שלום לכולם! וחג שמח!

girli girl2

New member
../images/Emo137.gifשלום לכולם! וחג שמח!../images/Emo13.gif

אני מחפשת את השירים של הדיסק החדש של שהרם סולטי מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש

פרויז1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

השירים החדשים הנשמעים ביותר שלו : פה כאן ושם מומלץ במיוחד. כי הבן דוד של אמא של gamari שר את זה יפה מאוד!!!!!! כמו כן : וזה וזי וזו יש עוד.

gamari

New member
אם כבר מזכירים

לפני 10 שנים כשדריוש עלה לארץ, הוא לא ידע מילה בעברית ואני לא ידעתי מילה בפרסית השפה המשותפת בינינו הייתה המוסיקה, הוא ידע רק לשיר שירים בשירזית ואין בארץ הרבה שמכירים את השירים. חוץ ממני שידעתי לנגן לו, אולי עוד 5-6 שיכלו להופיע בארועים, לא שאני מוזיקאי גדול, פשוט הייתי מופיע איתו בכל מיני ארועים וחתונות. אמא שלי נתנה לו במה כשהיתה לה מסעדה ברח' לוינסקי והיו שם מופעים (כמו בבת-ים) ומאז הוא הפך למפורסם בקרב הקהילה הפרסית בארץ.

פרויז1

New member
ואם כבר מתייחסים :

דריוש, שם המשפחה שלו הוא שירה חוּן צריך לתרגם? לא! נכון שלא צריך לתרגם? מספרים - ולא קרובי משפחתו, שמשפחת שירה חוּן -כוללללם היו זמרים מפורסמים של המקום והתקופה. שירים שירזיים מאוד מבוקשים במועדוני תרבות זמר ואוכל פרסיים! הם נהדרים! אמא שלך חייבת לכל העדה הפרסית לחזור ולפתוח מועדון נוסח עדן שירז שהיה בבת ים בעאולם של הרבנות בכל יום חמישי. יש דרישה לזה, ורק אמא שלך יודעת להרים את המשא הזה באלגנטיות ובלי כל חריקות. וזה שאתה גם מנגן - נזכור למפגש הפורום!!! אליאס המפורסם(דוֹדי) - מוסר לך ד"ש.
הוא אמר שתשלח סבזי, וגם עוד גונדי

gamari

New member
פרויז ג'אן

נדמה לי שאפילו היית רואה אותי מדי פעם יושב על הבמה ומנגן, כשהנגנים היו מבקשים שאחליף אותם לכמה דקות כדי שישתו תה... בפעם האחרונה שראיתי אותך, סיפרת לי שאתה עובד בעיריית גבעתיים, , אני זוכר נכון ? בעניין השירה חון, למעשה גם היום, יש לי בן דוד בשיראז, בן אחות של אמא שהוא זמר מאד מוכר שם ברחבי הקהילה ודי מבוקש, האחים שלו גם בענייני המוסיקה.. ד"ש לאליאס

פרויז1

New member
אני רואה שאתה מיטיב לזכור פרטים !

אפתח שרשור חדש שם אשיב לך, כי זה עבר לעמוד אחורי. ביי שם.

פרויז1

New member
ממשיך כאן.

טעות שלי. כן. אני זוכר אותך מנגן כמה פעמים. לגבי השיחה שלנו - אתה מיטיב לזכור את הפרטים.דיברנו על עוד כמה דברים. בכלל: משפחת שירה חון - זה הרי שם דבר . כשלקראת סוף הערב אנשים התאספו במבוא החיצוני ועישנו נרגילות להנאתם, הם תמיד דיברו בשבחה של כל המשפחה : אמא שלך הוזכרה בהקשר הכשרון שלה לנהל עסק כל כך יפה ובצורה אלגנטית ומוצלחת. למעשה אמך הצליחה למלא אולמות בתקופות שפל, מה שעכשיו לא מצליחים לעשות גם בתקופות שאינן תקופות שפל. הלהקה היתה גדולה עם גיוון רב! זמרים התחלפו כל שעה,התחילה מוקדם(12:00) וסיימה מאוחר, ואם ביקשו, השאירה את הלהקה עוד - ותמיד בחיוך מתרצה ונעים. שירה של דריוש שירה חון היה גם פעם ריב קשה בחוץ בחולון(מילולי בלבד). היתה ביקורת קשה על אחד האומנים המבוקשים שהיה מזייף בקולו. לעומתו, דריוש שירה חון היה מזרים את השירה כנהר קולח בקולו הנקי. היום דיברתי עם אליאס. הוא רוצה מחר לנסוע לרש"לצ יחד עם כמה חברים שירזים. אליאס אמר לי שהולכים לסגור שולחן לכל הצוות הזה ואם אני מצטרף.אמרתי כן.

gamari

New member
הבט ידידי

לא הרביתי בלשבת עם האורחים.... במקרה ,תמיד אתם ישבתם ליד הלהקה ונהניתם, אז יצא שלפעמים אחי או אני היינו יושבים עם אליאס וצוחקים איתו. בעניין אמא שלי. אגלה לך מה סוד ההצלחה שלה.. המקום היה פעיל במשך כל השנה והארועים היו לא קשורים כלל לעדה הפרסית, לפרסים יש עדיפות כי המטבח ידע לייצר אוכל פרסי כשר למהדרין ברמה גבוהה (כי אבא שלי היה מפקד הצוות) אמא שלי בעצמה הייתה מהתחום ולפני האולם היא בעצמה הייתה שרה ולכן ידעה מה הקהל אוהב ואיך לגוון במוסיקה, אני הייתי בתחום והיה לי קל לתפעל את כל נושא הלהקה + הגברה ומוסיקה בצורה הכי מקצועית שאפשר עם מינימום תקלות. המניע העיקרי לארגן ערב כזה לא היה מטעמי רווחים של כסף, לא שזה לא חשוב. ברגע שאתה פועל מתוך רצון לעשות טוב ולא חושב על כמה כסף, אתה משקיע את הנשמה שלך בלי כל מחשבה על תמורה כספית. בינינו, אם היינו רוצים לעשות קופה בערב כזה, אז המחיר של 100 בכלל לא היה רווחי, בסה"כ לכסוי הוצאות. כדי להרוויח, המחיר היה צריך להיות 14-170 ש"ח לאדם תמורת כל מה שנתנו. (מוסיקה - 4 זמרים, בשר על האש-חופשי, 2 סוגי אורז ו-2 סוגי חורשט, גונדי, סלטים חופשי, תה חופשי, בירה חופשית, נרגילה) וזה עוד בלי הוצאות שוטפות, חשמל, מסים, שכירות וכו'. וכמו שציינתי בעבר היה לנו חיסכון אדיר בכח אדם, משפחה אחת שכל אחד מאיתנו ניהל תחום אחר שעבדנו בתיאום ולא היו לנו שותפים שיתערבו לנו בעניינים. תחבר הכל ביחד, זה היה מתכון להצלחה

פרויז1

New member
בטח. ישבנו לשולחן הלהקה - קבוע.

את הדוד שלי אליאס - כיבדו. נכון. היה וקיים כבוד הדדי, אבל זה משו אחר.כולם אוהבים לאהוב אותו. איש אמיתי. נדיב ואוהב ביריות.הוא גם נראה נהדר. אוהב את החיים. הדוד הזה - מיוחד במינו. בכל פעם שהיינו מגיעים לאולם, אמא שלך היתה ניגשת באופן אישי לכל אחד מהאורחים. ובשפת גופה העדין לאין שעור היתה מתקרבת לפי רצון האורחים ומציעה לכל אחד/קבוצה ליווי לשולחנות. אותנו(אני ואליאס) תמיד הובילה לשולחן האומנים. זה ביחס לשרות. לגבי מבנה הכוחו חלוקת המשימות - כל הכבוד. נראה שהגיבוש הפנימי - הוא טפו טפו טפו.
סל המוצרים והשרותים כפי שאמרתי קודם - היה איכותי מאוד ומאידך גיסא, המחירים היו ללא מתחרה. לא פלא שלאחר שאמך עזבה את העסק הזה, השוק נעשה פרוע, אין בו מוביל, והדוגמה היא המוצ"ש האחרון בו היו 2 ארועים. ומספרים ששניהם היו על הפנים. בפורום זה מסתובבות חברות שהיו לקוחות קבועות. ומזמין אותן לספר חוויות.

niya

New member
ברוכה הבאה irl girl 2../images/Emo140.gif

את מוזמנת להישאר אתנו...

girli girl2

New member
קודם כל תודה רבה על העזרה במציאת האלבום ו...

אני אשמח להצטרף לפורום. וכולם פה פרסים נכון? ושוב תודה

פרויז1

New member
אנחנו באופן אידאולוגי

נגד טרנספר, אלא אם זה טרנספר הומאניטרי.

niya

New member
הלאה אחמדיניג'אד! טרנספר לצורר../images/Emo151.gif

יו, יצא לי חרוז

פרויז1

New member
אנחנו בעד טרינספור של המולות

שמשתמשים במוהמד אהמדינג'את כבובה תלויה על מערכת חוטים שקצותיהם נתונות בידי המולות. אחלה חרוז.

למעלה