שירשור חיובי

Love Bem

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo139.gif../images/Emo41.gifשירשור חיובי../images/Emo41.gif

תכתבו את כול הדברים החיובים שהולכים לקראות לכם השבוע
ראשון:
שני:
שלישי:
רבעי:
חמישי:
שישי:
שבת: שהיה לכולנו חופש נעים ובטוח

crazy cottage

New member
נענע

ראשון: היה מיכא"ל היה נחמד שני: אחד ה-ימים פעם ראשונה נהנתי בבצפר ואז הלכתי לבצפר השני שלישי: CKM מארגנים משהו ^^ רביעי: ציקי ורן בתפוז!!!! חמישי: הופעה של אינפאקציה ^^ שישי: בינתיים כלום שבת: בינתיים כלום

®NuLy®

New member
Me../images/Emo9.gif

ראשון: אמממ היה מסיבה בבצפר היה מגניב.. שני: שומדבר מיוחד שלישי: אני הולכת לפגוש את סמר
ושיר
רביעי: המפגשים בעזריאלי חמישי: אממ אין לי תיכנוני אבל זה חופש אז זה חיובי! שישי - שבת: כנ"ל

שלי......

ראשון:עובדת... שני:עובדת... שלישי:עדיין עובדת.. רביעי:למישהו יש ניחוש???? יפה!!!, עובדת!!!
חמישי:סיים דינג... שישי:ברוך השם.... יום הולדת לחברה. סילבסטר... מסיבה... שבת:יהיה לי כבר משהו לעשות...

love mcr

New member
אממ..אני

ראשון: כלום שני: נפגשתי עם חברות שלישי: צריכה לעשות עבודה+ בר מצווה לבן של חבר של ההורים שלי רבעי: הולכת לישון אצל חברה חמישי: חזזרת ממנה שישי: חרמון שבת: חרמון

super jesus

New member
my week

ראשון: מישהו שעזב תבי"ס, בא לביקור, ואז נסענו לכפ"ס שני: נממ, שומדבר, יוצאים לחופשי
שלישי:פעולות חנוכה בישוב, ווהו רבעי:מחנה חנוכה 2005 חמישי:מחנה חנוכה 2005 שישי:מחנה חנוכה 2005 שבת:מחנה חנוכה 2005 ובערב..נראה.

sappy song

New member
שלי ../images/Emo3.gif

למרות שאני יודע שאחד מהתיכנונים ידפק לי... ראשון:לא זוכר מה היה שני:היה תחרות שכבתית בבית ספר,הכיתה שלי זכתה מקום ראשון(הולכים לסרט בחינם) וזהו... שלישי:יום מרוכז במתמטיקה
רביעי:נוסע לתל אביב ואולי אפגוש את פז,אנה,חגי ותמיר חמישי:מפגש פורום נירוונה שישי:מנוחה שבת:לנסוע לשגיא עם חברים ולעשות שם משהו
הו הו הו וחג שמח לכולם

Shir FGS

New member
אני רוצה! ../images/Emo109.gif

ראשון: המממ...עבר היום מהר :) שני: הממ יצאנו לחופש. שלישי: סיימתי את העבודה באומנות! רביעי: כנראה נפגשת עם הדררררררר חמישי: לא'דעת, סופשבוע, תמיד טוב. שישי: לא'דעת שוב. שבת:אהה אני אצא לאנשהו. :) חג שמח וחיים יפים לכולם. :)

MyMystery

New member
משהו שלילי=[ נהרס לי המחשב:(

כנראה וירוס =[ זונות, אוף, חרא.. נו טוב אבל קרה משהו אחד טוב: היה סמינר ליומיים בשמו"ץ=] אבל אבל אבל המסנג'ר לא עובד:((

אני,למרות שלא הכל חיובי.

ראשון: היה, אבל עדיין...בצפר,חברים. שני: בצפר-סיום סופסוף, אמ...להפרד מנופר [חברה טובה] שהולכת לטיול 3 ימים. שלישי: חיזוק ראסטות...סידורים אחרונים לנסיעה של מחר. רבעי: אני נפגשת אם אהובתי [פוחדת לגמרי ולא בטוחה שזה חיובי] חמישי: מעכלת מה שיהיה מהפגישה וחופש. שישי: חברים, מסיבה או משו. שבת: מנוחה, זמן איכות מישפחתית או משו, חברים כמובן. בהצלחה לי;]

L 0 L

New member
אני:}

ראשון: אממ כלום שני: כלום שלישי: נוסעת לקניות רביעי: כלום חמישי: אולי אני אסע לסרט שישי:לא יודעת שבת: כלום

שלי../images/Emo41.gif

ראשון:שערוריות בקשר לטיול השנתי,מסיבת חנוכה במושב...הורידו סביבון גדול עם ממתקים.. שני:יוצאים לחופש! שלישי:הלכתי לחברה רביעי:ת"א!!!סיור מודרך ע"י החברה ואחותה ברחובות ת"א! חמישי:לא דעת... שישי:חח נראה לי מסיבה..נראה כבר.. שבת:
לבוב!חח אני אחגוג לו בבית...או שאני אהיה איפושו...

addicted to sp

New member
אני פעם ראשונה ../images/Emo3.gif

ראשון: כלום שני:השתחררתי אחריי הבוחן וכולם למדו עד 3 מסיבה אצל לורי (בקרוב התמונות החושפניות) שלישי: היום לא קורה כלום רבעי:חופש חמישי:חופש שישי:אצל שירן שבת:אצל שירן

Unaffected

New member
מיין.

ראשון:אמ. הוא עבר מהר. שני:גם עבר מהרXD שלישי:אההה.לאדעת.אנשים מצחיקים אותי. רבעי:יש מחר מלא מפגשים.ווראים אנשים שולטים. חמישי:אין לי מושג..חופש?
שישי:אממ..גם..
שבת:אולי נלך לחרמון..אני צריכה להציק לאבא 0.0

למעלה