שרשור חיובי לחנוכה

spelling

New member
../images/Emo137.gifשרשור חיובי לחנוכה../images/Emo138.gif

אז מה התכנונים שלכם לחנוכה???????? פה כל אחד רושם מה התוכניות החיוביות (אסור שלילי) שלו לחופשת החנוכה? ואם אין לכם מה ייתם רוצים?או מה אתם מתכננים ואולי ייצא??????? מה הדבר שאתם הכי אוהבים בחנוכה??????? האם זה החג האהוב עליכם ביותר? איך אתם חוגגים בבית?חנוכיות סופגניותה דלקת נרות סביבונים לביבות וכו..?

עונה

אוף אני רציתי לפתוח.חח אמ..אני הולכת ללמוד כי יש לנו הרבה מבחנים אחרי חנוכה,ואני מארגנת מסיבת הפתעה לדודה שלי
,ואני נוסעת
לת"א
ואמ..אני אבלה קצת מחוץ לבית ואדאג שתמיד יהיה אור בבית[ולאו דווקא זה של חברת חשמל
] ועכשיו אני אעוץ לי על המטאטאט לחדר כושר עם אבא שלי
.חח

מכושפת15

New member
../images/Emo137.gif

אממ לא יהיה לי כלכך חופש כי אני עושה קורס מד"א כל השבוע.. ואולי אפילו קצת יותר.. אני רציתי את זה ככה שאסור לי להתלוננן
וחוץ מזה אמא שלי חוזרת ביום שישי, בחמישי יש מסיבת חנוכה מנט"ע ואני אמצא גם קצת זמן לקניות עם אמא
וחנוכה זה החג האהוב עלי, בגלל החורף, ככה שאני מקווה שיהיה נחמד חג שמח לכולם

עוונה

אין לי תיכנונים בנתיים היייתי רוצה להיות באילת אני אוהבת הכל בחג הזה זה לא החג הכי האהוב עלי ולא חוגגים בבית

CheN323

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אז מה התכנונים שלכם לחנוכה
טוב אז רק דברים חיוביים: אני הולכת לישון הרבההההההההההה ויש לי הופעה ענקית ביום חמישי. מקווה שילך טוב... שאר השבוע חזרות להופעות אחרות
אני הולכת להופעת באלט
בשבת הזה לא יודעת מה עוד חחח :p ואם אין לכם מה ייתם רוצים
הייתי רוצה יותר זמן
גררר מה הדבר שאתם הכי אוהבים בחנוכה
האווירה. והחורף. האם זה החג האהוב עליכם ביותר
לא. פורים ופסח עוברים עליו
איך אתם חוגגים בבית
אני היחידה שדואגת לנרות. בזה זה נגמר

FRIENDSforever

New member
חנוכה שמח פורום יקר!! ../images/Emo105.gif

- סתם כי עשו את זה יפה, ולא ראיתי את האייקונים של האיידס...(הם ממש יפיםםםם!!)
(יאמי)..אחד החגים המשמינים. חג שמח ופורה...(חחח מה הקשר) ב-ק-י-צ-ו-ר. ראשון שני- סמינר שלישי- בערב יש לי מכון.. רביעי- מכון בצהרים, ו........זהו נראה לי חמישי- מפגש פורום 712 שישבת- לומדת לבוחן + מבחן מדליקה נרות כשיוצא :] לא, שבועות זה החג האהוב עליי הכי אני אוהבת זה ת'סופגניות....דההה!!!!!1

West Doll

New member
עונה..../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif

אז ככה: חנוכה השנה ממש מפוצץ
יש 2 מסיבות שחובה ללכת אליהן כי יהיה שם הרבה אלכוהול
והרבה חתיכים
ואז יש ביום חמישי מפגש פורום 712 [מור, כמה טוב שאת באה
] ויש גם ביום רביעי מפגש של הפורום שאני מנהלת...ובשאר הימים אני עם חברות, משפחה, כל מי שבא
הכי אני אוהבת בחנוכה..את היציאות כמובן
חנוכה לא החג האהוב עליי ביותר..אבל הוא בין הנחמדים
וחוגגים בבית עם כל החפלה- סופגניות
חנוכיה
סביבונים
[לאחיין שלי נו] לביבות[אני לא אוהבת אבל יש] בקיצור, יש הכל

spelling

New member
חנוכה שמח לכולנו!../images/Emo138.gif

אין תכנונים כל כך מיוחדים בעיקר לאכול המוןןןןןןןן סופגניות...או לפחות להסתכל על הרבה ולאכול 3 כל החג חחח אצלנו התכנונים באים 10 דקות לפני חח ככה שלא מוגדר..אני מת על הדלקת נרות זה פשוט כיף לאללה חח עושים מזה טקס בבית! זה החג שאני הכי אוהב בלי קשר לזה שיש לי יומולדת זה חג מדהים בעיניי...סה"כ מאחל לכולנו חג שמח בטיחותי ובריא..תאכלו הרבה תהנו תצחקו והכי חשוב תחזרו לפורום בריאים ושלמים!

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo8.gif

תכנונים לחנוכה כרגע אין אבל אני מקווה שיצוץ משהו ואולי אני אלך לי לאיזה סרט טוב או לראות חברה
בכל מקרה העיקר לנוח מהטיול השנתי ולחגוג את החג בבית עם המשפחה
בערך
הדבר שאני הכי אוהבת בחנוכה מלבד הנס והסיפורים גם השירים ממש יפים והאורות והאוכל בקיצור את כל הדברים ביחד כי חג חנוכה שולט
נדמה לי אפשר לומר שזה החג האהוב עלי ביותר כי למרות שלפסח חופש ארוך יותר אבל גם יש ליל סדר ארוך לאללה וגם אוכלים רק מצות אז עדיף במקצת חנוכה
כך שאינדיד "חנוכה חנוכה חג יפה כל כך"
בבית כרגיל עושים הכל: מדליקים חנוכיות, שרים, מסובבים סביבונים, לביבות. החג היחיד אני חושבת שאנחנו חוגגים כראוי
אדם תודה על השירשור חיובי
אני בהחלט מרגישה אופטימית עכשיו

מזכירה לכם../images/Emo70.gif

את החנוכיה מדליקים כמה דקות לפני כניסת השבת
שבת נהדרת..אני הולכת להתכונן להדלקת החנוכיה עם המשפחה והנרות

למעלה