שחרחר מתוק
New member
../images/Emo139.gifסיכום השבוע../images/Emo139.gif
שלום לכולם
מה שלומכם
איך עבר השבוע
כמה דברים שאני רוצה להודיע למי שעוד לא שם
: 1. בקשר לשיר השבועי.. מהשבוע האחרון אלכס התחיל לרשום באותו שרשור של השיר השבועי גם כמה שירים קובניים מומלצים -----> ד"א אני נורא ממליץ עליהם
2. שימו
לעידכונים החדשים שמתעדכנים מדי פעם בדף הראשי (הדף שמופיע כאשר נכנסים בפעם הראשונה לפורום..) אם אתם רוצים להיכנס אליו באופן ידני אז תלחצו על הקטגורייה למעלה "ראשי".
השרשור שמירי (CluBeRiT) התחילה של ה-איך נכנסתם\התחלתם בעולם הסלסה
- השרשור עוד נמצא בדף 1 אז מי שעוד לא השתתף מוזמן
השבוע נפתח הבצפר אמיגוס לוקוס ואיתו מסיבת סלסה חדשה מדי שבוע בימי שלישי בקאמל קומדי קלאב (קישור לאתר הבצפר - למטה)
דיברנו קצת על הפסטיבל סלסה שיהיה בצפון...
כמו כן גם החבר´ה שנסעו לפסטיבל ה-11 באילת כבר חזור
ואפילו יש כבר תמונות מהפסטיבל...
שיר השבוע:
Rio Salsa - Mezcla Wayne Gorbea & Salsa Picante - el yoyo Albita - Fiesta Pa´Los Rumberos carlos manuel - Agua fria Orquesta De La Luz-Descarga
ריקוד שורות:
Nacho Cano - El amargo del pomelo (זה שיר שאני אוהב..)
המלצה על שיר:
(רננה המליצה נייט-גירל) לא בדיוק סלסה אבל מדהיםQuizas, Quizas, Quizas זה רומבה מאוד יפה והמלים גם כן
שירים קובניים מומלצים:
(ה"פינה" של אלכס שיר חדש מומלץ ביותר מהאלבום בחד של manolin לכל מי שיצליח למצוא: (Manolin "El Medico" - El Puente (Ahora Baila ושירים ישנים יותר שמושמעים במועדונים: Los Van Van - Eso Damelo A Mi Isaac Delgado - La Sandunguita
נפתח שרשור על אנשים חדשים בפורום -לחצו כאן בכדי להיכנס לשרשור ולהשתתף בו...
נפתח שרשור של שירים מומלצים לרואדה ועם זה נפתח דיון על מוזיקה לרואדה ומוזיקה לסלסה
- השרשור עדיין פעיל
נפתח שרשור על נטליה אוריירו -
(קישור לאתר הרשמי שלה - למטה)
נפתח דיון (חדש) על זה שיש מרקידים ששמים את שיר הקטשופ ועוד ממציאים לו ריקוד - אתם מומזנים לכתוב את דעתכם
ונושא חדש שפתחתי על מועדון חדש שנפתח (סופסוף) בנתניה של יניב ילון... המועדון יהיה במקום הרנצו´ בנצו´ כל ימי שבת במועדון אסקייפ באזור תעשיה הישן בנתניה ליד קניון הדרים - כולם מוזמנים (עוד פרטים ניתן למצוא בשרשור)
הסקר השבועי
----כמה זמן אתם רוקדים??---- אני לא רוקד\ת - 4 מצביעים - 20.00% כמה חודשים - 4 מצביעים - 20.00% שנה -שנה וחצי - 5 מצביעים - 25.00% שנתיים - 4 מצביעים - 20.00% שלוש שנים - ארבע שנים - מצביע אחד - 5.00% ארבע שנים+ - 2 מצביעים- 10.00% (פשש יפה
) סה"כ קולות: 20 *הסקר החדש כבר עולה.... אתם מוזמנים להשתתף
ו....זהו! זה בעצם מה שהפורום עבר במהלך השבוע
אם למישהו יש הצעה,רוצה לפתוח פינה,לרשום מאמר, הערות,תלונות, וכו´.... מוזמן לפנות אליי במסרים או באימייל:[email protected] או באיי סי קיו: 128183871 סופשבוע נעים
שלום לכולם