פורום מוזיקה בדרכים נפגש?

yrutoo

New member
../images/Emo138.gifפורום מוזיקה בדרכים נפגש?

בזמן האחרון הכרנו והתגבשנו לקהילה מכובדת ביותר
עם אנשים מביני עניין שמעשירים את הפורום שלנו בסגנונות שונים של מוסיקה, ממיינסטרים לאלטרנטיבי, מפופ קליל לרוק כבד, מאלקטרוני לרוק נקבות! הגיע הזמן להכיר גם את האנשים שמאחורי הכינויים במפגש הפורום הראשון מבין רבים, אני מקווה
נשמח לראות כל אחד [לכל החוששים - מיותר לציין שאם אתם מרגישים בנוח בפורום אין סיבה שגם במציאות לא תרגישו בנוח :) כדאי לבוא!]. הכוונה היא לעשות מפגש בחופש חנוכה, אז שרשרו לכאן את התאריכים שנוחים לכם ונחליט כבר בהמשך על מיקום ושעה! בתקווה שיהיה מפגש מוצלח וכייף..

העכביש2

New member
../images/Emo99.gif אני כמובן בעד!!!!!!!!! ../images/Emo47.gif

ומה נוח לי? הנה בשבועיים הקרובים: ראשון 2/12 שני 3/12 שלישי 4/12 שני 10/12 רביעי 12/12 מקווה שיבחר משהו מהימים האלה
ואיה - סחתיין על היוזמה

../images/Emo6.gif

רק ימי שני ורביעי אחהצ שאר הזמן אני עובדת בבקרים אפשר לסדר משהו אבל אני צריכה לדעת מראש כדי לארגן

galoosh33

New member
../images/Emo9.gif

אני מקווה שנסכים על תאריך ושכולם יגיעו, זה יכול להיות מאוד נחמד לראות את האנשים שמאחורי הכינויים ולהכיר גם במציאות לגבי תאריכים, ממה שלירן אמר, הכי נוח לי שני הימי שני [3 לדצמבר ו-10 לדצמבר] אבל גם בימים אחרים אני כנראה אוכל להגיע..

mickey tam

New member
אני בעד...../images/Emo13.gif

דווקא יכול להיות אחלה רעיון.. מבחינת תאריכים, אני צריך לבדוק מה קורה איתי בחופש.. בנתיים תציעו תאריכים ואני אשתדל לפנות את התאריך שהוחלט ע"י הרוב

Edgar Davids

New member
הלוואי וזה היה מתאים לי עם הלו"ז =\

תהנו בכל מקרה וכל מה שתארגנו

yrutoo

New member
בינתיים מסתמן

שני (10.12) כי שני שלפניו הוא עוד לא חופש (ממה שהבנתי החופש מתחיל ב- 6.12, לא?) אני מציעה שנפגש אחה"צ בעזריאלי [נתאם טלפונית עם כולם בדיוק איפה] , אני בחיים לא אסתדר עם ת"א וזה המקום הכי נוח להיפגש בו למקרה של גשם וכו'
יש מישהו שיודע שהוא יגיע / לא יגיע בתאריך הזה?

../images/Emo45.gif

אני אגיע, אבל אני חושבת שנפתח הודעה חדשה כדי שכולם יסמנו אם הם מגיעים או לא. דברי איתי במסנג'ר....

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif לא יאמן!

אבל מסתמן ששלושה פורומיןם יפגשו ביום שני הזה: פורום מצעדים, מארון 5 והפורום שלנו. מיותר לציין שאוכלוסית 3 הפורומים דומה אז זה למעשה מפגשון אחד גדול... אני דווקא בעד- מזמן לא נפגשנו וחבל לפספס את ההזדמנות...

למעלה