סיכום שבועי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo138.gifסיכום שבועי../images/Emo138.gif../images/Emo88.gif

שבת אחרונה לפני הצבא
חחח..
שיר השבוע שלכם (של RBD)-
שיר השבוע בכללי (לא של RBD)-
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם תשבוע-
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
תמונה השבוע שלכם-

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo137.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD-emepzar desde cero שיר השבוע בכללי (לא של RBD)-השיר של חיל הנדסה קרבית בביצוע של נינט
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-בן ארצי-קרוסלה. משהו שעשה לכם את השבוע-אממ אתמול היינו מלא חבר'ה בבית של ידידה,שתינו,אכלנו,השתכרנו..היה שווה
משהו שהרס לכם תשבוע-קצת בכי לפני הצבא
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?-אממ..אין סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-האי
סכמו את השבוע ב-4 מילים-שבוע אחרון לפני צבא
תמונה השבוע שלכם-

d a n a 3 31

New member
שיהיה לך המון המון בהצלחה בצבא!../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

אני זוכרת שהייתי קוראת בפורום עוד שהיית בביצפר,בגרויות...איי איך הזמן עובר חח,בקיצור שיהיה לך בהצלחה בצה"ל,לפי מה ששמעתי מקרובים, בהתחלה זה קצת קשה ולא רגיל אבל אח"כ זה נהפך כבר לחוויה שלא תשכח בחיים! :) אז שיהיה לך המון בהצלחה!
ותכנס אלינו מידי פעם הא ?

ג ב ש ו ש

New member
תודה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אכן הזמן עובר מהר מאוד...
אני בטוח שהכל יהיה בסדר
שוב,תודה.

DULCE HILI

New member
גבי

קודם כל המון הצלחה בגיוס. בהתחלה זה קצת מפחיד בעיקר בגלל האי וודאות אבל לאט לאט אני בטוחה שתסתדר. דבר שני לגבי הדיסק קרוסלה של בן, אתה קנית אותו? כי אני מתה לשמוע כבר תדיסק הזה...

ג ב ש ו ש

New member
תודה רבה מאמי../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אני בטוח שהכל יהיה בסדר.. וכן,קניתי את הדיסק ביום שיצא..אחד הטובים

0ooורדדoo0

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)- Y No Puedo Olvidarte שיר השבוע בכללי (לא של RBD)- Chris Brown-Fallen Angel דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-החדש של רבלדה משהו שעשה לכם את השבוע-אני וידיד שלי השלמנו אחרי שלא דיברנו חצי שנה,קניות נחמדות,והכי חשוב החורף שבא
משהו שהרס לכם תשבוע- אין ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?אין סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-פאפי ריקי
סכמו את השבוע ב-4 מילים-שבוע גשום חורפי וכיפי
תמונה השבוע שלכם-

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם (של RBD)- כול הדיסק החדש שיר השבוע בכללי (לא של RBD)- איןןןןןן דיסק איןןןן משהו שעשה לכם את השבוע-הדיסק של RBD משהו שהרס לכם תשבוע-לאאאאא יצאתי לטיול שנתי כי לא רציתי ואחר כך התחרטתי ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?........ סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-................. סכמו את השבוע ב-4 מילים- משעמם .....תחת!חחחח תמונה השבוע שלכם-אין חחח לא עשיתי כלום השבוע אז ככה שאין לי מה לרשום

צטלע

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם (של RBD)- לא שמעתי שיר השבוע בכללי (לא של RBD)- אין לי משהו מיוחד. תמיד שאני באה לענות על זה נשכחים לי פתאום כל השירים ששמעתי חח
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- השביתה בכללי, אני מניחה. משהו שהרס לכם תשבוע- סתם, העיקר שעבר. ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? קראתי אותו בפורום ציטוטים ופתגמים - be realistic. dream. סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- בערך כל התוכניות שקיימות בעולם הזה. במיוחד אני מניחה שאם חורגת. סכמו את השבוע ב-4 מילים- סתם עוד שבוע שעובר. תמונה השבוע שלכם- הסיכום הזה רק ממחיש לי איזה שבוע מבוזבז. הימים עוברים בלי שאני זזה אפילו.

עונה../images/Emo168.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)- amor fugaz שיר השבוע בכללי (לא של RBD)- ממממ James Blunt - Goodbye my lover דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- יהודית רביץ .. XD אני מתה עליה... משהו שעשה לכם את השבוע-קיבלתי 100 בבחן בתקשורת
משהו שהרס לכם תשבוע- מממ לא יודעת היו כל מיני ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "דברים לא יקרו מעצמם - הם צריכים את עזרתך בכך" סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- משפחת פיירו... אלה סדרה סכמו את השבוע ב-4 מילים- אחלה שבוע ... תנו בראש ! תמונה השבוע שלכם-

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)-
לא שמעתי
שיר השבוע בכללי (לא של RBD)-
Sugarcult - Pretty Girl| דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע-
ממ היה טיול נחמד משהו שהרס לכם תשבוע-
המחוייבות הזאת:S ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-
הפתעה.... מגרש ביתי
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
היה נחמד ואממ זהו
תמונה השבוע שלכם-

למעלה