עדכון שבועי #2

lollapalooza

New member
../images/Emo137.gif עדכון שבועי #2 ../images/Emo138.gif

סיכום השבוע
משחק "החוליה החלשה" מתחיל שוב, והפעם עם האלבום "Freaky Styley". אני ממש מבקשת שמי שלא מכיר את האלבום, או לא זוכר אותו, לא יצביע לסתם שירים. ההצבעה היא הרי לא חובה, וחבל סתם לשנות את התוצאות.
קיבלנו אתגר מאוד משונה השבוע, כש- drambuieka שאלה מהם המשקאות האלכוהוליים האהובים על חברי הלהקה.
מסתבר שרובם כבר זקנים וחובבי בריאות, ושמירית חגגה באמסטרדם.
מיכאל הביא לינקים לשירים וראיון עם אנתוני.
בעקבות שאלה של מKה אפורה על השיר "Venice Queen", נפתח שרשור פרשנות שירים. אני אישית נהניתי לקרוא את כל הפירושים. אולי כדאי להמשיך עם זה...
ליגת הפפרז
מחזור 1 נגמר, והמחזור השני התחיל השבוע. לי אישית כבר היה הרבה יותר קשה להצביע הפעם... הטבלאות יעודכנו מתישהו, אני מקווה.
סקר חדש
תודה לרוני (backstreet girl) על הרעיון. רעיונות לסקרים נוספים יתקבלו בשמחה בתיבת המסרים שלי.
תוצאות הסקר הקודם מצורפות להודעה
פינת הג'ון
הדיסק Inside Of Emptiness יצא סוף סוף לחנויות, "רק" באיחור של חודש וחצי... עוד לא מצאתי תאריך ליציאת האלבום החדש (A Sphere In The Heart Of Silence, שהוא אלבום משותף עם ג'וש קלינגהופר) בארץ הקודש. אם מישהו יודע- להודיע בפורום בבקשה.
מאמרים
אני אמשיך להציק לכם... ביקורות, דעות, ביוגרפיות, סיפורים וכל מה שרק נראה לכם מתאים למאמר- יתקבל בברכה.
פינת הצל"ש
הפעם לרוני השניה, BloodSugarCrazy, שמביאה המון תמונות בזמן האחרון. (מה עם להעלות לגלריות, אגב
) תודה רוני
שבוע טוב וחג שמח לכולם.

מוצארט

New member
ושוב-../images/Emo45.gif על העידכון

ועל כל ההשקעה
כיף לראות דברים כאלה

למעלה