצבן. 22. Mariah Carey - Right To Dream די משעמם, למען האמת. 23. Yohanna - Is It True (Eurovision 2009 Iceland ע"ע 3. 24. Black Eyed Peas - Meet Me Halfway הרבה יותר טוב מ-Boom Boom Pow ו-I Gotta Feeling. הקליפ טוב. 25. Basement Jaxx Feat. Sam Sparro - Feelings Gone שני אומנים טובים משתלבים לשיר אחד גרוע (ע"ע Supernova של קנייה ווסט ומיסטר האדסון). 26. Leona Lewis - Run דראג של סוס. חייזר שנשלח מהחלל החיצון כדי להרוס את עור התוף של המין האנושי. 27. Nelly Furtado - Manos Al Aire LAME. 28. Lilly Allen - The Fear לא סובל את לילי אלן. אחת מהזמרות הפתטיות של העשור. 29. VV Brown - Shark In The Water לא מכיר (משתדל להימנע משירים של ויוי בראון הפלצנית). 30. Alesha Dixon - Breath Slow אלישיה דיקסון?! אבוי. 31. Jordin Sparks - Battlefield קיטש! קיטש! קיטש! (למרות שהאלבום הראשון שלה לא היה מזיק כ"כ). 32. La Roux - Bulletproof טוב מאוד. גם הקליפ מרענן ביותר. 33. Sugababes - About A Girl יאק. הן מתדרדרות מרגע לרגע. 34. Alexandra Burke Feat. Flo Rida - Bad Boys אוקיי! יש גבול לכמות הטעם הרע שיכולה להיות במצעד! 35. Freemasons & Sophie Ellis Bextor - Heartbreak (Make Me Dancer ע"ע 25. 36. Kanye West - Heartless ענק! מעולה! 37. Lady GaGa - Eh Eh (Nothin' Eles I Can Say מפסקול "דץ והכבשה שושנה: הסרט". 38. Ciara Feat. Missy Elliott - Work איום. אפילו מיסי (
) לא מצליחה להציל את השיר. 39. Leona Lewis - I Will Be לא מכיר ולא רוצה להכיר. 40. Paloma Faith - New York לא מכיר. 41. Agnes - On & On ע"ע 18. 42. September - Can't Get Over לא אוהב את ספטמבר. הם מוציאים האוס זול למדי. 43. Natalie Imburglia - Want לכי תזריקי לעצמך עוד בוטוקס לשפתיים ותעזבי אותנו בשקט! 44. Lilly Allen - Not Fair דווקא שיר לא רע, בהשוואה לכמויות הזבל שמייצרת הגב' אלן. 45. Madonna - Celebretion שיר מגניב למסיבות. אפילו התחלתי לחבב את הרמיקס בקליפ. 46. Schiller Feat. Colbie Caillat - You לא מכיר אבל קולבי גרועה ומשעממת. 47. Kejsi Tola - Carry Me In Your Dreams (Eurovision 2009 Albania ע"ע 3. 48. Regina - Bistra Voda (Eurovision 2009 Bosnia & Herzegovina ע"ע 3. 49. Agnes - I Need You Now (Chaill Remix) ע"ע 18.

המשך../images/Emo26.gif

50. Pussycat Dolls - Jai Ho! (You Are My Destiny חמוד ומקפיץ. יותר טוב מהמקור ההודי המעפן. 51. Beyonce - Halo ע-נ-ק!!!
52. Medina - Kun For Mig\You & I לא מכיר. 53. Kanye West - Paranoid נהדר. 54. Jade Ewen - My Man יש לה קול מציק. 55. Colbie Caillat - Fallin' For You ע"ע 46. 56. Miley Cyrus - Party In The USA תסתמי את הפה שלך ולכי לבי"ס כמו כל ילדה נורמלית. זנזונת מעצבנת. 57. Little Boots - Earthquake נהדר. 58. Tinchy Stryder Feat. Amelle - Never Leave You מחבב, אם כי יש טובים בהרבה ב-Catch 22. 59. Shakira - She Wolf נהדר. מהטובים ב-She Wolf. 60. Jessica Mauboy - Burn לא מכיר. 61. Pet Shop Boys - Beautiful People סביל בקושי. 62. ?Pet Shop Boys - Did You See Me Coming סביל בקושי. 63. Flo Rida Feat. Wynter - Sugar איכס. 64. Pixie Lott - Boys & Girls חביב. 65. Girls Aloud - Untouchable (Single Version) איכס. 66. Danny - Need To Know לא מכיר. 67. Alicia Keys - Doesn't Mean Anything בלעכס. 68. Rihanna - Rehab בלעכס.² 69. JLS - Beat Again למה לעזאזל כולם מתלהבים מהשיר הזה? אוהב את הקאבר של ליטל בוטס. 70. Whitney Houston - Million Dollar Bill אלבומה החדש מעייף ומשעמם. יאללה, הגיע הזמן לפרוש סופית. 71. Amadou & Miriam - Sabali לא מכיר. 72. Jade Ewen - It's My Time (Eurovision 2009 UK ע"ע 3 + 54. 73. Svetlana Loboda - Be My Valentine (Eurovision 2009 Ukraine ע"ע 3. 74. Sasha Son - Love (Eurovision 2009 Lithuania ע"ע 3. 75. Enrique Iglesias Feat. Ciara - Takin' Back My Love שיתוף הפעולה הגרוע של השנה, של שני "זמרים" גרועים מהחיים. 76. Jay-Z Feat. Rihanna & Kanye West - Run This Town טוב. 77. Girls Aloud - The Loving Kind איכס. 78. Daniel Merriweather - Red יש לו קול מתחנחן מדי בשבילי. 79. La Roux - Quicksand לא אוהב. 80. Hadise - Düm Tek Tek (Eurovision 2009 Turkey ע"ע 3. 81. Leona Lewis - Happy ע"ע 26. 82. Mini Viva - Left My Heart In Tokyo מ-ע-ו-ל-ה!!! שיר פופ נהדר ומגניב. והגרסא בטור של הסטרדייז בכלל מושלמת (עם הקול הרובוטי שאומר בסוף "Mini Viva Mini Viva Mini Viva").
83. The Killers - Human איכס איכס איכס. 84. Little Boots - New In Town (Bimbo Jones Remix) שיר מעולה שנהרס ע"י בימבו ג'ונס (נזכר ברמיקס שהוא עשה ל-So Excited של ג'נט ונחרד). 85. Christian Falk Feat. Robyn - Dream On לא יצא לי לשמוע. 86. September - Because I Love You ע"ע 42. 87. Alesha Dixon - The Boy Does Nothin' ע"ע 30. 88. Royksopp Feat. Robyn - The Girl & The Robot לא התחברתי. 89. Alexander Rybak - Fairytale (Eurovision 2009 Norway ע"ע 3. 90. The Ting Tings - We Walk מצויין. 91. Flo Rida Feat. Ke$ha - Right Round חחחחחחחחוווווופפפפפפפפפפפרררררררררר..... 92. Janet Jackson - Make Me נמוך! מעולה!
93. Lilly Allen - 22 ע"ע 28. 94. vaXman Feat. Shiran Amour - Infected לא מכיר. 95. Carrie Underwood Feat. Randy Travis - I Told You So לקארי אנדרווד יש הגשה דרמתית ומלאכותית מדי. 96. Timbaland Feat. SoShy - Morning After Dark גרוע (טימבלנד החדש מעפן לעומת הישן הגאון). לסו-שי יש אחלה קול ופוטנציל. 97. BoA Feat. Sean Garrett - I Did It For Love טראש! 98. Anniela - Strip-teaser לא מכיר. 99. MGMT - Kids נחמד, אבל נחפר ונחרש מכל פינה אפשרית. 100. BoA - Eat You Up ע"ע 97. 101. The Dream Feat. Mariah Carey - My Love זוועתי. 102. Jessica Mauboy - Been Waiting לא מכיר. כעסתי עכשיו על מישהו, אבל הוצאי את כל העצבים על המצעד שלך ועכשיו אני רגוע. אל תיעלב, סתם הייתי עצבני. אני מת עליך!

למעלה