שיר השבוע

../images/Emo137.gifשיר השבוע

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
למה בחרתם בשירים האלו
מהו אלבום השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה:

Hezi The One

New member
עונה:]

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם -דיילת באלעל. כי שמעתיD: מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם -In The End-Linkin Park כי שמעתי הרבה. מהו אלבום השבוע שלכם -לוידעO: משהו שהרס לכם את השבוע -אני לא יוצא לטיול>< מתמטיקה זה זנות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -שבוע הבא? יש מפגש.

AvtipuS

New member
אע

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם -אין מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם -אינפקציה-ולמרות הכל למה בחרתם בשירים האלו - ככע. מהו אלבום השבוע שלכם - אינפקציה-בכיף צרפו תמונה לבחירתכם.- גוטה מורצ'ה קוריצה משהו שהרס לכם את השבוע -מבחן בלשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -הופעה של אינפקציה ומפגשסקי! מסר לאומה: אומה! אובי! אתם חברים! (אם אתם לא רואים ערוץ בייבי אז עזבו...)

ManRed

New member
אני נגמלתי מבייבי..

רק הופ בשבילי הופ
הארנב המקפץ

ziljian 1234

New member
אוביייייייי!!! אומה רוצה לשחק...!!

משחק משחק משחק משחק משחקקקקקקקקקקקקקקקקק

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif"You say goodbey, and i say

hellooo..." מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם?
אינטרקום מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם?
מממ... The Beatles - Here comes the sun The Beatles - Let It Be The Beatles - With A Little Help From My Friends Eric Clapton - Tears In Heaven ועוד.. למה בחרתם בשירים האלו
אינטרקום כי חברהשלי ביקשה שאני אכתוב לך ת'אקורדים שלו אז יצא לי לנגן אותו הרבה השבוע.. וכל השאר כי הם פשוט יפים. מהו אלבום השבוע שלכם?
מממ לא מש'ו מסויים צרפו תמונה לבחירתכם
נמנמ...חברהשלי [מימין] הרכיזה על בוב מארלי Day ובאה לביצפר עם הצבעים של דגל ג'מייקה
[וגמני, בערך, בתמונה
] משהו שהרס לכם את השבוע?
לוח מבחנים חדש
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מפגשיםםםםם!! מסר לאומה:
בע! בע! בע!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifההיגיון הוא...

כתבתי שחברהשלי הכריזה על בוב מארלי דיי.. וסתם, רציתי להראות איך הוא התלבשה.. לא פסדר?

yardenbm

New member
יאמ

שייגעצ-אין לא שייגעצ: שי 360 ומטרו- הכל בשבילה למה בחרתי- כח חבר של חברה שלי שר את זה וזה שיר מהמם אלבום השבוע-אין תמונה--> הרס לי את השבוע הנכשל במת' משו שאני מחכה לו אין

להלהלהל

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם עושה ביד מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם Blink 182-whats my age again, בית הבובות-בית הבובות למה בחרתם בשירים האלו כי
מהו אלבום השבוע שלכם Blink 182-Enema of the state צרפו תמונה לבחירתכם.אין משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא מוצ"ש...
...(ולא ההופעה שאני כנראה לא הולך אליה), והמפגש כמובן מסר לאומה: שומה

LiLdon

New member
אהמ אהמ

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ? ערוץ הילדים. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם ? Whenever you will go-The Calling למה בחרתם בשירים האלו ? שייגעצ-כי שמעתי אותו דה קולינג-כי זה יפה כל כך
מהו אלבום השבוע שלכם -Good Charlotte-The Young And The Hopeless צרפו תמונה לבחירתכם.-> משהו שהרס לכם את השבוע? שמו ארון בחדר.וזה דיי צימצם את המרווח שלי לבאלגן.:'[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -מפגשים >.< מסר לאומה: כולם נקבות

dsol

New member
יא בא לי !

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם - אין מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - Taste to you של Melissa Auf Der Maur למה בחרתם בשירים האלו - כי זה שיר מדהיייים ! מהו אלבום השבוע שלכם - המכשפות - האוסף הכפול צרפו תמונה לבחירתכם. הוספתי
הסינגלים של להקת NOVA סוף סוף קיבלתי אותם ! משהו שהרס לכם את השבוע - אמממ הייתי חולה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מפגשים
מסר לאומה: ברוגז !

../images/Emo121.gifסווימינפודדדדדדדדדדדדדדדדדדד

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם :אין מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם :לכתך אחרי במדבר (ימבה ימבה) של אוהד חתוכה... גאוני!!! למה בחרתם בשירים האלו : כי זה שיר גדול ויוסי פיין מנגן שם בס!!! מהו אלבום השבוע שלכם: טנא ראשון-אוהד חתוכה צרפו תמונה לבחירתכם. אין לי כוח
משהו שהרס לכם את השבוע:שאין לי מושג מתי אני נוסע לחפש בס:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מסר לאומה: ליל בובע

למעלה