חידה לחג באיזו עיר צולמה התמונה הבאה? בין הפותרים נכונה יוגרל סביבון וירטואלי..
R reshef New member 12/12/01 #1 ../images/Emo139.gif חידה לחג ../images/Emo139.gif באיזו עיר צולמה התמונה הבאה? בין הפותרים נכונה יוגרל סביבון וירטואלי..
../images/Emo139.gif חידה לחג ../images/Emo139.gif באיזו עיר צולמה התמונה הבאה? בין הפותרים נכונה יוגרל סביבון וירטואלי..
T TheIllustrator New member 12/12/01 #2 אני מוחה! החידה קלה מידי... זה דרום האי מנהטן... צולם בזמנו ממגדלי התאומים!
R reshef New member 12/12/01 #3 ../images/Emo139.gifחידה קשה יותר, לבקשתך../images/Emo139.gif מי שמכיר את המקום יזהה את זה בלי בעיה.. מי שלא מכיר את המקום אני מבהיר שזו תמונה אמיתית לחלוטין.. אילוסטרייטור, אם תפתור גם את החידה הזאתי תקבל את הסביבון המיוחל..
../images/Emo139.gifחידה קשה יותר, לבקשתך../images/Emo139.gif מי שמכיר את המקום יזהה את זה בלי בעיה.. מי שלא מכיר את המקום אני מבהיר שזו תמונה אמיתית לחלוטין.. אילוסטרייטור, אם תפתור גם את החידה הזאתי תקבל את הסביבון המיוחל..
T TheIllustrator New member 12/12/01 #4 חידה! ../images/Emo13.gif היכן צולמה התמונה הבאה? בין הפותרים נכונה יוגרל FIREMAN לסוף שבוע פרוע! LOL
חידה! ../images/Emo13.gif היכן צולמה התמונה הבאה? בין הפותרים נכונה יוגרל FIREMAN לסוף שבוע פרוע! LOL
R reshef New member 12/12/01 #6 אוווווווו בואו נחשוב../images/Emo138.gif אולי...... רמת גן?? מה קרה לך אילוסטרייטור מה זה השאלות הקלילות האלה... הוספתי את הסביבון שלך דרך אגב..
אוווווווו בואו נחשוב../images/Emo138.gif אולי...... רמת גן?? מה קרה לך אילוסטרייטור מה זה השאלות הקלילות האלה... הוספתי את הסביבון שלך דרך אגב..
T TheIllustrator New member 12/12/01 #5 בושה!!! זה מלון... ניו-יורק לאס-ווגאס... מה קרה לך רשף? אישה מן שאלות קלילות אלה!?
K kyle New member 13/12/01 #7 שניים רבים, השלישי "שואל"! שי לי שאלה!!! מאיפה או לפחות איפה צולמה התמונה הבאה?
D DrunkGoat New member 13/12/01 #10 (וגם עשיתי את רכבת ההרים הזאת) ואם אתם חובבי רכבות הרים, אני ממליץ בחום!