נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo139.gif נקודות אור וגאווה ../images/Emo137.gif

קיבלתי אישור מרעות לפתוח את השרשור מאוחר (כלומר, אמרתי לרעות אינ אפתח אותו מאוחר, היא עשתה לי פרצופים כועסים. אתם יודעים, בנוהל).
הלכתי עם חברה שלי לקנות מתנה לחברה אחרת, הכנו רשימה של מה שאנחנו רוצות לקנות לה והלכנו לעשות את סבב הקניות, היה כזה כיף. אני אוהבת לקנות מתנות, במיוחד איתה.
ואז חזרנו אליה הביתה, וגם החברה האחרת הצטרפה, ואכלנו את השוקולד-קרם-בורלה החדש (הוא טעים!) וטוסטים עם הגבינות המגניבות שיש לה בבית, ואני אוהבת את זה שאנחנו ככה, יש את האוירה הנוחה של תמיד.
שאלתי ממנה שני ספרים, את To Kill a Mockingbird שעוד לא קראתי, ואת כשניטשה בכה (באנגלית, אבל אין לי כוח לבדוק איך מאייתים ניטשה). עכשיו יש לי מה לקרוא!
הפסקת קפה עם חברות שלי במזרין, זה היה כזה כיף. ישבנו איזה שעה וניהלנו שיחות על נושאים די מורבידיים כמו תקופת בריחתו של בני סלע וכל מני דברים כאלה, אבל משום מה זה היה מצחיק
.
וגם, שלחנו דיילי-סטאטוסים מצחיקים כאלה, וכבר נהיה לי כינוי של "נועה הקטנה", והם באמת קוראים לי ככה, וזה מצחיק אותי ממש. וזה שחושבים עליי, אני בחיים לא אתרגל לזה
הסינגל של Cornflake Girl הגיע, עם הקאבר לא קייס אוב יו. וכלכך רציתי את זה, וזה הגיע, וזה מושלם כמו אני לא יודעת מה.
שיעור ציור, קצת הפחיד אותי, לעמוד מול בדים ריקים גדולים, משום מה זה עשה לי פיק ברכיים, למרות שזו אמורה להיות הטריטוריה שלי. אבל שיעור ציור זה תמיד טוב, גפ כשהוא מפחיד או מתסכל או משהו כזה, כי המקום והעובדה שאני מוקפת בצבעים זה מוכר וטוב.
מלא מלא גשם, שבוע חורפי עם מעיל ומטריה ושיער רטוב. ולשים שירי גשם הזויים במשרד ולצחוק על זה שחשוך בחוץ, לפתוח את כל התריסים ולצאת למרפסת להתרטב.
עוד קצת מזרין, רק הפעם עם חברים אחרים שבאו לאיזור, וקיבלתי את UTP ודיסק בוטלגס של ההופעה האחרונה!!! ואני אוהבת אותם.
קניתי חולצות מגניבות ממש! עם חברות שלי! וזה היה מצחיק! והן מצחיקות!!
ההופעה של רונה קינן, שהייתה חותכת-על ומסתבר שאני מכירה מלא שירים שלה. ונכון שהמקומות לא היו בדיוק מה שחשבנו, אבל זה היה מושלם גם ככה, עם הגשם ברקע וכל המילים האלה, והקול שלה פשוט כלכך יפה. היא גם ממש חמודה. למרות שזה היה נראה שהתחשק לה להעיף לנו סטירה אחרי שהצקנו לה על כמה שהיא מוכשרת
וכמו שאמרתי ללירון - מזכך, במובן מסויים.
וכמובן, מי שהתלווה להופעה, היה כלכך כיף לפגוש אתכם, באמת, ממש. יער, אני דורשת עוד יוטיובים!
.
עבדתי קצת השבוע עם בריטי שלש לו את המבטא הכי מגניב בעולם, ואז הוא עשה עוד חיקויים של מבטאים, והוא עושה את המבטא האירי הכי מושלם שיש. אז ביקשתי ממנו שימשיך לדבר ככה
והוא צחק עליי שאני בת 21 ועובדת, לטענתו On 21 you need to be drunk.
כנס מחזור של כל דורות של איזה פרויקט לימודי שהיה לנו, והיה כזה מצחיק לראות את כולם (ועוד מלא מלא שלא זיהיתי) ולהעלות זכרונות. זו הייתה תקופה כזאת יפה ומצחיקה ויצירתית. אוף, שמישהו יחזיר אותי לכיתה ט'. ולירון פה
עכשיו אפסיק לייבש אותה, נראה לי שכתבתי מספיק, אם שכחתי משהו, לא נורא. שתהיה לנו שבת שלום ושיהיה שבוע נפלא לכולנו, עם מלא מלא מלא גשם (סתם, לא אמור להיות אבל בואו נתפלל שיהיה).
.

רעוּת

New member
רעות אמרה:

ואני מצטטת: "על הזין שלי נקודות אור וגאווה". יש דברים שמעניינים אותי יותר ואת מתעצלת לעשות

Remedy Lane 9

New member
יאללה אור

כי זה לא יפה ככה לייבש את השרשור אור וגאווה!!!
אמ, אני כבר לא חולה וכיף לי [הייתי חולה שלושה ימים ולא היה לי כיף בכלל. חולי זה רוע] בשישי היה ממש נחמד בחווה ואחריה הלכנו לבית של מישהי שעובדת והיא גם מהקיבוץ, ואנשים טובים והעוגיות שהיא ניסתה לעשות, והייתה אווירה טובה וכיפית כזאת. ואז מקלחת ארוכה וחמימה כשחזרתי הביתה. אני מכורה למקלחות של שישי אחרי החווה.
מוזיקה! שיניתי קצת שירים באמ.פי והורדתי [לא מוסרי, יודעת] כמה שירים חדשים ויפים. אני קצת מתאהבת בגבריאל בלחסן ובאלג'יר. ובבנות נחמה, אבל זה ישן כבר
אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל חמישי בבית ספר. פשוט יצא שהייתי חולה והייתי בבית יותר מדי זמן והיה לי כיף לראות אנשים ולא את הספה בסלון עם פוך. אנשים טובים באמצע הדרך. ממש.
. אמממ. הולך להיות שבוע עמוס עמוס, ובטח גם כיפי
שיהיה לכולם שבוע מואר. אה והערה-- היה כזה יום יפה היום. אני אוהבת שמש אחרי ימים אפרוריים של גשם [שהתחלתי ממש לא לחבב החורף. מוזר מאד]

יאללה יאללה

הבנות בבסיס, בעיקר עדי
סוף שהוא גם התחלה [עוד מעט...] תובנות
רונה קינן
[בנות
] נועה
תודה ... אין לי הרבה לאחרונה. לא נורא. עוד מעט יהיו. אני יודעת. ולזה אבא, קוראים בנאדם אופטימטי. עכשיו, תאכל את זה.

למעלה