שאלון קצר- כי מזמן לא היה...

אושRתי

New member
../images/Emo139.gifשאלון קצר- כי מזמן לא היה...

שם: גיל: תאריך לידה: מזל: חיה אהובה: התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: צבע אהוב: ממתק אהוב: מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית? חג אהוב: יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): פורום אהוב בתפוז: השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)? ממה את/ה פוחד/ת? מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית? אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? חרק מת לך בחדר, מה תעשה/י? עם מי בא לך להיפגש לארוחה? קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? אמרו לך שאתה מוזר מידי? בכית ולא רצית שיראו? כתבת שיר? קינאת במישהו עד שנאה? התאהבת במישהו/י? קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו? אם היית גבר/אישה, איזה סוג של גבר/אישה היית? רחוב אהוב? עיר אהובה? ארץ אהובה? מכשיר חשמלי אהוב? רהיט אהוב? צבע אהוב? מאכל אהוב? ריח אהוב?? יצירת אומנות אהובה? אתר אהוב? בגד אהוב? עונה בשנה? חלק בגוף? מה עשית היום? אתה לומד/עובד בימי שישי? איפה יוצא בסופ"ש? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מה השעה עכשיו אצלך? מישו שלא ראיתם הרבה זמן? יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות? וכשאתה מת מחום? אוכל אהוב? בשר מעודף: גבינה מעודפת: מאפה מועדף: מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: יש לך משקפי שמש? הספקת כבר להיות השנה בחו"ל? יש לך שיער ארוך/קצר? יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה? איפה אתה גר/ה? מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: צבע אהוב? באיזה צבע החדר שלך? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? יש אחים/אחיות? כמה? יש איסיקיו? מסנג'ר? סרט מצוייר אהוב? סרט אמיתי אהוב? סרט אחרון שראית בקולנוע? סדרת טלויזיה אמיתית אהובה? סדרת טלויזיה מצוירת אהובה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס/עבודה? בהסעה או ברגל או אוטו? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? סנדוויץ' אהוב? אתה רוצה שיגמר השאלון?

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gif

שם:קסם גיל:15 תאריך לידה:23.9.92 מזל:מאזניים חיה אהובה:ארנב התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:אמ...לא זוכרת כבר... צבע אהוב:תכלת, שחור,אדום ממתק אהוב:במבה, ביסלי מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית?לראות טלויזיה,לשחק במחשב חג אהוב:אממ...כולם..אין אפליות!! יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):חח בדיו שינו לנו את המערכת אז זה משתנה לפי המקצועות.. פורום אהוב בתפוז: כל הפורומים שאני כותבת בהם... השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:משהו עם תימנים נראלי... הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:החלון הזה שכל שניה קופץ צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)?חטיף ממה את/ה פוחד/ת?מחושך
,להישאר לבד,ים(רק מהמים העמוקים...) מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית?מנסה להעיף אותו החוצה אבל בלי שהוא ימות... אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?חחח כן!!!! אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה/י?אני אערוך לו הלויה ואקבור אותו בחצר..חחח עם מי בא לך להיפגש לארוחה?עם מיטב אמני ישראל,אנג'לינה ג'ולי קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?ברור אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?חח כן אמרו לך שאתה מוזר מידי?חח אולי.. בכית ולא רצית שיראו?אהא כתבת שיר?לא ... קינאת במישהו עד שנאה?לא ממש אני לא טיפוס קנאי התאהבת במישהו/י? קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו?חחחח לא אם היית גבר/אישה, איזה סוג של גבר/אישה היית?חחחחחחח אני עדיין אישה!!! רחוב אהוב?קינג ג'ורג',שינקין,בוגרשוב,דיזינגוף עיר אהובה?ת"א,חולון,פריז ארץ אהובה?ישראל מכשיר חשמלי אהוב?חחח הפלאפון שלי רהיט אהוב?המיטה שלי צבע אהוב?מזה?השאלות חוזרות...חח מאכל אהוב?שניצל...סלט, ריח אהוב??לימון יצירת אומנות אהובה?התמונות שאמא שלי מציירת אתר אהוב?תפוז!!!וואלה בגד אהוב?אמממ..יש כמה עונה בשנה?חורף!! חלק בגוף?עיניים מה עשית היום?למדתי אתה לומד/עובד בימי שישי?לומדת,ואולי עןשה בייביסיטר איפה יוצא בסופ"ש?ברור מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?קרן פלס- יותר מדי מה השעה עכשיו אצלך?17:10 מישו שלא ראיתם הרבה זמן?וואי יש מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן..חברה שלי מהקורס..וחברה שלי מרמה"ש .. יש לכם מחשב בחדר?לא..
החבר האחרון שהיה לו יומולדת:חברה טובה שלי מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קורנפלקס או סנדויץ' או חביתה,או סלט,או שקשוקה של אבא כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות?מרק וכשאתה מת מחום?קרח אוכל אהוב?אוכל של סבתא/אמא/שלי בשר מעודף:לא אוהבת ממש בשר... גבינה מעודפת:בולגרית למריחה/גבינה לבנה מאפה מועדף:בורקב גבינה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?מלא דברים...עוגות עוגיות,פירה,אורז,פתיתים,שניצל,קובות,פסטה,ועוד.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?וניל מקופלת איזה עוגה הכי טעימה? עוגת חנק של סבתא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד היית עושה צניחה חופשית?עכשיו!! אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה?הלוואי... על מה היית רוצה לנגן?פסנתר איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין:--P...תקשורת קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בטח...פסיכולוגיה,גרפיקה,עיצוב,שיווק ,פרסום,ניהול זמן... שתיה קרה מועדפת:מים שתיה חמה מועדפת:תה יש לך משקפי שמש?כן הספקת כבר להיות השנה בחו"ל?ברור יש לך שיער ארוך/קצר?ארוך יש לך חיית מחמד?היו...ז"ל...ארנבים.. איך קוראים לה?חח יאללה נתחיל...ג'ז(בת) ניסים(בת)דודו(בן)ששת ילדיהם(מתוכם מכרנו ארבע והשניים שנשארו נקראו ברוך ודודו גו'ניור(עד היום לא ברור אם הם היו נקבות או זכרים...)אודטה(בת)שולה(בת)ציפי,איציק(בת)(יפה(בת)ועוד ניסים(בן) זהו... איפה אתה גר/ה?חולון מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ורוד(קפוצ'ון של הצופים) צבע עיניים:חום דבש צבע שיער:שחור צבע עור:רגיל צבע אהוב?שחור,תכלת,אדום באיזה צבע החדר שלך?ורוד מה שם השיר האחרון ששמעת?פעם-מירי מסיקה-אני עדיין שומעת אותו מה הדבר האחרון שקנית השבוע?חולצה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?את אחי הקטן יש אחים/אחיות?כן כמה?2 יש איסיקיו?לא אני שונאת איסיקיו!!!!!!!!! מסנג'ר?כן סרט מצוייר אהוב?סינדרלה סרט אמיתי אהוב?מצפן הזהב-סרט מעולה סרט אחרון שראית בקולנוע?מצפן הזהב סדרת טלויזיה אמיתית אהובה?יש כמה..עקרות בית נואשות,העשב של השכן,הלוחשת לרוחות אקסטרים מייקאובר,סופר נני,משמורת,הישרדות סדרת טלויזיה מצוירת אהובה? בובספוג,רוקט פאוור מה עושה לך מצב רוח טוב?שמצחיקים אותי מה עושה לך מצב רוח רע?כל מיני אנשים שאני שונאת!! מה עושה לך צמרמורת?שירים/סרטים עצובים,קור אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?תלוי איזה מקצוע אהוב:של"ח.מורשת.סד' נאום,סד' טלויזיה מקצוע שנוא:ספרות-זה משעמם הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:נוותר ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס/עבודה?7:15 בהסעה או ברגל או אוטו?ברגל איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י' סנדוויץ' אהוב?חביתה /אבוקדו אתה רוצה שיגמר השאלון?קצת

הההההההההההההייייייייייייייי../images/Emo140.gif

שם:הדס גיל:17 תאריך לידה:13.9.90 מזל:בתולה חיה אהובה:סוס הולך? התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:הביטלס באבי-רוד צבע אהוב:כתום ממתק אהוב:סקיטלס מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית?לשמוע מוזיקה ולשיר בקולי קולות
חג אהוב:סוכות יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): שני..
לא נפלתי
פורום אהוב בתפוז: גלגל"צ- פור לה מיוזיק! השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: היה איזה פורום החלפת מפיות פעם, או משהו
הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:הכל
צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)?חטיף ממה את/ה פוחד/ת?מהכל
מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית? בורחת
אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?כן
חרק מת לך בחדר, מה תעשה/י?אקרא לאבא
עם מי בא לך להיפגש לארוחה?עם ג'ון לנון קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?כן...בדרך כלל אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?לא.. אמרו לך שאתה מוזר מידי?כןן
בכית ולא רצית שיראו?כן כתבת שיר?נסיתי...חחחח קינאת במישהו עד שנאה?אממ.. לא עד שנאה, אבל הרבה מאוד-כן התאהבת במישהו/י?כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו?כן אם היית גבר/אישה, איזה סוג של גבר/אישה היית?נחמד
רחוב אהוב?-- עיר אהובה?זכרון יעקוב ארץ אהובה? ישראל
וסקוטלנד מכשיר חשמלי אהוב?תנור...
חחח... סתם!חחח רהיט אהוב?WTF?! צבע אהוב?היה כבר מאכל אהוב?פיצה ריח אהוב??פיצה יצירת אומנות אהובה?פיצהXD אתר אהוב?תפוז! בגד אהוב?קניתי סווטשרט ממש חמוד עונה בשנה?אביב. וסתיו. וחורף חלק בגוף?עיניים מה עשית היום?ביה"ס אתה לומד/עובד בימי שישי? לא לומדץ, אבל עכשיו נתחיל כנראה... מיציתי! אמשיך מאוחרכך איפה יוצא בסופ"ש? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מה השעה עכשיו אצלך? מישו שלא ראיתם הרבה זמן? יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות? וכשאתה מת מחום? אוכל אהוב? בשר מעודף: גבינה מעודפת: מאפה מועדף: מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: יש לך משקפי שמש? הספקת כבר להיות השנה בחו"ל? יש לך שיער ארוך/קצר? יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה? איפה אתה גר/ה? מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: צבע אהוב? באיזה צבע החדר שלך? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? יש אחים/אחיות? כמה? יש איסיקיו? מסנג'ר? סרט מצוייר אהוב? סרט אמיתי אהוב? סרט אחרון שראית בקולנוע? סדרת טלויזיה אמיתית אהובה? סדרת טלויזיה מצוירת אהובה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס/עבודה? בהסעה או ברגל או אוטו? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? סנדוויץ' אהוב? אתה רוצה שיגמר השאלון?

עדיב4

New member
טוב אני אענה../images/Emo3.gif

שם: עדי גיל: 14 תאריך לידה: 8.8.93 מזל: אריה חיה אהובה: אין התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: "הרגע קמתי..."
צבע אהוב: סגול ממתק אהוב: שוקולד מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית? לרקוד ולהיות על המחשב חג אהוב: כמעט כולם
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): אין פורום אהוב בתפוז: כל הפורומים שאני משתתפת בהם
השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: פאקצות
הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: כולם כמעט חח צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)? טוגנים ממה את/ה פוחד/ת? מוות מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית? או מניחה לו לנפשו או הורגת אותו.. אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי? לא
אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי? לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה/י? אני אלך לשירותים, אקח נייר טואלט, אחזור לחדר, אקח את הג'וק ואזרוק אותו לשירותים
עם מי בא לך להיפגש לארוחה? עידו תדמור ותום וינברג
קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? לפעמים
אמרו לך שאתה מוזר מידי? לפעמים
בכית ולא רצית שיראו? כן כתבת שיר? בערך קינאת במישהו עד שנאה? לא התאהבת במישהו/י? כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו? של אחותי
אם היית גבר/אישה, איזה סוג של גבר/אישה היית? לא יודעת רחוב אהוב? שלי
עיר אהובה? תל אביב ואילת
ארץ אהובה? ישראל:] מכשיר חשמלי אהוב? חח מחשב רהיט אהוב? קורסה צבע אהוב? סגול וכבר הייתה את השאלה לא?
מאכל אהוב? בלינצ'ס של אמא ריח אהוב?? בושם נחמד שיש לי יצירת אומנות אהובה? לא יודעת אתר אהוב? תפוז בגד אהוב? יש כמה
עונה בשנה? אביב חלק בגוף? פנים מה עשית היום? הייתי בביה"ס, בשיעור קלאסי ואצל חברה
אתה לומד/עובד בימי שישי? כן איפה יוצא בסופ"ש? סבא וסבתא, סרטים, בתי קפה וחברים
מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הסדרה בובות מה השעה עכשיו אצלך? לא יודעת מישו שלא ראיתם הרבה זמן? תום יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ליאור מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות? סחלב וכשאתה מת מחום? גלידה אוכל אהוב? שאלתם כבר בשר מעודף: עוף גבינה מעודפת: מלוחה מאפה מועדף: משהו של אמא, ובורקס מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, פשטידה וכלמיני
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? הרבה
איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה? אורגנית
וכל הקלידים למיניהם על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת איזה מגמה היית בביה"ס? מחול קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן הרבה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: קפה או סחלב יש לך משקפי שמש? לא.. אני צריכה לקנות הספקת כבר להיות השנה בחו"ל? כן יש לך שיער ארוך/קצר? ארוך יש לך חיית מחמד? כן חתולה איך קוראים לה? סוזי איפה אתה גר/ה? בתל אביב מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: חום נוטה לירוק צבע שיער: חום - שטני צבע עור: מוקה נראה לי צבע אהוב? רשמתי כבררררררררררר באיזה צבע החדר שלך? אפרסק מה שם השיר האחרון ששמעת? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? לא זוכרת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה יש אחים/אחיות? כן כמה? 3 חוץ ממני יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן סרט מצוייר אהוב? לא יודעת סרט אמיתי אהוב? הנסיכה הקסומה סרט אחרון שראית בקולנוע? נערת החלומות סדרת טלויזיה אמיתית אהובה? חברים, החיים זה לא הכל ומשמורת סדרת טלויזיה מצוירת אהובה? המומינים
מה עושה לך מצב רוח טוב? לרקוד, לאכול, טלוויזיה וחברים מה עושה לך מצב רוח רע? ריבים מה עושה לך צמרמורת? שמגרדים קירות וכשמתארים פצעים אוהב שוקולד? מאוד אוהב חטיפים? כן מקצוע אהוב: כלמיני מקצוע שנוא: כלמיני
הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס/עבודה? 7 בהסעה או ברגל או אוטו? ברגל איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט' סנדוויץ' אהוב? אבוקדו עם גבינה מלוחה אתה רוצה שיגמר השאלון? כן יופי

עונהההה

שם:מורן גיל:16 תאריך לידה:23.6 מזל:סרטן חיה אהובה:אמממ...כלב וגם זה בלחץ התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:גמד-ואיי זה היה מדהים צבע אהוב:חום ממתק אהוב:ביס מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית?לסים מוזיקה על פול ווליום חג אהוב:פסח יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):אין ומקווה שלא יהיה פורום אהוב בתפוז: תיאטרון השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:נינט טייב הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:כל פרסומת מעצבנת צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)?חטיף ממה את/ה פוחד/ת?אני לא אגיד מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית?הולכת להקיא אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לאאאאאא אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?מי שיזרוק עלי אני אהרוג אותו חרק מת לך בחדר, מה תעשה/י?לא אשן בחדר יומיים עם מי בא לך להיפגש לארוחה?עם נינה קוטלר המדהימה קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?הבעיה שזה כל הזמן קורה אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?כן אמרו לך שאתה מוזר מידי?כן בכית ולא רצית שיראו?כן..ובסוף ראו כתבת שיר?לא..אני משאירה את זה לקרן פלס המוכשרת קינאת במישהו עד שנאה?לא בקטע זוגי אבל כן התאהבת במישהו/י?כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו?לא..לדעתי זה לא יפה אם היית גבר/אישה, איזה סוג של גבר/אישה היית?אם הייתי גבר הייתי ג'נטלמן רחוב אהוב?תרס"ט עיר אהובה?תל אביב ארץ אהובה?ישראל מכשיר חשמלי אהוב?מפזר חום רהיט אהוב?הספריה שלי צבע אהוב?חום מאכל אהוב?בורקס בשר ריח אהוב??של נודלס יצירת אומנות אהובה?לא יודעת אתר אהוב?הבימה בגד אהוב?נו מה?! עונה בשנה?קיץ חלק בגוף?בטן מה עשית היום?הלכתי לבית ספר אחרי חודשיים של שביתה אתה לומד/עובד בימי שישי?לא טפו טפו טפו איפה יוצא בסופ"ש?תיאטרון ואיי זה החולשה שלי מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?קצרים בערוץ 22 מה השעה עכשיו אצלך?22:21 מישו שלא ראיתם הרבה זמן?חברה שלי רותם יש לכם מחשב בחדר?יש לי מחשב נייד הוא איתי בחדר ובסלון החבר האחרון שהיה לו יומולדת:לא זוכרת מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?סנדוויץ עם גבינה או שוקולד כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות?לשתות שוקו רותח וכשאתה מת מחום?מים קפואים אוכל אהוב?שועית לבנה בשר מעודף:פרגית גבינה מעודפת:לבנה מאפה מועדף:בורקס מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?ברבור מאוריגאמי איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?ריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה? עוגת קרמבו מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יש יחיד אני רוצה זוגית היית עושה צניחה חופשית?בטח ואיי אני מזה רוצה לעשות אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה?מנגנת בדרבוקה,אורגן,חליל על מה היית רוצה לנגן?גיטרה איזה מגמה היית בביה"ס?סוציולוגיה וביולוגיה-איכס שונאת ביולוגיה חבל שאין תיאטרון קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?ביולוגיה-מה המורה רוצה לעזאזל?! שתיה קרה מועדפת:מים שתיה חמה מועדפת:שוקו יש לך משקפי שמש?כן הספקת כבר להיות השנה בחו"ל?לא
יש לך שיער ארוך/קצר?ארוך יש לך חיית מחמד?לא איך קוראים לה?איןןןןןן איפה אתה גר/ה?בצפון מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ורוד צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:לבן צבע אהוב?חום אומרים חוםםםם באיזה צבע החדר שלך?החדר שלי מכוסה בפוסטרים של נינה קוטלר המלכה אז לא רואים קיר בכלל חחח מה שם השיר האחרון ששמעת?הנשיקה הראשונה מה הדבר האחרון שקנית השבוע?אממ..אני מנסה להיזכר חחח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודרר-שונאת בלאגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?את המחשב הגדול יש אחים/אחיות?כן כמה?2 יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן סרט מצוייר אהוב? סרט אמיתי אהוב?תגובה מאוחרת-נינה קוטלר סרט אחרון שראית בקולנוע?החוב סדרת טלויזיה אמיתית אהובה?השיר שלנו-נינה קוטלר חחח סדרת טלויזיה מצוירת אהובה?הפנתר הוורוד מה עושה לך מצב רוח טוב?כשאני הולכת לראות את נינה אז אני הכי מאושרת מה עושה לך מצב רוח רע?כשאני לא רואה את נינה מה עושה לך צמרמורת?כשחורקים עם הציפורניים על שש בש אוהב שוקולד?מאוד והמון אוהב חטיפים?כןן מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:ביולוגיה קיבינימט הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:רק אחת?! ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס/עבודה?7:10 טוב שנזכרתי אני צריכה לכוון שעון בהסעה או ברגל או אוטו?הסעה למה מה? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י' סנדוויץ' אהוב?שוקולד אתה רוצה שיגמר השאלון?מאוד יאללה כבר נמאסססס

אושRתי

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם:אושרת גיל:זקנה תאריך לידה:אוקטובר מזל:מוזנאים חיה אהובה:דגים התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: לא זוכרת צבע אהוב:תורכיז ממתק אהוב:במבליק, במבה, ביסלי ועוד מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית?זה תלוי י חג אהוב:סוכות,ראש השנה יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):ראשון פורום אהוב בתפוז: הפורומים שבניהולי השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:היו הרבה צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)?ציפס טוגנים ממה את/ה פוחד/ת?מפיגועים מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית?הורגת אותו ? אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?לאאאאאאאאאא עיר אהובה?ירושלים ארץ אהובה?ישראל מאכל אהוב?פיצה, מרקים, סלט ירקות,כל דבר שהולך עם פטריות ריח אהוב??ריח של בשמים אתר אהוב?תפוז?P: בגד אהוב?תלוי עונה בשנה?חורף וגם קיץ מה עשית היום?הלכתי לעבוד אתה לומד/עובד בימי שישי?לא איפה יוצא בסופ"ש?תלוי מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?גלגלצ מה השעה עכשיו אצלך?8:24 יש לכם מחשב בחדר?ברור החבר האחרון שהיה לו יומולדת:חברה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קוטג' כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות?מרק טעים וכשאתה מת מחום?אייס קפה בשר מעודף:עוף בגריל גבינה מעודפת:קוטג' מאפה מועדף:עוגות של אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?תות בננה איזה עוגה הכי טעימה? כל מיני מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטת יחיד עם אפשרות לפתוח מיטה נוספת היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי על פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:נס קפה יש לך משקפי שמש?יאפ הספקת כבר להיות השנה בחו"ל?לא יש לך שיער ארוך/קצר?ארוך יש לך חיית מחמד?לא איך קוראים לה?לא מסנג'ר?יאפ אוהב שוקולד?יאפ אוהב חטיפים?כן מקצוע אהוב:מחשבים וגרפיקה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?אחרי צבא אתה רוצה שיגמר השאלון?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הכי קצר חח...

שם:מאי גיל:14 תאריך לידה:4.10 מזל:מזאניים חיה אהובה:סוסים התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:לא זוכרת.. צבע אהוב:אדום ממתק אהוב:גומי מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית?לישון כי יש שקט חח חג אהוב:כולם יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):רביעי פורום אהוב בתפוז: הפורום של יפתי השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:אין הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:אין צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (טוגנים)?גם וגם ממה את/ה פוחד/ת?מוות מה את/ה עושה כשאתה רואה חרק בבית?להרוג אותה עם נעל אוהב לזרוק על אנשים חרקים מגומי?מה?לא... אתה נלחץ כשזורקים עליך חרקים מגומי?חחחחח ממש לא חרק מת לך בחדר, מה תעשה/י?יגיד לאח שלי שיבואו להעיף אותו עם מי בא לך להיפגש לארוחה?רשימה הרוכה קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע?לא אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי?לפעמיים אמרו לך שאתה מוזר מידי?לא בכית ולא רצית שיראו?כן כתבת שיר?כן קינאת במישהו עד שנאה?לא התאהבת במישהו/י?כן קראת יומן של מישהו אחר ללא ידיעתו?לא אם היית גבר/אישה, איזה סוג של גבר/אישה היית?---- רחוב אהוב?הרבה עיר אהובה?ת"א ארץ אהובה?ישראל אין אין כמו בארץ מכשיר חשמלי אהוב?הפלאפון שלי רהיט אהוב? צבע אהוב?אדום מאכל אהוב?וופל בלגי ריח אהוב??בושם,כסף. יצירת אומנות אהובה?אין אתר אהוב?תפוז בגד אהוב?הג'ינסים שלי עונה בשנה?קיץ חלק בגוף?עיינים שיער... מה עשית היום?הלכתי לבית ספר רבתי עם המורה שלי..הייתי בשיעור פרטי ..והלילה עוד ארוך אתה לומד/עובד בימי שישי?אני לא לומדת יום שישי איפה יוצא בסופ"ש?הרבה מקומות מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?אפילו לא אני -איתי פרל מה השעה עכשיו אצלך?5 ורבע מישו שלא ראיתם הרבה זמן?חברה שלי יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:חברה שלי מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קונפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול/לשתות?שוקו חם וכשאתה מת מחום?קולה קרה אוכל אהוב?הרבה בשר מעודף:אין גבינה מעודפת:אין מאפה מועדף:קרואסון מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?ריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה? גבינה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי היית עושה צניחה חופשית?ברור מתה לעשות אתה מנגן/ניגנת על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?גיטרה איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:שוקו יש לך משקפי שמש?כן הספקת כבר להיות השנה בחו"ל?כן יש לך שיער ארוך/קצר?ארוך יש לך חיית מחמד?כן איך קוראים לה?ספיר הסוסה שלי איפה אתה גר/ה?בדרום... מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ירוק צבע עיניים:ירוק צבע שיער:שטני צבע עור:בהיר צבע אהוב?אדום באיזה צבע החדר שלך?אפרסק מה שם השיר האחרון ששמעת?אפילו לא אני מה הדבר האחרון שקנית השבוע?ג'ינס החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ארון יש אחים/אחיות?כן כמה?3 יש איסיקיו?לא מסנג'ר?לא סרט מצוייר אהוב?ארתור סרט אמיתי אהוב?החיים שלי סרט אחרון שראית בקולנוע?שרק 3 סדרת טלויזיה אמיתית אהובה?משמורת. סדרת טלויזיה מצוירת אהובה?סדריק מה עושה לך מצב רוח טוב?ציונים טובים יחס טוב מה עושה לך מצב רוח רע?מורות מה עושה לך צמרמורת?צמר גפן אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?ברור מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:הרשימה ארוכה ספרות פיסיקה ביולוגיה אנגלית וכ'ו הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:דיברתי לא יפה למורה והיא הייתה מאחורי ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס/עבודה?7 בהסעה או ברגל או אוטו?בהסעה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט' סנדוויץ' אהוב?חביתה אתה רוצה שיגמר השאלון?כן נימס....

למעלה