זה קורה! מאחורי הקלעים!

m o r s h

New member
../images/Emo138.gifזה קורה! מאחורי הקלעים!

10 גולשים של מרילו האתר ופורום מרילו בתפוז יכנסו למאחורי הקלעים של המחזמר פיטר פן!
רוצים שאלו יהיו אתם? כל מה שצריך לעשות זה לשלוח אימייל ל [email protected] או מסר אישי בפורום: עם שם מלא, מספר טלפון, תאריך ההצגה שאתם הולכים אליה ושעת ההצגה, תאריך שהייתם רוצים להכנס בו למאחורי הקלעים. הכניסה למאחורי הקלעים תתבצע בשני תאריכים: 9/12/04 וה13/12/04 בכל פעם יכנסו 5 אנשים לסיור מלא מאחורי הקלעים. שעת הסיור תקבע במועד מאוחר יותר. הזוכים יקבלו הודעה טלפונית על הזכייה. מרילו האתר או/ו המחזמר פיטר פן שומרים את הזכות לשינויים. הזוכים יקבעו לפי שעת שליחת ההודעה/המסר. חלומות מתגשמים בסוף. עובדה.
לפרטים נוספים: מרילו האתר

aMiRi GiRl

New member
קווווווווול!!!

התאריך שאני רוצה להיכנס למאחורי הקלעים חייב להיות בתאריך שאני מגיעה להצגה?

mc megi

New member
כנסו אנשים!במיוחד המנהל!

אני הולכת רק לגנרלית של פיטר פן כי הזמינו אותי לשם! אני לא הולכת להצגה רשמית שלהם אלא רק לגנרלית..... אני יכולה עדיין להיכנס למאחורי הקלעים של פיטר פן למרותצ שאני לא הולכת להצגה אלא רק לגנרלית?????

mc megi

New member
פליז זה חשוב!

אני יכולה להיכנס למאחורי הקלעים גם אם אני הולכת רק לגנרלית!?

m o r s h

New member
מחר התוצאות

טלפונים לזוכים עם הפרטים הסופיים מחר גם כן ובמרילו האתר.. עדיין ניתן לשלוח אולי אתם תיהיה הזוכים תאמינו לי שזה עדיין לא אבוד

למה אתה משאיר אותי במתח../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

+
שאלה: אני הולכת עם חברות להצגה אממ אני יצטרך לנטוש אותן באמצע
(ונגיד אם אני ילך)

m o r s h

New member
אני חושב שזה בעייתי ../images/Emo4.gif

ועדיין ניתן לקנות כרטיסים לפיטר פן..

אני מוכנה לבוא במיוחד לזה פשוט.....

אני רוצה להפתיע את חברה שלי ואני והיא נלך ביחד כי היא אוהבת את אפרת בוימפלד... אז רציתי לעשות לה הפתעה כי יש לה יום הולדת זה אפשרי?

m o r s h

New member
בלע נראה לי מאוחר מידי לא הבנתי ../images/Emo4.gif

בכל אופן לא הבנתי

m o r s h

New member
החל מהשעה 13:00 לא יתקבלו הודעות

למבצע..
בסביבות השעה 15:45 שמות הזוכים פה ובמרילו האתר!
הזוכים יקבלו הודעה טלפונית החל מדקות אלו מלבד פרסום שמם כאן
שתי הכניסות למאחורי הקלעים יארחו בשעה 16:00 בתאריכים 9/12 וה13/12.. הזוכים יקבלו הודעה טלפונית לאישור החל מסביבות השעה 13:05 ולאחר שיאשרו את בואם רק אז יתפרסמו שמות הזוכים!!
חלומות מתגשמים בסוף, עובדה
ושיהיה לכולכם חנוכה שמח

למעלה