חגים ליומן

maddog11z1

New member
../images/Emo138.gifחגים ליומן

שלום האם מישהו מכיר איזו תוכנה לIPAQ אשר מכניסה באופן אוטומטי את כל החגים הישראליים? תודה אחלה פורום דרך אגב, למדתי הרבה

maddog11z1

New member
ידוע

כן תודה, אבל או שאתה לא הבנת את השאלה או שאני את התשובה אני יודע איך להכניס את החגים העניין הוא שאכן צריך להכניס אותם הם לא מופיעים לי באוטלוק לבד אז השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא תוכנה אשר תכניס לי אותם לאוטלוק במקום שאני אכניס אותם

daarren

New member
יש אופציה באאוטלוק שמוסיפה את

כל החגים. אני לא זוכר היכן אבל זה באופציות של יומן אתה בוחר איזה סוג חגים ( יהודדים , מוסלמים , בארה"ב ועוד..... יש מבחר ). והתוכנה מוסיפה לאוטלוק את החגים , אתה לא צריך להכניס אותם ידנית.

maddog11z1

New member
לכל המעוניינים

תודה על כיוון הפתרון פשפשתי בHELP של האוטלוק ומצאתי אז לכל המעוניין הנה איך שזה מופיע בHELP של הOUTLOOK הוספת חגים של מדינה/אזור אחרים כדי להוסיף חגים ללוח השנה של Outlook 2002, תחילה עליך להסיר חגים שייתכן שנשארו בלוח השנה מגירסה קודמת של Microsoft Outlook עבור המדינה/אזור שאת החגים שלהם ברצונך להוסיף. לאחר מחיקת חגים אלה, בצע את השלבים הבאים: בלוח הבקרה של Microsoft Windows, לחץ על הסמל הגדרות אזוריות או אפשרויות אזוריות ולאחר מכן בחר בשפה הרצויה. ב- Outlook, בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות ולאחר מכן לחץ על אפשרויות לוח שנה. לחץ על הוספת חגים ולאחר מכן בחר במיקומים שאת החגים שלהם ברצונך להעתיק ללוח השנה שלך.

למעלה