חג חנוכה שמח

אסתרס

New member
../images/Emo138.gifחג חנוכה שמח

חג אורים שמח לכם הפורום הכי מדליק בעולם ! ! !

נילי41

New member
../images/Emo138.gifחנוכה שמח גם לך אסתר יקירתי

חג אורים שמח לך ולשלמה אהובך ולכל חברי הפורום היקרים. ביום רביעי בבוקר אני מוזמנת למסיבת חנוכה במרכז היום של בעלי. בתוכנית: כיבוד ותצוגה ומכירת עבודות יד של חברי המועדון; ברכות והדלקת נרות; להקת המחול "קלסי ג'אז" בהופעה; שירים וריקודים עם הזמר דוד גיא. אדווח לכם אחרי המסיבה איך היה. במרכז היום הקודם של בעלי (הרגיל, לא לתשושי נפש) גם היו הרבה פעילויות בחגים וגם טיולים רבים, אבל "בלי הורים". שם לא הזמינו את המשפחות.זו הפעם הראשונה שאני אהיה במסיבה הזו, ומקווה שזה לא יהיה יותר מדי עצוב...

אסתרס

New member
../images/Emo138.gifנילי, אני בטוחה שתהני

וספרי לנו איך היה. אצלנו תמיד מזמינים אחד מבני אחת הצשפחות לברך. אני "ניצלתי" את ההזדמנות בשנה שעברה לספר על שלמה ועל עברו כאבא ואיך חגגנו תמיד, וכמו כן הודיתי לצוות מכל הלב על מסירותם ועל כך שהם מאפשרים לי להמשיך ליחיות.הצוות כל כך התרגש ואמרו לי שאף פעם המשפחות לא מתייחסות להשקעה שלהם. ואכן הצוות ראוי לכל מה שנאמר ויתר מכך.

לנילי בתקווה לימים טובים

ביום רביעי היה מסיבת חנוכה במועדון, אני לא הייתי רק בן זוגי היה, הוא הגיע הביתה בשעה 2 ובכיס של המעיל עצם של תרנגולת שארית מהעוף שאכל והסופגניה, ובכיס השני כלמנטינה וכרטיס ברכה לכב' החג חנוכה מילדי בית הספר שחגגו איתם במועדון. הוא הוציא מהכיסים את מה שהוא הביא ואמר לי קחי , אמרתי לו איזה יופי היה לך מסיבה ושרו לכם היה לך שמח אבל הוא בשלו מעט עצוב כי מכניסים אותו לחדר סגור של תשושי נפש שלא יברח, הוא ניסה לצאת את המועדון לבד. אני כבר לא שואלת אותו איך היה הוא אומר לי לבד, במה שהוא נזכר.נשמע בשורות טובות. אמן

נילי41

New member
אריאלה יקירתי../images/Emo24.gif

אכן, בתקווה לימים טובים. תראי שעם הזמן הוא יתרגל לזה שהוא לא הולך הביתה מתי שהוא רוצה אלא מחכה להסעה. בינתיים אין להם ברירה אלא להכניס אותו למחלקה המוגנת כי אחרת הוא ייצא מהמקום. זו הבעיה שלו ובעצם הרי הוא תשוש נפש. אמנם הוא רק בתחילת דרכו ועדיין לא במצב של תשושי הנפש הקשים שבמחלקה המוגנת, אבל גם שם עושים איתם פעילויות חשובות, כמו פיזיותרפיה ומשחקים וזה חשוב בשבילו. יפה שהוא מספר לך מה היה כי הוא עדיין בשלב שהוא זוכר, אבל זה יילך וידעך עם הזמן לצערי. נורא חשוב שאת מעודדת אותו ומיפה בשבילו את המצב ומחזקת את חוסר הביטחון שלו כי הכל עוד חדש לו והוא לא רגיל לסדר היום שם ולפעילות. אני מקווה שבקרוב זה יהיה ביתו השני והוא יתרגל ויכיר ויאהב את המקום ולא ירצה לעזוב לפני הזמן. שבוע טוב וחג אורים שמח לכולנו.

../images/Emo51.gifלנילי הנשמה

אני משתדלת שיהיה לו טוב אבל מי יפנק אותנו? כמו בהתחלה,

נילי, את צודקת

זה מתחיל להיות שיגרתי, הוא קם בשש וחצי מספיק להתלבש להתפלל והוא לבד אומר אני יורד לחקות להסעה, הנה ימים באים והזמן עושה את שלו ב"ה.שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות

למעלה