חברי האנימורפס בחנ

MadSheep16

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gifחברי האנימורפס בחנ

כה!
* (אפשר גם בחג המולד) כולם יושבים סביב השולחן שעליו חנוכיה ענקית, הבנים חובשים כיפות. ג'ייק: ברוך אתה אדוני... *מדליק נר ראשון בחנוכיה* אקס: *מנסה לאכול את הכיפה שלו* יאמי יאמי! זה טעים! *מנסה לאכול את הכיפה של "הנסיך ג'ייק"* קאסי: אקס! הכיפות זה לא לאכילה! אמורים להשאיר אותן על הראש! אקס: אני ני נים נימינים נמנם, צליל נפלא! נם נם נם נם! רוצה אוכלללל!!!!! לל ללללללל! ליהודים האלה יש משהו טעים בכל חג! אני רוצה משהו טעים! עים עים מים! רייצ'ל: תירגע אקס! יש סופגניות, דונאטס, וספנג'! מרקו: וגם לביבות! איך שכחת את הלביבות! קאסי: *נעלמת במטבח* ג'ייק: *מתחיל לשיר בהתעלמות מוחלטת ממה שקורה סביבו* מעוז צור ישועתי!!!!!! *החלונות מתפצים* טוביאס: *מצטרף לשירה* אקס: *אוכל נר* רייצ'ל: אקס! תפסיק לאכול כל דברר! אקס: *מוצא חנוכיית שמן שדולקת איפשהו בבית ואוכל אותה* יאמי יאמי! מרקו: בקצב הזה לא ישארו לנו חנוכיות בבית! קאסי: *מגיעה מהמטבח עם ערימה של דברים טעימים ומשמינים* אקס: מתנפל על קאסי ועל המגש* קאסי: אייי! ג'ייק: *מתעורר מהטראנס של השירי חנוכה ורץ לעזור לקאסי בזמן שטוביאס עדיין שר את "נר לי נר לי"* *נשמעת דפיקה בדלת* רייצ'ל: ניגשת לפתוח את הדלת* *כל מיני ילדים מוזרים עם כתרים של נייר עם נר (כמו שעושים בגגןןןן) נכנסים ועושים הרבה רעש. לילך: חנווווכככהההה!!!!! (האמת חשבת שאני לא אכניס אותנו?) יעל: ג'ייקקק!!! *קופצת על ג'ייק ומפריעה לו ולקאסי שהתמזמזו באיזו פינה* תמשיכו אתם...

Silver Fox

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

אכתוב המשך ברגע שאצא ממצב הרוח הגבשושי וחסר התועלת שלי!

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif

טובב!! ^^ לא, אני לא הייתי לוקחת את ג'ייק מקאסי,
אני הייתי מחבקת את שניהם וצועקת *איזה חמודים אתםםם!!*
בדיוק חשבתי "הממ.. הניסוח של הציטוט הזה מוכר לי" והתכוונתי להתנפל עלייך
בלעע לא יודעת איך להמשיך דברים כאלה....
אני רק רוצה לציין שלא לכל חג יש אוכל טעים, פסח ופורים זה איכסההה אבל בפורים מתחפשים ובפסח יש מלא חופש, אז נסלח להם.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
טוב....../images/Emo182.gif

אבל לא הייתי מתנפלת רק עליו, זאת הייתה הכוונה....... ודרך אגב, לכבוד החורף שבא כבר מזמן ולא שמתי לב, אימצתי בחזרה את טיפי
! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה