../images/Emo139.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo138.gif
והפעם יש נרות חנוכה אז באמת אור יותר.
אולמוסט פיימוס בגרסת האנטייטלד
. למרות שנרדמתי באמצע
ראיתי אות ועם ידיד שלי והיה כיף.
הבאתי לו את "הרמז" בגרסת הסימפסונס והוא ממש שמח, ממש, יותר ממה שחשבתי אפילו. אני אוהבת לתת מתנות.
יומולדת לחברה שלי, לקחנו אותה לארוחת בוקר חביבה בת"א, ואז הלכנו לסרט (אפרט בנקודה אחרת) ואז לבראסרי, ואכלנו טארט טאטן טעים והיה כזה, יום רגוע כזה (זו הייתה המטרה ביומולדת, לקחת אותה ליום רגוע). הבאנו לה את המתנה שלה (ערכת הירגעות, כמובן ששמתי ולריאן שם
).
אוטו!!!!! שלי!!! לגמרי!!!! כסוף ומגניב וגדול ועם דלקן ויקר-אבל-מתעלמים-מזה!!!!!! אני לא רגילה לחיים עם נגישות, זה כלכך מוזר לי. אבל כיף, כבר קניתי לו כזה דבר לדיסקים מעל למראה, ואני צריכה למצוא לו שם (עוד לא החלטתי אם זה בן או בת, אז קשה לי). כבר הספקתי להתקע איתו פעם אחת (וספספתי שיעור ציור
) אבל סלחתי לו. הוא חמוד כה.
חנוכה, והדלקות נרות משעשעות בעבודה, כל פעם מישהו אחר נותן איזו דרשה וזה ממש מצחיק. ומדי פעם גם יש סופגניות
.
גשם, הגשם הזה כלכך טוב. וגם לנהוג בגשם זה טוב, לפעמים (כשהוא לא כבד מדי).
הסרט הזה, Across The Universe, נהניתי בו ממש. הוא פשוט יפהפה, מבחינה ויזואלית, כלכך. והעיבודים לשירים ממש טובים, והכל שם פשוט יפה. יפהפה.
הדלקת נרות המסורתית של החברות מהצבא!! הפעם זה היה extended
. היה כיף כה!!! מלא אנשים שאני אוהבת, הכנו את הסופגניות הקטנות המגניבות שאנחנו תמיד מכינים, ומלא לביבות ופסטות ואוכל טעים, ואנשים שמצחיקים אותי וגורמים לי להרגיש נוח בכל מצב, ומלא שטויות ותמונות וחיוכים. אני כלכך שמחה שאני חלק מהם.
בכלל, כל מי שכאן ושאפשר לחפור בטלפון שעות על שטויות ועל לא-שטויות והפסקות קפה ושיחות מסנג'ר ולדעת שיש שם מישהו שאכפת לו גם אם הקשר לא יומיומי או משהו כזה.
קצת האנטומיה של גריי שמחכה לי לראות, אני מקווה שייצא לי. יש מלא לעשות
.
חזרתי אתמול הביתה מותשת בלילה וחיכה לי על המיטה הארי פוטר השביעי! (אז מה אם כבר קראתי באנגלית). אני רק מקווה שיהיה לי מתי לקרוא. זה היה כמעט כמו זכרון-החורף שלי.
סידרתי כאן, החדר היה כלכך מבולגן ולא היה לי כוח לסדר (אוף, לא אספיק לשלוח ב-18:18 כ יזה עכשיו
). אז פשוט שמתי מוזיקה וסידרתי, ועכשיו נקי יותר. שבת שלום וחג שמח לכולנו!! תדליקו נרות ותאכלו סופגניות ולביבות וסובבו סביבונים!!
ומי ייתן ישאר חורפי וגשום כמו עכשיו.
והפעם יש נרות חנוכה אז באמת אור יותר.