גבע אלון ב"עשן הזמן"

B a m b o o k

New member
../images/Emo139.gifגבע אלון ב"עשן הזמן"../images/Emo139.gif

יום שני ה17.12 את גבע אני מכירה מכאן. אני קוראת פה כבר המון זמן וכל הזמן היו דיבורים גבע ככה וגבע ככה, אז אמרתי, למה לא ננסה? ניסיתי ולא התחרטתי לשניה. כיום יש לי רק את הדיסק השני (הדיסק הראשון לא היה בחנות כשאמא עשתה לי הפתעה
), אבל הדיסק הראשון יגיע כשיגיע אליי כסף מיותר. המון זמן חיכיתי להופעה שלו, והנה אני רואה במיספייס שלו שהוא מופיע בעשן הזמן-חנות ספרים קטנה, יד שניה ומקום להופעות. אני מעולם לא הייתי שם ולכן לא ידעתי איך המקום מסודר, ולכמה אנשים הוא מסודר. אני קבלתי כרטיס מהפורום ולא חשבתי שזה דורש הגעה מוקדמת, וחשבתי שכתוב 21:00 מתכוונים בעצם ל22:00 כמו רוב מקומות ההופעות. אבל אני וחברה שלי הגענו ב21:15 מסתכלות דרך המונית ורואות המוני אנשים מחכים מחוץ לגדר\ניילון או מה שזה לא יהיה... אז אני ברוב תמימותי חשבתי ש"הוו כמה אנשים מחכים בתור לקנות כרטיס ולהכנס", אבל ירדנו מהמונית ואני שומעת את גבע שר
הוו אז הבנתי שהמקום פיצ-פצפון וכל האנשים שבחוץ בעצם לא יכנסו גם לתוך ההופעה אלא ישמעו אותה מבחוץ, כמוני
בהתחלה, ניסינו להציץ מחורים אבל איש אחד מהחנות בא ואמר לנו שזה "לא נעים לגבע שמופיע" לאדעת למה, אבל לא הסכמתי עם זה... לי זה היה ממש מחמיא שהמון אנשים באו ואין מקום והם מנסים בכל דרך לראות אותי.. אבל אולי זאת רק אני. ישבנו והקשבנו. והיה מדהים. אפילו בלי לראות את המופיע. אבל מה? הבחור לא מדבר
אחרי שנגמרה ההופעה נכנסנו לתוך הגדר\ניילון הזאת, איפה שהייתה ההופעה וראינו את גבע מוכר את הדיסקים שלו, אבל לי, לא היה 50 ש"ח לקנות את הדיסק. והלוואי שהייתי יכולה לקנות ישירות ממנו במקום לקנות מחנות דיסקים וככה רק מעט מהכסף יגיע לידיו... אז דיברנו איתו קצת (ז"א אני דברתי והוא לא כ"כ שיתף פעולה
) לקחתי את הפלייליסט באישורו והוא אמר שזה לא בדיוק שווה משו כי הוא בכלל לא הלך לפי הרשימה (ולכן אני לא ארשום פה את השירים כי זה לא יעזור לאפחד
). וזהו. מקווה להגיע להופעה מסוג אחר של גבע. ז"א להופעה שתוכל להכיל את כל קהל הצופים של גבע. ותודה על הכרטיס שלא מומש (ודודי, זאת לא אשמתי
)

למעלה