זיהוי זמירות

sindyisser

New member
עזרה בזיהוי שיר ישן

אין לי הרבה פרטים רק בפזמון הוא אומר i bee... i bee your lover אם אני לא טועה נראה לי שר אותו mase יחד עם בחורה אבל לא בטוח

omrinem

New member
זיהוי שיר בשביל חבר

שיר ראפ מלפני כמה שנים ששומעים ברקע מסור או בפזמון תנו לי שמות חייב למצוא לו את זה

KLibErmAN

New member
זיהוי כמה שירים + המלצות

שמעתי את הקטעים אצל ספייקס במסיבה... 1] גבר אומר: i dont want vip...parking lowt..vip i dont want vip parking lowt.. 2] Wyclef Jean ו chamillionaire שרים ..שומעים צליל של מוזיקה מזרחית..והם אומרים bounce 3] גבר אומר: what is it..listen the sound let me see what is it 4] גבר אומר: dammm i lost my mind ha ha two.. תודה לכול מי שמזהה!!! ================================================================== המלצות: Omarion & Bow Wow - Hood Star Omarion & Bow Wow - Hey Baby (Jump Off) Dem Franchize Boyz - Talkin' Out Da Side Of Ya Neck ( 2oo7) Trey Songz - Can't help But Wait (Remix Official) (2007) Nas feat. Lauren Hill - If I Ruled The World tamia & jermaine dupri - Dj Envy Sex and The City Volume 4 (Stranger In My House Remix) B5 - In My Bedroom Mims - Clap That Taboo (Of The Black Eyed Peas) Feat[1]. Ryan Key - Gotta Get It Now Chris Brown - Fire _Prod. By Insomniax Down aka Kilo - Lean Like A Cholo Clyde Carson Feat. Sean Kingston - Doin That ( 2oo7) [ www.MusicZ Mary J. Blige - Just Fine lumidee-could_be_anything__feat._juganot_and_joell_ortiz___remix =========================================================================== תודה :)

a d a d

New member
עזרה בבקשה דחוףףף

לא יודעת אם מישהו מפה ראה, אבל ביום שישי בלילה היה מצעד של שירי היפהופ בMTV BASE.. אחד השירים הגבוהים היה שיר של ראפר מפורסם ועו אחד ששרו לזכר הראפרים שנהרגו, כמו טופאק ואליה.. אם מישהו יודע מה על מה אני מדברת אז שיעזור.. בבקשה אני מחפשת את זה בנרות :)

דנה 665

New member
אפרופו טופאק הוא מת או חי ? ../images/Emo137.gif../images/Emo201.gif

פעם אומרים לי מת יש תמונה באינטרנט של הגופה שלו מחוררת ופעם אומרים לי הוא חי הוא מסתתר בגלל שנימאס לו מהפרסום אז בבקשה תנו לי תשובה אחת עם שני אותיות כן או לא!!!! תודה

דנה 665

New member
ערס?חח כנס ../images/Emo8.gif

יש לי כמה דברים לומר לך א)אני בת
ב)כשאני אומרת את מה שכתבתי בהודעה הקודמת, זה נשמע ממש רחוק מלהיות "ערס", מה לעשות שלא היה לי כוח ללחוץ על פסיק (,)
וג) אני עדיין מחכה לתשובה אז יאללה ..........

הוא מת

כל האלבומים שיוצאים לו עכשיו הם ברובם שירים שדלפו לאינטרנט בשנה-שנתיים לאחר מותו.

דנה 665

New member
חחחחח נו ,אז מי משקר ?../images/Emo6.gif

חסידון לא יפה לשקר!!
ועוד משהו שמעתם את השיר של פיפטי ואקון ? i still kill

dune d

New member
../images/Emo138.gifזיהוי זמירות

זה השירשור לשאול את השאלות ולזהות כמה שירים...

אני יודעת את השם של השיר.. אך, בעיה...

משום מה אני מחפשת באי-מיול וזה מסרב למצוא לי.. השיר הוא oh yeah - ed rock אם למישהו יש אותו והוא מעוניין לעזור לי איכשהו .. אני אשמח

crazy mofo

New member
זיהוי מן העבר הרחוק מאוד

באזור 01' - 03' שמעתי ברדיו (או בעסק שחור או בקצה) קטע היפ הופ ישראלי בעברית. חוץ מזה שאהבתי את הקטע מאוד (הייתי בן 11- 13 אז יכול להיות שזה סתם קטע חרא) אני זוכר רק שורה אחת. להלן- "איך מוקי אומר? שמע ישראל" . זהו!!! סעמק....

למעלה