פינת העונג המתוק

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifפינת העונג המתוק../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

חג חנוכה שמח ומלא אור

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifסופגניות ריוויון סיידר תפוחים וקינמון ../images/Emo20.gif

סופגניות שאתם עדיין לא מכירים פשוט מתמוססות בפה ללא שמרים ללא התפחה כפולה בקלי קלות עם ניחוח קינמון ועם סיידר תפוחים החלטתי לשלב בהן צורות של לב כי הכי כיף להכין מכל הלב תרתי משמע סופגניות ריוויון סיידר תפוחים וקינמון הכי טעימות 1 כוס סיידר תפוחים 1/2 3 כוסות קמח 1 שקית א.אפיה 1 כפית א.סודה 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית מלח 60 גרם חמאה מרוככת 1 כוס סוכר 2 ביצים גדולות 1/2 כוס ריוויון שמן לטיגון אופן ההכנה לשפוך את הסיידר לסיר קטן לחמם על אש קטנה עד לצימצום המיץ ל - 1/4 כוס בערך 20 דקות - לבדוק מדי פעם את הכמות . בנתיים לערבב בקערה את היבשים להניח בצד במערבל חשמלי במהירות בינונית עם וו גיטרה לערבב חמאה וסוכר עד אחידות להוסיף ביצים אחת אחרי השניה להמשיך בערבול עד אחידות. להוסיף את הסיידר המצומצם שהתקרר ואת הריוויון לערבל מעט להוסיף יבשים ולערבל רק עד אחידות ולעצור. הבצק יוצא דביק וזה בסדר להניח בקערית לקירור במקרר לשעה . לרדד את הבצק מעל נייר אפיה מכיוון שהבצק דביק לא לפחד להשתמש בכמה קמח שצריך ברידוד. לקרוץ עיגולים ועם חותכן בצורת לב לקרוץ כל עיגול במרכז. אני גם הכנתי מיני סופגניות כדורים. לחמם שמן קנולה לטיגון לטגן כל סופגניה כ- 2 דקות מכל צד עד שמקבלים צבע חום זהוב . להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג לטגן את הלבבות באותה הדרך עד הזהבה . ציפוי סוכר קינמון מערבבים בצלחת עמוקה 1/2 כוס סוכר 1 כף קינמן טובלים כל סופגניה בסוכר וכל לב מגלגלים היטב בסוכר ציפוי גנאש שוקולד 100 גרם שוקולד 100 מיל שמנת מתוקה מחממים במיקרוגל 30 שניות לערבב עד המסה ולטבול כל סופגניה ברוטב. השראה - http://smittenkitchen.com/2009/10/apple-cider-doughnuts/

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

עוד תמונה בקטנה
שיהיה חג שמח לכולם

סמד13

New member
הכי רעה שאפשר ....

יפתי אין לי מלים לתאר מה התמונות האילו עושות לי תבורכי סמדי

א פרח

New member
יייאאאאאאאאאאמי

מדהימה אחת! עושה חשק לרוץ לקנות סיידר ולהכין, זהו סיידר תוסס? ריוויון יש את הסיידר אפשר להחליף במשהו אחר

BEAUTY האחת

New member
פרח - לא תוסס פשוט מיץ תפוחים צלול

ריוויון אני מאמינה אפשר להחליף בגיל או אשל

למעלה