מסכמים את חג החנוכה

../images/Emo138.gifמסכמים את חג החנוכה../images/Emo213.gif

מה שיר החג שלכם [מיילי או האנה]-
מה שיר החג שלכם [לא מיילי או האנה]-
בילוי החג שלכם-
סרט\תוכנית\סדרת החג שלכם-
סקופ החג שלכם-
מתנת החג הטובה ביותר שקיבלתם-
תמונה שראיתם במהלך החג ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -
משהו אחד שעשה לכם את החג, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החג-
משהו שאתם מחכים שיקרה לאחר החג-
אני מאחלת לכולכם נחיתה רכה בבית הספר מחר לאחר החופש הארוך יחסית
ולכל מי שגר בדרום ועוטף עזה ולא ילך מחר לבית הספר אני מאחלת שכל הסיוט ייגמר במהרה,אנחנו איתכם

Shai C

New member
אניאניאני

מה שיר החג שלכם [מיילי או האנה]-Let's Dance, Start All Over, G.N.O מה שיר החג שלכם [לא מיילי או האנה]-Ur So Gay-Katty Perry בילוי החג שלכם-היום במרכז ירושלים, מסעדת סושי{שבכלל אכלתי בה אוכל לא יפניXD], קניתי אולסטאר וצעיף סרט\תוכנית\סדרת\ספר החג שלכם- סרט-דמדומים ספר- Breaking Dawn,Twilight סקופ החג שלכם-והנה הסיוט שלי חוזר (משמעות פולה) מתנת החג הטובה ביותר שקיבלתם-כסף חחח תמונה שראיתם במהלך החג ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -פאנפייק שמצאתי ורק שיניתי לתאריך הנכון משהו אחד שעשה לכם את החג, ואתם רוצים להמליץ עליו-לקנות אולסטאר :p משהו שהרס לכם את החג-שיעורי בית משהו שאתם מחכים שיקרה לאחר החג-לסיים לקרוא גאווה ודעה קומה, לראות דמדומים בפעם השלישית, להגיש את כל העבודות

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo182.gifעונה :)

מה שיר החג שלכם [מיילי או האנה]-כל השירים שלה, באמת ששמעתי את כולם XD
מה שיר החג שלכם [לא מיילי או האנה]-המון
בעיקר של בריט, הפסטיגל, ג'ו ברווז, וכלמיני שירים חדשים XD
בילוי החג שלכם-ממ הייתי המון אצל סבתא וסבא :)
סרט\תוכנית\סדרת החג שלכם-ממ האח הגדול, מלחמת העולמות, השמינייה3, האי2, החיים זה לא הכל, שבוע סוף, ארץ נהדרת..ובטוח שכחתי מלא :p
סקופ החג שלכם-סופסוף התחלנו להפציץ את עזה :)
מתנת החג הטובה ביותר שקיבלתם-מצלמה ואייפוד טאץ'
(ועוד שניהם מסבא!!
)
תמונה שראיתם במהלך החג ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -אין לי כוח לשים :$
משהו אחד שעשה לכם את החג, ואתם רוצים להמליץ עליו-החופש DDDD:
משהו שהרס לכם את החג-עזה מפציצה בחזרה והפעם בעוד אזורים..
משהו שאתם מחכים שיקרה לאחר החג-
שייגמרו המבחנים המעיקים האלה כבר

אני

מה שיר החג שלכם [מיילי או האנה]- קרייזי גירל,אני בטוחה שככה יקראו לזה! מהעונה ה-3. ועוד ועוד מה שיר החג שלכם [לא מיילי או האנה]-אמ,אמ,light the fire within של ליאן ריימס. מי שרוצה לשמוע אפשר לשמוע בגרסה שדאלאס לובאטו(חח אני מנחשת שאתן כבר יודעת אחות של מי היא) שרה. בילוי החג שלכם- אני עייפה אני לא זוכרת כלום סרט\תוכנית\סדרת החג שלכם- אואה אואה שכחתי סקופ החג שלכם-ראיתי את שפרו'ש(מתי אני אפסיק לקרוא לה ככה)איזו מותק
מתנת החג הטובה ביותר שקיבלתם-כלום
תמונה שראיתם במהלך החג ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -אין פה משהו אחד שעשה לכם את החג, ואתם רוצים להמליץ עליו- לאכול סופגניה, אה ושירה בציבור עם שרהל'ה שרון.באמת. משהו שהרס לכם את החג-הטילים משהו שאתם מחכים שיקרה לאחר החג- שנחסל את חמאס

../images/Emo138.gif

מה שיר החג שלכם [מיילי או האנה]- Let's Do This
מה שיר החג שלכם [לא מיילי או האנה]- Circus - Britney Spears
בילוי החג שלכם- פסטיגל עם בני הדודים הקטנים
סרט\תוכנית\סדרת החג שלכם- האנה מונטנה:ההופעה,האנטומיה של גריי,ארץ נהדרת,מסודרים.
מתנת החג הטובה ביותר שקיבלתם-
Breakout Platinium Edition
תמונה שראיתם במהלך החג ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - מהפרימיירה של BOLT
משהו אחד שעשה לכם את החג, ואתם רוצים להמליץ עליו- תבלו זמן איכות עם המשפחה,אין לכם מושג כמה שזה נחוץ
משהו שאתם מחכים שיקרה לאחר החג- שהדיסק יגיע
,משכורת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה