WickeDevil

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif

תפוז לא מאחזים אילו אייקונים יפים קבלו סיפור: שבי ה-
החליט שלכבוד חנוכה הוא קונה
חדשים! נמאס לו מהגרביים הבלויים ובגלל שהריח שלהם היה מסריח
. הוא הלך לחנות כדי לקנות את ה-
היפים שהיו בחלון הראווה, אך פתאום בהקו עיניו
הוא ראה
חדש ואיכותי! הוא החליט לקנות אותו! לפתע הוא הרגיש רעב, ומה קונים בחג החנוכה אם לא
? כמובן שבי שלנו קנה
, לא אחת, לא שתיים ולא שלוש, אלא ארבע
חמות שיצאו הרגע מהתנור! היה ממש טעים! לפתע הוא נזכר ואמר לעצמו: "אוווווי שיט! אני נוצרי" ולכן הוא רץ לקנות
לכבוד חג המולד שגרב ובא..... אך הוא הגיע הביתה ונדהם: אמא שלו הפכה ל-
אוי אוי אוי! מה הוא יעשה? הוא שפך עליה
רותח! פתאום היא התחילה לצעוק עליו בפנים זועמות (
): "מההההה אתה דפוקקקקקקקקקקקקק?" הוא אמר לה שהוא לא יודע על מה היא מדברת, ואז היא אמרה לו: "אנחנו מוסלמים".... אבל תפוז החליטו לא לשים סמלים של חודש הרמדאן ככה שנגמר הסיפור!

WickeDevil

New member
../images/Emo23.gif אבל ../images/Emo23.gifי שייך למעין ../images/Emo60.gif

חולה עליך אוהב אותה

MolsBolsRules

New member
חחחחח מעיין תעריכי איזה גבר יש לך..

ואני יעריך את שלי אלכססססססססססססססס

WickeDevil

New member
לא ראיתי את ארוסתי בזמן ../images/Emo60.gif

האחרון כנראה היא דוחסת
לפני החתונה

Charmed 4ever.

New member
חיחי! ../images/Emo3.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

שרוטטטטט! אגב, חזרתי!!! ושמעתי הרבה TC בטיול... וחברה שלי התחילה ממש ממש ממש לאהוב אותם... אבל לא יכולתי לשיר, כי כל הערסים של הכיתה המקבילה והפרחות של הכיתה שלי שהיו איתנו באוטובוס הביאו רדיו-דיסק ושמעו ושרו מזרחית (בעעעעעעעעעע) כל היומיים! בל אני שמעתי לי יחד עם חברה בפול-ווליום את TC וגם הספקתי להתאהב בטאטו! ובערב אז בחדר שהייתי אני וחברות שלי עשינו חפלה... ופתחנו ממתקים והכל והיה טעים.. ואכלנו לצלילי מי-אם-לא דה קולינגגגגגגגג!!!!!!!!! היה לי כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ט ל i ש

New member
../images/Emo16.gifניצייייי../images/Emo105.gif

ברוכההההה הבאהההההה אני שמחה שהיה לך כיףףףף אבל אני עוד יותר שמחה שחזרתתתתתת ודרור אני יצטט לך משפט ששחברה שלי כל הזמן אומרת עליי "את פסיכית ובגלל זה אנחנו אוהבים אותך" רק לך אני יגיד אתה פסיכי ובגלל זה אנחנו אוהבים אותך ועוד דבר שמממש לא קשור מפגש

שולת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

למעלה