סכמ"ש עולה בלהבות

veredmp

New member
../images/Emo138.gifסכמ"ש עולה בלהבות../images/Emo138.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע – אם למישהו יש תמונה מהכרמל לפני השריפה, בואו נזכר כמה הוא היה יפה לפני כל הבלגן הזה:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: השאלה הנצחית בחנוכה – סופגניה או לביבה?
שיהיה לכולם סופ"ש שקט, שהרוחות תרגענה ושהשריפה תכבה סוף סוף

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gifסיכום מלא עשן

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"שני כוכבים", "שיר תקווה" תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רדיו חיפה ציטוט/י השבוע: לעזוב את הבתים דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ב"ב- ברצלונה ובהבדל ענק בית"ר י-ם. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: השריפה סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אש שיהיה לכולם סופ"ש שקט, שהרוחות תרגענה ושהשריפה תכבה סוף סוף אמן

veredmp

New member
../images/Emo137.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): היה לפני כמה דקות "אא"ה" של קרן בגלגלצ. כמה זמן לא שמעתי אותו ברדיו
תמונת/פליקס השבוע – אם למישהו יש תמונה מהכרמל לפני השריפה, בואו נזכר כמה הוא היה יפה לפני כל הבלגן הזה: לפני כמה שנים, בעבודה הקודמת, היינו בטיול בכרמל (באיזור של עין הוד ועין חוד שפונו). אני לא מוצאת את התמונות.........
ציטוט/י השבוע: ואיפה עכשיו יש שריפה?
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: השריפה, כמובן....
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להיות אחרי המבחן שלי. שזה אומר שאני מצפה ליום א' בשעה 13:30 בערך.....
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מחר, אני מקווה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חנוכתי
שאלת בונוס: השאלה הנצחית בחנוכה – סופגניה או לביבה? בוודאי שלביבה. לא מובן לי למה תפוז לא משקיעים באייקון של לביבה ורק באייקון של סופגניה. צריך לעשות משהו בנדון

veredmp

New member
תמונת נוף מעין הוד

הייתי בעין הוד לפני שנתיים בערך. זו תמונת נוף שצילמתי משם. כמה עצוב........

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם, אף אחת,תן לי סימן,שירה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): פיג'ו 92-קרן פלס,אביב גפן-סוף העולם,אביב גפן-לילות לבנים,רוני דלומי-תן. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רוקדים עם כוכבים, חדשות. ציטוט/י השבוע: "הם נשרפו בעודם חיים"- המשפט הזה מצמרר אותי כל פעם מחדש :( איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה של קרן פלס...היה מצחיק,וכיף!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:השריפה בכרמל,קצת ימים לא מוצלחים בעבודה,אבל מתחיל לאט לאט (לאט) להשתפר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מחר הופעה של מירי, יום ראשון חיסונים (מרגישה כמו כלב) ואני לא מצפה לזה!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:משתפר.. שאלת בונוס: השאלה הנצחית בחנוכה – סופגניה או לביבה? סופגניה של רולדין!!!!!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי בקרקס הזה לא של מירי אפרת גוש מודה אני עשה את השבוע :חתונה משהו שמצפה :חנוכה\תל אביב הוריד השרפה תוכנית רוקדים במילה אחת השבוע:מרגש שניהם

yafit1305

New member
סכמ"ש עצוב -איילה יפרח - יהי זיכרה ברוך

עצוב ומצמרר. ילדה מקסימה, מצחיקולה חייכנית ובדרנית. יהי זיכרה ברוך.

../images/Emo213.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כלוב של זהב\ביקשתי אש שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני של מירי תמונת/פליקס השבוע – אם למישהו יש תמונה מהכרמל לפני השריפה, בואו נזכר כמה הוא היה יפה לפני כל הבלגן הזה:הייתי לפני כשנתיים עם בן זוגי וחברים בשויצריה הקטנה (שזה גם אזור שנפגע אאל"ט) אך התמונות על המחשב הנייח ואני על הלפטופ. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:החדשות- דבוקה לטלויזיה מאתמול... ציטוט/י השבוע: רק שנשמע כבר בשורות טובות.... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי הופעה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:השריפה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של אברהם טל האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: השבוע לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חברותי שאלת בונוס: השאלה הנצחית בחנוכה – סופגניה או לביבה?לביבה אבל אם כבר סופגניה- אז לא קנויה. שיהיה לכולם סופ"ש שקט, שהרוחות תרגענה ושהשריפה תכבה סוף סוף - אמן

NaniBani

New member
סכמ"ש לוהט (תרתי משמעע.. )

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): פנינים בנהרות, נובמבר
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף, מבול
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ה- V.O.D שלי
ציטוט/י השבוע: אז את בימי דם המכבים??
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אין משהו מיוחד
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הודעה שקיבלתי מחו"ל, כמובן האסון בכרמל (דוד שלי גר שם ממש ממול, ואנחנו שמחים שלא פינו אותם), וכמה וויכוחים שהיו..
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מפגש פורום קרן
האם פגשתם את מירי השבוע? לא, אבל אני מחכה ל- 27 בינואר!!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש
שאלת בונוס: השאלה הנצחית בחנוכה – סופגניה או לביבה? זו קצת בעיה.. אני בהתערבות עם מישהו, שאני חודש בלי סוכר. (שזה מן הסתם אומר גם סופגניות.. ולביבות גם.. כל הדברים האלה.. אני חושבת שאני עוד יום-יומיים שוברת את זה, אבל כרגע זאת טיפה בעיה להחליט)
בשורות טובות!!!!!!!

viko222

New member
../images/Emo3.gif

כותרת מצחיקה
תאכלי סופגני'ה מתחת לשמיכה במיטה.אם תדאגי שלא יהיה סביב הפה שלך שאריות של אבקת סוכר אני בטוח במליון אחוז שהמישהו שהתערבת איתו לא ידע שהפרת ת'התערבות....

NaniBani

New member
כן.. נשברתי חחח... אבל אני מתחילה מחדש.

ביקשתי שיכין לי תפריט לבוקר ולצהריים ולערב, יצא ששבת אכלתי רק אפרסמונים!!! זה לא נורמאלי!
אין לי דברים בריאים בבית! אז כנראה יום חמישי ההתערבות מתחילה שוב..
........ ========
!!!!!!

Music4Life

New member
../images/Emo160.gif סכמ"ש...באיחור ....

לא היה לי זמן לזההההההה, והינה הוא
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"אל תשליכני" אני לא יכולה עם השיר הזה, הוא פשטו כ"כ מושלם והקול שלה ....למות!!!!!! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
שיר של זמרת מדהימה בשם טאריה טורונן - " I walk alone"
תמונת/פליקס השבוע – אם למישהו יש תמונה מהכרמל לפני השריפה, בואו נזכר כמה הוא היה יפה לפני כל הבלגן הזה:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
כן כן, יש סרט שנקרא "שיבווט מסוכן" סרט לא ישראלי, מפחיד...שראיתי היום - 9 מתוך 10, מותח ומדהים
מומלץ בחום
ציטוט/י השבוע: ------ איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
הממממ........שאני מאוהבת??? בבנאדם הכי מושלם בעולם
פלוס ...חזרתי מחו"ל מטיול מדהים ובלתינשכח בגרמניה-הולנד, והיה מושלם, פול חוויות, יותר ממה שאוכל לתאר.....וזה אושר! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
חחח אין דבר כזה...אני חיה בעולם של אושר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אין לי מושג האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
כןןןןןןןןןן, אתמול בשעה טובה
, בהופעה בברל'ה, היה קסוםםםםםם ברמות
היה כיף לראות את מירי!!!
כ"כ אוהבת אותה! שאלת בונוס: השאלה הנצחית בחנוכה – סופגניה או לביבה?
סופגניה!!!!! שבוע מקסים! וללא שרפות וכו'...

למעלה