איזה נס קרה לכן?

../images/Emo138.gifאיזה נס קרה לכן?../images/Emo138.gif

יש כאלה שלא מאמינים בניסים... יש כאלה שחושבים שהם קורים רק לאחרים.... יש כאלה שחושבים שנס קורה רק פעם בחיים... ומה אתכן? האם קרו לכן ניסים? האם קורים לכן ניסים? ומה זה בכלל נס?
אתן מוזמנות לשתף

זוהר69

New member
אם מדברים על ניסים

לפני חודש וחצי, ירדתי במדרגות כשהקטנה שלי על הידיים [ תינוקת בת 8 חודשים ] פיתאום החלקתי במדרגות וגלשתי למטה מדרגה מדרגה [ תארו לעצמכן את עוצמת הכאב } באותו רגע הייתי בהלם!!לא יכולתי לזוז,הקטנה התחילה לצרוח מבהלה, לבסוף חזרתי לעצמי , קמתי לאט לאט נעמדתי על הרגליים,ישר היסתכלתי על הקטנטונת שלא קרה לה כלום ואכן נססס היא ב"ה נישארה בריאה בלי שום פגע לחשוב רק מה היה יכול לקרוא.... זה הנס הקטן שהוא בעצם גדול ...שקרה לי

אמא'לה...זה מפחיד מאוד!!!

לצערי זה קרה גם לי פעם עם הבכור החלקתי במדרגות כשהחזקתי אותו על הידיים... ועם ה"ממרח" מעדתי על מדרכה שבורה כשבתי בזרועותיי.... זה באמת גורם להסתכל על החיים אחרת...
שתמיד ילוו את חייך ניסים

m i c h a l 6 1

New member
ניסים../images/Emo213.gif

נס לפי דעתי זה משהוא שאנחנו יוצרים, כל אחד יכול לייצר ניסים,הכל תלוי בגודל הרצון שלך למשהוא,מישהו,ככל שתעמיק ותתחזק בזה זה יגיע וזה הנס.לפעמים נראה לי שכל יום הוא נס, כל כך הרבה דברים קורים בארץ שלנו בעולם שלנו וגם בעולמנו הפרטי, בכל אופו אני מאחלת לכולם הרבה ניסים בחייהם, אושר ושמחה ולהיות תמיד אופטימים זה הסוד

להתעורר../images/Emo42.gifכל יום מחדש../images/Emo9.gif

זה נס לפני עצמו, לא? לפחות מבחינתי נו
כי שומדבר לא מובן מאליו לטעמי....

מממאיה35

New member
../images/Emo45.gif החיים הם נס

לאצריך להתסכל בגדול או לחפש רחוק.. כל רגע מהחיים שלנו, כל איש או בעח שאנחנו פוגשים הוא נס, לניסים אין דרגות (גדול או קטן). אישית, הנס שלי - הבאתי את האור לחיי. סלחתי. השתחררתי מעול שסחבתי על עצמי ככ הרבה שנים.

נכון גילי, שום דבר לא מובן מאליו....

להתעורר זה נס, ובמקרה שלי, לישון 6 שעות ברצף בלילה זה גם נס
סתתתםםם, מה אני מקטרת? צריכה להגיד תודה על מה שיש...

למעלה