always be me mc
New member
../images/Emo137.gifThe Daily 10-התוצאות../images/Emo140.gif
לפני שנתחיל בסיבוב חדש של הפינה נסכם קודם כמובן את הסיבוב הקודם. בסיבוב הקודם נתבקשתם לדרג את 10 הדברים המפתיעים שגילינו על אליסה חבל רק ששכחתי את הדיסלקציה ועוד כמה דברים אבל אני שמחה לראות שעוד מגיבים לפינהלמרות שאשמח כמובן ראות עוד הרבה מגיבים אבל בכל מקרה הנה התוצאות: במקום הראשון עם 3.2 נק' אתם הופתעתם והזדעזעתם למראה התיספורת של אליסה בשנת 2003 ולכן זו המנצחת הגדולה שלנו
המנצחת הגדולה זוכה איך לא? בתוספות שיער בחינם למשך שנה והטיפול בחינם עלינו
במקום השני וגם מזעזע קצת עם 3.6 נק' הגיע נושא העירום של אליסה
והפרס הוא צילומים לסרט(חיבוקו של ערפד) ולמגזינים(רק לא זה של יו הפנר
) ובמקום השלישי עם 3.8 נק' הגיעו הזוג המסוכסך אליסה ושאנן! ובתור פרס אם תרצו אליסה זוכה להיפטר משאנן במכושפות ושאנן זוכה בתפקידים במס' תוכניות טובות במקום הרביעי עם 5.2 נק' ואיך לא? הגיעה הידיעה על קריירת השירה של אליסה
הזוכה המאושרת זוכה להצלחה גדולה אומנם ביפן אבל לא נורא ול-5 פלטינות
במקום החמישי הגיע עם 6.2 נק' נושא שאני מאוד מזדהה איתו וזה נושא הצימחונות!
הזוכה המאושרת שלנו זוכה בחסינות ממחלת הפרה המשוגעת יאי!
ובהרבה אוכל המותאם לצימחונים(שניצל תירס, נקניקיות צימחוניות ומעפנות וכדומה) במקום השישי עם 6.4 נק' יש לנו תיקו! בין הידיעה של היותה של אליסה שגרירת יוניצף
לבין הידיעה על החברים והבעל לשעבר של אליסה השגרירה היקרה זוכה בנסיעות לחינם לאנגולה וכל מקום מוכה רעב ועוני שבעולם(יש להביא לטיול נעלי הליכה, שתיה, אוכל, אוטו והרבה הרבה אהבה
גם כסף רצוי חח), זאת בעוד השניה זוכה לצאת עם כל עמיתיה לסט, לראיון(יאפ אליסה תצאי עם אלן
), לסרט ו ובקיצור עם כל הגברים שבעולם(חוץ מג'וליאן כמובן חח) במקום השביעי ישנו תיקו נוסף עם 6.6 נק' הגיעו ביחד הידיעה על כמות הקעקועים של אליסה
והצילום של אליסה
כיוון שזה מקום לפני אחרון וזה-
אז הזוכות לא כל כך מאושרות זוכות ב= א. כאב אין סופי של הורדת קעקועים בעתיד(במידה ותהיה כזו) ב. שריפת הפילם ע"י השמש החמה
ואיבוד כל התמונות
במקום השמיני והאחרון והכי לא מפתיע
עם 7 נקודות עגולות הגיעה הידיעה על כמות בעלי החיים של אליסה ובתור פרס לפני שהיא תדע את זה בעלי החיים ישתלטו לה על הבית ועל החיים
אז אחרי שסיימנו את הדירוג הזה עלי להודות שוב לכל המצביעים
כפרה עליכם
ובאופן אישי סליחה לאדם שלא היה מפתיע מספיק
פעם הבאה אם יהיו לי מספיק דברים אני אנסה לעשות עם דברים מפתיעים אחרים(כולל אלו שציינת)
לפני שנתחיל בסיבוב חדש של הפינה נסכם קודם כמובן את הסיבוב הקודם. בסיבוב הקודם נתבקשתם לדרג את 10 הדברים המפתיעים שגילינו על אליסה חבל רק ששכחתי את הדיסלקציה ועוד כמה דברים אבל אני שמחה לראות שעוד מגיבים לפינהלמרות שאשמח כמובן ראות עוד הרבה מגיבים אבל בכל מקרה הנה התוצאות: במקום הראשון עם 3.2 נק' אתם הופתעתם והזדעזעתם למראה התיספורת של אליסה בשנת 2003 ולכן זו המנצחת הגדולה שלנו