שרשוריטוש לחג החנוכה [=

../images/Emo138.gifשרשוריטוש לחג החנוכה [=../images/Emo138.gif

חג שמייח [= (( כאן מבקשים ריטושים!))
לכאן אפשר להעלות תמונות משלכם שאותם חברי הפורום יוכלו לרטש/לעצב כבקשתכם/כרצונם. בשרשור זה מעלים משתמשים בקשות לגבי כמות קטנה של תמונות. בקשות ריטוש/עיצוב לכמות גדולה יותר של תמונות,יש לעשות בשרשור חדש שתפתחו-באופן מסודר.
כמה הנחיות כלליות
רצוי מאוד להעלות תמונות ברזולוציה מעל ל 800/600.
יש מקרים בהם לא ניתן לבצע את בקשת המשתתף בשל תמונות פגומות מדי/באיכות ירודה מדי
.
תמונות שצולמו בפלאפון לעיתיים בעייתיות לריטוש
(אבל אם האיכות במכשיר שלכם טובה,נסו)
אם לא מרטשים לכם ועבר הרבה זמן-כנראה הסיבה טמונה באיכות הירודה של התמונה/בבקשה שלכם
.
לחברי הפורום יש את הזכות להשתמש בתמונות המועלות לכאן כתיק עבודות אישי
.
חברי הפורום אינם קוסמים,ועושים הכל ברוח טובה ובהתנדבות.
השתדלו לבקש באופן יפה ולא ללחוץ על המרטשים
השרשור יפתח אחת לכמה זמן וברגע שיתמלא יסגר
.נא
לא להוסיף בקשות ברגע שנסגר.
בקשה אחרונה-נא לשרשר כמו שצריך
..הסבר לאומנות השרשור תמצאו בטאגליינס. [=
שבוע טוב

just טלוש

New member
סביבון סוב סוב סוב,חנוכה הוא חג טוב

סביבון סוב סוב סוב,חנוכה הוא חג טוב!
שמישהו ירגיע אותי,התחרפנתי,נו טוב זו השביתה
איזה פתאטי שתמיד מאשימים את השביתה בהכל
. רצחו מישהו, "זה השביתה!" חחח לילה טוב חבובים.אולי נחזור לביצפר בחמישי? Who knows.

1992הילה

New member
היי, ריטוש בקשה =P

אוקי קודם כל זאת התמונה http://img507.imageshack.us/img507/1019/image1zj3.png אני יודעת שהיא באיכות לא משו, אבל אני גם יודעת שאתם ממש טובים אז אולי בכל זאת יש סיכוי. :) אז דבר ראשון הייתי רוצה שקצת תשפרו אותה- להאיר את התמונה, להחליק מה שאפשר.. בקיצור כמו שאתם יודעים לעשות חח ודבר שני, להבהיר את השיער.. יש חיה כזאת? או שצריך תמונה טובה יותר? אם כן, פשוט תעשו מן בלונד כזה, אבל שלא יראה מלאכותי מדי.. ואממ אני מתכוונת שאת הריטוש הרגיל תעלו בלי קשר.. ואם אתם מצליחים להבהיר את השיער אז תעלו את זה בנפרד.. (מקווה שזה לא יותר מדי לבקש) תודה רבה למי שעוזר :)

1992הילה

New member
???

אם אין אפשרות כי התמונה לא ברורה תגידו לי כבר עכשיו שאני לא אכנס כל פעם לבדוק אם ריטשו לי.. תודה

ייסאן

New member
שוב בבקשה, ממש צריכה את העיצובים!../images/Emo23.gif

מעלה שוב את שתיי התמונות שלא זכו להתייחסות בשרשוריטוש הקודם משום מה?(אני מכוערת הא?
) אני ממש צריכה אותן לשים בדופן אתר העבודה שלי- אודה מאוווווווווווווווד לרעיונות ריטוש/עיצוב שונים מכם
בבקשה שינויי צבע, בעיקר מסגרות נאות(עיצוביות כאלו, מיוחדות) וקונספטים... בתמונה א' אם אפשר לסלק את התיק מהספסל(לא שמתי לב שהוא נדחף בתמונה) תמונה ב' בעלת פוטנציאל לדעתי- הייתי רוצה לדעת מה תוכלו לעשות בה... המממממממממממממון תודה לכם, אליסיה.

ייסאן

New member
תמונה ב' הפוטנציאלית

בבקשה????? זה חשוב לי המונים
עיצוב מיוחד, פיתוחים עדינים במסגרת, המרת צבע,(לשחור לבן רך, לחום עתיק-כמו דיוקן ישן- מה שבא לכם!!!)המרת רקע... העיקר ליייחד את התמונית. תודההההההה

למעלה