נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo139.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo138.gif

והפעם יש נרות חנוכה אז באמת אור יותר.
אולמוסט פיימוס בגרסת האנטייטלד
. למרות שנרדמתי באמצע
ראיתי אות ועם ידיד שלי והיה כיף.
הבאתי לו את "הרמז" בגרסת הסימפסונס והוא ממש שמח, ממש, יותר ממה שחשבתי אפילו. אני אוהבת לתת מתנות.
יומולדת לחברה שלי, לקחנו אותה לארוחת בוקר חביבה בת"א, ואז הלכנו לסרט (אפרט בנקודה אחרת) ואז לבראסרי, ואכלנו טארט טאטן טעים והיה כזה, יום רגוע כזה (זו הייתה המטרה ביומולדת, לקחת אותה ליום רגוע). הבאנו לה את המתנה שלה (ערכת הירגעות, כמובן ששמתי ולריאן שם
).
אוטו!!!!! שלי!!! לגמרי!!!! כסוף ומגניב וגדול ועם דלקן ויקר-אבל-מתעלמים-מזה!!!!!! אני לא רגילה לחיים עם נגישות, זה כלכך מוזר לי. אבל כיף, כבר קניתי לו כזה דבר לדיסקים מעל למראה, ואני צריכה למצוא לו שם (עוד לא החלטתי אם זה בן או בת, אז קשה לי). כבר הספקתי להתקע איתו פעם אחת (וספספתי שיעור ציור
) אבל סלחתי לו. הוא חמוד כה.
חנוכה, והדלקות נרות משעשעות בעבודה, כל פעם מישהו אחר נותן איזו דרשה וזה ממש מצחיק. ומדי פעם גם יש סופגניות
.
גשם, הגשם הזה כלכך טוב. וגם לנהוג בגשם זה טוב, לפעמים (כשהוא לא כבד מדי).
הסרט הזה, Across The Universe, נהניתי בו ממש. הוא פשוט יפהפה, מבחינה ויזואלית, כלכך. והעיבודים לשירים ממש טובים, והכל שם פשוט יפה. יפהפה.
הדלקת נרות המסורתית של החברות מהצבא!! הפעם זה היה extended
. היה כיף כה!!! מלא אנשים שאני אוהבת, הכנו את הסופגניות הקטנות המגניבות שאנחנו תמיד מכינים, ומלא לביבות ופסטות ואוכל טעים, ואנשים שמצחיקים אותי וגורמים לי להרגיש נוח בכל מצב, ומלא שטויות ותמונות וחיוכים. אני כלכך שמחה שאני חלק מהם.
בכלל, כל מי שכאן ושאפשר לחפור בטלפון שעות על שטויות ועל לא-שטויות והפסקות קפה ושיחות מסנג'ר ולדעת שיש שם מישהו שאכפת לו גם אם הקשר לא יומיומי או משהו כזה.
קצת האנטומיה של גריי שמחכה לי לראות, אני מקווה שייצא לי. יש מלא לעשות
.
חזרתי אתמול הביתה מותשת בלילה וחיכה לי על המיטה הארי פוטר השביעי! (אז מה אם כבר קראתי באנגלית). אני רק מקווה שיהיה לי מתי לקרוא. זה היה כמעט כמו זכרון-החורף שלי.
סידרתי כאן, החדר היה כלכך מבולגן ולא היה לי כוח לסדר (אוף, לא אספיק לשלוח ב-18:18 כ יזה עכשיו
). אז פשוט שמתי מוזיקה וסידרתי, ועכשיו נקי יותר. שבת שלום וחג שמח לכולנו!! תדליקו נרות ותאכלו סופגניות ולביבות וסובבו סביבונים!!
ומי ייתן ישאר חורפי וגשום כמו עכשיו.

Remedy Lane 9

New member
תתחדשי על ה../images/Emo73.gif

ושלי אוקיי, זה מלא נק' של מלא אנשים, ששם, שזה מדהים. זה קצת מוזר לפרט את זה ככה. חברה שלי שרה לי את I LOVE YOU של דקלבאום
ובכלל הייתה ממש בשבילי וזה היה לי ממש חשוב השבוע ועוד ילדה יפה אחרת, טיול בנהריה וחיבוקים ארוכים-ארוכים ולקנות גרביים
במשביר ב1+1 של סלקום ולצחוק איתה המון מישהי כפרות מהעבודה. ישבתי אצלה קצת השבוע והיא חמודה ממש..
לירון. את יודעת.
אמ. מה עוד היה?! הו. חגגנו את חנוכה והיה מצחיק וכיף ממש, אני כל כך שמחה שכן נשארתי שם בסוף, כי די רציתי לברוח. הכנו סופגניות!
שיעור נהיגה נחמד. גשם+חושך בפעם הראשונה. טירוף. ואפילו לא נלחצתי כל כך.
שיחת טלפון עם מישהו שעזב את החווה.
חנוכה זה נחמד. [למרות שאני לא אוהבת את החורף השנה בכלל אבל בכל זאת!] שבת שלום שבוע טוב חנוכה שמח אור שמחה ואהבה!
[אה ולמה דקלאום הזאת לא מופיעה בצפון
היתה לי מתנה(רעיון למתנה) כה מושלמת לחברה שלי
]

רעוּת

New member
לידע כללי ../images/Emo46.gif

רוב האנשים משתחררים מהצבא (הרוב משתחררים
) והולכים לעבוד בעבודות שחורות בשכר מינימום. בלי אוטו עם דלקן
בלי אוטו בכלל
בועת ההייטק
איכס
|סמרמור|

דיתוּש

New member
חוזרת להצטרף לנקודות האור.

סיימתי את הקורס! לא שהוא היה כל-כך גרוע, אבל זה כיף להתחיל את הסדיר כל-כך מהר, להיכנס לזה כבר ולא להיות תחת מסגרת.
ביום ראשון בבוקר בדרך לצפון הרחוק (בו-הו, אני ירושלמית
) חברה שלי עלתה לאוטובוס, וזה היה ממש נחמד לנסוע עם מישהי במקום לנסוע לבד. לפחות שעה וחצי היא הייתה איתי על האוטובוס. (מתוך הארבע בעע)
שמעתי הרבה הרבה מוזיקה. פתאום אני מוצאת את הזמן לכך.
ביום רביעי היה לנו טיול מהצבא
זה היה קצת רקוב, אבל היה נחמד להכיר את כולם ולצאת לטייל קצת בקיסריה וכאלה. ואכלנו מלא סופגניות טעימות שפשוט חילקו לנו, הו יס.
אני בבית! יצאתי חמשוש! זה כל-כך כיף, וזה כזה מרענן אחרי שיצאנו רק שושים. סוףסוף יש לי זמן באמת להצר את המדים, לתקן את כל מה שצריך, לסדר את החדר, להיות עם כל מיני חברים. זה כזה נחמד, כזה שינוי מלחזור הביתה ולהירדם עד ראשון בבוקר.
מוצאים את הדברים הקטנים שעושים כיף, בלית ברירה, אבל מוצאים אותם.

עאלק אוטו בנק' אור ../images/Emo6.gif

אחרי כל מה שהיה השבוע... שיתנהג יפה הילד הסורר
טוב מה, אני?
ההופעה של יעל דקלבאום. לא אכפתלי שגם גבע אלון הופיע. ושי טוכנר באמת ממש חמודי ומגניב. אבל יעל דקלבאום יעל דקלבאום יעל דקלבאום. תקשיבו, אפילו יער חזרה מאוהבת. איך זה, שכל מי שאני מכירה לו אותה, ולא סתם כל מי שמתחרפן מהחפירות שלי כמו נועעהההה
, מרגיש בדיוק כמוני? [טוב, לא בדיוק
כמעט] האישה הזו פשוט, רג'ינה, ג'אניס, ג'וני, הכל באישה אחת, ובעיקר עצמה, היא עילוי, היא משהו מדהים, אתה יוצא מההופעה שלה עם חיוך כמעט כמו מההופעה של רג'ינה, ועם תסכול כזה שאתה לא מכיר אותה אישית
מיי גאד, אני פשוט, מעריצה אותה. כמו ילדה בת 13 מפגרת. וזהו.
...שרתי ג'וני מיטשל. בפיתוח קול. והמורה שלי החמיאה לי. כאילו, ממש. זה דיי מוזר. ואני חושבת שזו כאילו, אחת ההקלטות הכי פחות גרועות מפיתוח קול שהיתה לי בחיים. ובכלל המורה
יודעת לתת תמיכה נפשית וזה כ"כ משהו שצריך בפיתוח קול. זה אשכרה כמו טיפול בכ"כ הרבה מובנים
ואני כ"כ אוהבת אותה.
!!! והיא תקעה אותי עם חבר הכי טוב שלה בחדר [הוא פסנתרן] אחרי השיעור והכריחה אותי לקבוע איתו שיעור פסנתר [!!!] לשבוע הבא [!!!] כאילו, בא לי לבכות. יש לכם מושג כמה אני אוהבת אותה? זה כאילו, [דיי עם הכאילו, אבל, אפילו בלכתוב את זה אני סוג של מגמגמת.] זה נותן סיבה לחיות, אפילו רק המחשבה על הדברים האלה.
ואפילו, הבסיס. תקשיבו, לא רע בכלל. בחיי. הבנות קורעות אותי. המפקדת חביבה. ואפילו שלא הכל מושלם, הכל דיי סבבה.
עזריאלי
tower records, בייחוד. 4 דיסקים חדשים שלמים [!!!!] והם אפילו לא ממש עלו לי [!!!!] [החדש של הגברת בביוף סוף סוף
]
קפה וסנדביץ' [אמנם מגעיל אבל לא נורא
] עם חברת ילדות [ממש ילדות] שלא ראיתי שנים [באמת, כמעט שנה].
חברות טו-בות. היה שבוע ממש... כאילו, כן

דוVשה

New member
../images/Emo194.gif

ז' - אני אוהבת אותך. [ותמחק את החיוך שעולה לך כשאתה קורא את זה
].
לראות את קיפודית מאושרת, ושטוב לה.
קיסריה.
חסוי. זייהו. שיהיה שבוע טוב.

סליחה סליחה, גברת,

נפלה לך ח' קחי, אני מחזיר. אני מסכים איתך, לייך +ח' כדאי להשאיר. זה בריא נורא ומדכא מחלות. הרבה יותר ממי הלימונית המיובשת (ללא חומרי המתקה) שאני שותה כל הבוקר (דווקא טעים)

למעלה