סיכום שבוע חורפי

../images/Emo137.gifסיכום שבוע חורפי../images/Emo137.gif

חחח נו כי קר.___.
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של GC:
שיר השבוע של אומן אחר:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
יציאת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר השבוע: שבוע טוב.ואני ממש מקווה שלא ירד גשם מחר>:

dana9j9j

New member
../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף הייתי בדיזינגוף סנטר וקניתי פוסטר של ג"ש ! משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב ביום שלישי :( שיר השבוע של GC: The Motivation Proclamation שיר השבוע של אומן אחר: Daniel Porter - You Have A Bad Day סתם כי שמעתי אותו ברדיו מילון פעם! סרט השבוע: בנות חומרניות של הילארי דאף ואחותה - כי ג'ואל ובנג'י מופיעים של וחרשתי על הקטע הזה..חח.. תוכנית השבוע: דרייק וג'וש \ החיים היפים של זאק וקודי \ כל כך רייבן .. יציאת השבוע: אין ציטוט השבוע:G.C==>4 ever ...חח.. תמונת השבוע: לא מצליח לי להעלות תמונות אבל גם אם כן אז של ג'ואל..! ולסיכום איך עבר השבוע: שיעמום טוטאלייי עם השביתה הזאת !!

../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

משהו טוב שקרה השבוע:שהלכתי לבדיקות דם, וקניתי 8 סיכות של מכ"רD: משהו רע שקרה השבוע:שהמורה הביטצ' שלי נתנה לי פ"ז כי היו שניי נירות וחצי ליד הפח!!! עכשיו אני אקבל מכתב שיפור
שיר השבוע של GC:אני חושבת שדה אנט'ם, הוא פשוט רץ לי במח, גם שהמון זמן לא שמעתי אותםP: שיר השבוע של אומן אחר:baumwr- in your stead- השיר שלהם נמצא בדיסק הנוסף של בולטס (האלבום ה-1 של מכ"ר) ואני לא מפסיקה לחרוש עליו! וגם: belive- breaking benjamin סרט השבוע: איןP: תוכנית השבוע:סקראבס סקראבס סקראבס סקראבס סקראבס סקראבס סקראבס יציאת השבוע:לבדיקת דם
ציטוט השבוע:"אתם מכירים את זה שאתם צמאים נורא, מגיעים לקולר, ובדיוק באותה שניה, מגיע עוד בנאדם בדיוק באותה שניה אתכם, ואז הוא אומר לכם את המשפט הכי מפגר אי פעם:'אני רק רוצה לשתות'. לא! ואני רוצה לשאוב מים!"- שגיב פרידמן
תמונת השבוע:אני אשים אח"כP: ולסיכום איך עבר השבוע:סבבה

lilmama

New member
טם טים טם

משהו טוב שקרה השבוע: אממממממממ שהוא נגמר עוד מעט. משהו רע שקרה השבוע: שהוא התחיל.
שיר השבוע של GC: Good Charlotte - Emotionless שיר השבוע של אומן אחר:Tokio Hotel - Heilig
סרט השבוע: נו, הסרט הזה ..אשת החלומות משו? והטיטאניק -ראיתי בפעם הראשונה >< תוכנית השבוע: אמ. כלום. יציאת השבוע: בע. שומדבר שווה. ציטוט השבוע: "כוחות העל שלך הם פטפטת ודברת שגדולים יותר מהרי ירושלים" XDDDD אימאשלי המוכשרת O-o תמונת השבוע: ==>
ולסיכום איך עבר השבוע: רע רע רע מרושע. צ'או צ'או, שבת שלום:)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

אמא שלך הרגה אותי

../images/Emo2.gif יש תמונה של הנעליים שלי @#

משהו טוב שקרה השבוע: התוספת הכי חמודה למשפחה
משהו רע שקרה השבוע: כלום
(WTF !?) שיר השבוע של ג"ש : Break Apart Her Heart, Complicated שיר השבוע של אומן אחר: Evanescence - Cloud Nine סרט השבוע: הידעתם ? ערוץ 22 מקרין סרטי אימה בארבע לפנות בוקר. והם מפחידים ! תוכנית השבוע: יריחו, מחרתיים הפרק האחרון
יציאת השבוע: בי"ח ? ציטוט השבוע: Tell me what you don't like about yourself . (ניפ טאק לשליטה #) תמונת השבוע: הנעליים שלי . אל תשפטו, קניתי אותם בפורים 2005, והתמונה היא לאחר שלושה חודשים. אין צורך לומר שהם כבר לא בשימוש >< ולסיכום איך עבר השבוע: מדהים
(אני לא צינית הפעם)

fat lip

New member
o__O

משהו טוב שקרה השבוע: שיעור גיטרה ^^ משהו רע שקרה השבוע: אפחד לא הרס לי תשבוע :} שיר השבוע של GC: מאונטיין, גוסט אוף יו, לייפסטייל, מובינג און, יאנג אנד הופלס שמעתי מלא ג"ש
שיר השבוע של אומן אחר: כל ויוה לה קוברה 3> סרט השבוע: נחשים על המטוסססס תוכנית השבוע: wife swap שכחתי תשם בעברית .. וסקראבס
והסימפסונס!! יציאת השבוע: המ. ציטוט השבוע: המ. תמונת השבוע:
קלדנסטיןןן.באמת לא הייתה לי תמונה. ולסיכום איך עבר השבוע: טוב.

My week ../images/Emo8.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי דיסק של מקפליי ופוסטר של סאם 41
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של GC: Dance floor anthem שיר השבוע של אומן אחר: Mcfly - I wanna hold you סרט השבוע:
תוכנית השבוע: האי יציאת השבוע: דיזינגוף סנטר וקניון איילון
ציטוט השבוע: ניקול: "אז כמה אתה נותן לי על זה..?" מוכר: "5.." ניקול: "5 מה? אלף..?" מוכר: "5 דולר .
" תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר השבוע: אחלה

שבוע מעולהDD:

משהו טוב שקרה השבוע:ממ.עבודה,והרבה יציאות. משהו רע שקרה השבוע:לא נראה לי שקרה משהו שיר השבוע של GC:לא שמעתי אותם שיר השבוע של אומן אחר:בעיקר את בלינק 182 סרט השבוע:
תוכנית השבוע:I LOVE NY יציאת השבוע:עבודה ציטוט השבוע: חח טוב זה מצחיק:ראיתי 2 פרחות אז אחת שואלת תשניה כמה זה 8 פחות 2וחצי?אז השניה כזה מתסכלת עלייה במבט מזלזל ואומרת לה: זה 6 וחצי,איזה סתומה מה את לא יודעת? [חחחחחחחח זה 5 וחציXDDDD] תמונת השבוע:אחותי המותקP: ולסיכום איך עבר השבוע:מעולההה

למעלה