MadSheep16
New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gifחברי האנימורפס בחנ
כה!
* (אפשר גם בחג המולד) כולם יושבים סביב השולחן שעליו חנוכיה ענקית, הבנים חובשים כיפות. ג'ייק: ברוך אתה אדוני... *מדליק נר ראשון בחנוכיה* אקס: *מנסה לאכול את הכיפה שלו* יאמי יאמי! זה טעים! *מנסה לאכול את הכיפה של "הנסיך ג'ייק"* קאסי: אקס! הכיפות זה לא לאכילה! אמורים להשאיר אותן על הראש! אקס: אני ני נים נימינים נמנם, צליל נפלא! נם נם נם נם! רוצה אוכלללל!!!!! לל ללללללל! ליהודים האלה יש משהו טעים בכל חג! אני רוצה משהו טעים! עים עים מים! רייצ'ל: תירגע אקס! יש סופגניות, דונאטס, וספנג'! מרקו: וגם לביבות! איך שכחת את הלביבות! קאסי: *נעלמת במטבח* ג'ייק: *מתחיל לשיר בהתעלמות מוחלטת ממה שקורה סביבו* מעוז צור ישועתי!!!!!! *החלונות מתפצים* טוביאס: *מצטרף לשירה* אקס: *אוכל נר* רייצ'ל: אקס! תפסיק לאכול כל דברר! אקס: *מוצא חנוכיית שמן שדולקת איפשהו בבית ואוכל אותה* יאמי יאמי! מרקו: בקצב הזה לא ישארו לנו חנוכיות בבית! קאסי: *מגיעה מהמטבח עם ערימה של דברים טעימים ומשמינים* אקס: מתנפל על קאסי ועל המגש* קאסי: אייי! ג'ייק: *מתעורר מהטראנס של השירי חנוכה ורץ לעזור לקאסי בזמן שטוביאס עדיין שר את "נר לי נר לי"* *נשמעת דפיקה בדלת* רייצ'ל: ניגשת לפתוח את הדלת* *כל מיני ילדים מוזרים עם כתרים של נייר עם נר (כמו שעושים בגגןןןן) נכנסים ועושים הרבה רעש. לילך: חנווווכככהההה!!!!! (האמת חשבת שאני לא אכניס אותנו?) יעל: ג'ייקקק!!! *קופצת על ג'ייק ומפריעה לו ולקאסי שהתמזמזו באיזו פינה* תמשיכו אתם...
כה!