סכמ"ש מסובב

veredmp

New member
../images/Emo138.gif סכמ"ש מסובב ../images/Emo138.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מה התכניות שלכם לחנוכה (מאוד מקווה שאחת התכניות שלכם היא לבוא למפגש הפורום ביום שני!)? שבת שלום לכולם ואל תשכחו להצביע
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=136549935

veredmp

New member
סוב סוב סוב

כהרגלי, עונה על שאלות נבחרות בלבד
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני עפר מההופעה אתמול
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול ההופעה של עפר.
שאלת בונוס: מה התכניות שלכם לחנוכה (מאוד מקווה שאחת התכניות שלכם היא לבוא למפגש הפורום ביום שני!)? מפגש פורום, מפגש עם החבר'ה שלי מעבודה הישנה ולאכול המון המון לביבות
שבת שלום

מסכמת

יר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות\אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שירים של עפר בשן ושל איה כורם\ג'ונגל של איל גולן תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכםמעורב ירושלמי\השרדות, אח גדול\מגדלים באויר: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום ראשון- הופעה, אתמול הופעההופעה של תמר אייזנמן, והיום מפגש איה כורם. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:תלמיד שלי דחף אותי על דלת- כאבי תופת בכתף. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:טיול עם הצוות שלי בבית ספר לת"א, הופעה ביום שישי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעולה. שאלת בונוס: מה התכניות שלכם לחנוכה (מאוד מקווה שאחת התכניות שלכם היא לבוא למפגש הפורום ביום שני!)?מפגש פורום, טיול לשכונת הטמפלרים עם העבודה והופעה ביום שישי שבת שלום לכולם ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...

ady18

Well-known member
...

שיר של מירי תמונה שיר לא של מירי השיר של איתי איה כורם \לא מוותר דודו אהרון תוכנית טלוויזה עובדה יום הכי מוצלח שני תל אביב+קנית בגדים\היום מפגש איה כורם מצפה שבוע הבא מסיבת חנוכה התוכנית לחנוכה בעיקר מסיבת חנוכה עם חברים והשאר נזרום...

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "מפלס המצב רוח", "חדשות טובות", "טיפה טיפה", "ערב חג". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "רכבת באירופה", "מבול", "פסק זמן". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רדיו דרום, רוקדים עם כוכבים, מעורב ירושלמי. ציטוט/י השבוע: "את רוצה לעלות לשידור"? איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול: לעלות לשידור ברדיו דרום
והיום: לטייל בזכרון עם אחיין שלי והמשפחה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
תודה לאל אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: המפגש. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה. שאלת בונוס: מה התכניות שלכם לחנוכה (מאוד מקווה שאחת התכניות שלכם היא לבוא למפגש הפורום ביום שני!)? בינתיים להגיע למפגש זו בהחלט אחת מתכניותיי, אז בע"ה כאמור אהיה שם, מלבד כך אין משהו מתוכנן לעת עתה.

איריס מ

New member
בקשתך התקבלה ../images/Emo9.gif

ישבתי מול הטלויזיה, לפתע הנייד צילצל, הציגה את עצמה מישהי מרדיו דרום ושאלה האם דרגתי את המצעד אמרתי שכן, שאלה לאחר מכן האם ארצה לעלות לשידור והסבירה שזה יצ'פר אותי בפרסים הסכמתי וכך היה לאחר כחצי שעה חזרה אלי ואמרה לי שלאחר דקה וחצי אעלה לשידור, יחד איתי עלתה עוד מישהי שכמוני שאלה אותה השדרנית מאיפה ובת כמה ואז הכריזה על הפרסים.

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif לא בטוחה שכך יהיה

באר שבע זו חתיכת נסיעה, כך שיש לי חודש לחשוב האם באמת אסע כדי לממש זאת

veredmp

New member
תירוצים תירוצים ../images/Emo8.gif

אז מה אם עלות הנסיעה תהיה יותר ממה שהיית משלמת על תספורת רגילה? זו עדיין תספורת בחינם

EVGIRL

New member
עונההה אחרי הרבה זמן../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"טיפה טיפה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):-אביהו שבת-"עדיין שלך" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:-לא יצא לי כולכך לשמוע מוזיקה בחודש האחרון... ציטוט/י השבוע:-"מחלקה 2 כולן שומעות אותייייייייייייייי?" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:-יום ראשון..טקס השבעהה
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-אממ..הייתי חולה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-לדעת מה השיבוץ הצבאי שלי... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
שאלת בונוס: מה התכניות שלכם לחנוכה (מאוד מקווה שאחת התכניות שלכם היא לבוא למפגש הפורום ביום שני)-אממ..להתחיל סוף סוף את הסדיר שלי ואממממ...זהו,לעשות כיף ולנצל כל רגע לשינה
חג שמח!!!!

veredmp

New member
../images/Emo49.gif על סיום הטירונות

אני עצלנית לכתוב לך את זה בפייסבוק, החלטתי לכתוב פה

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם,תן לי סימן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רגעים-אביב גפן, לילה-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: אין לי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא יצא לי לראות טלוויזיה,היה לי שבוע לחוץ. ציטוט/י השבוע:"הקהל מתבקש לבוא בשחור"- בפרסומת בעיתון לעשור לאלבום של אביב גפן כתוב שהקהל מתבקש לבוא בשחור,וכך גם בכרטיסים,לאביב יש בקשות,אז צריך לבצע אותם:p (אוךךך עליו). איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום:) פגשתי את הקטנה שלי (הילדה שטיפלתי בה). משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לחץ בעבודה,התחלתי לעבוד ברולדין, ויש הרבה עבודה ואני חוזרת הביתה עם כאבים בכל הגוף... ככה זה חנוכה, כולם רוצים סופגניות:S משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: עשור לאלבום חלולים של אביב גפן:) עוד שבוע בדיוק,רק שיגיע כבר! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: משומן. שאלת בונוס: מה התכניות שלכם לחנוכה (מאוד מקווה שאחת התכניות שלכם היא לבוא למפגש הפורום ביום שני!)? עבודה ברולדין,מפגש של הפורום, עשור לאלבום של אביב, להתחיל אולי פעמיים בשבוע עבודה בתור בייביסיטר, ותוך כדי הכל לזכור לנשום:)

yafit1305

New member
הסיכום המצולם שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובותשמעתי אותו השבוע בחזרה מראיון עבודה... תמונת/פליקס השבוע:תמונת סטודיו שצילמתי היום תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ספר יוונית למתחילים איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:בילויים וחגיגות מיום רביעי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:עוד צילומים האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לאאאאאאאא

למעלה