שרשור סופ"ש הגיע... נקודות האור של השבוע, ולפחות נקודה אחת שקשורה לאחים/ות .
פ פרפרי אהבה New member 3/1/08 #1 ../images/Emo139.gif שרשור סופ"ש הגיע... ../images/Emo9.gif נקודות האור של השבוע, ולפחות נקודה אחת שקשורה לאחים/ות .
../images/Emo139.gif שרשור סופ"ש הגיע... ../images/Emo9.gif נקודות האור של השבוע, ולפחות נקודה אחת שקשורה לאחים/ות .
M maiky17 New member 3/1/08 #2 יצאתי לדאבל דייט עם החבר, אחי והחברה שלו../images/Emo13.gif היה כיף. רק קפצתי לפורום לרגע, אני חייבת להתחיל ללמוד [סוציו - מבחן, מתמטיקה - מבחן, הסטוריה - שיעורים].
יצאתי לדאבל דייט עם החבר, אחי והחברה שלו../images/Emo13.gif היה כיף. רק קפצתי לפורום לרגע, אני חייבת להתחיל ללמוד [סוציו - מבחן, מתמטיקה - מבחן, הסטוריה - שיעורים].
פ פרפרי אהבה New member 4/1/08 #3 וואלה? לאן יצאתם? עשיתם את זה פעם- דאבל דייט עם האח והחברה או שזאת הייתה הפעם הראשונה?
M maiky17 New member 4/1/08 #4 ../images/Emo182.gifיצאנו לקפה ג'ו האזורי../images/Emo3.gif כבר עשינו את זה בעבר, ולפעמים גם האח הנוסף הצטרף עם הדייט התורן. לי יש חבר כבר כמעט שנתיים, לאחי יש חברה [ידידה שלי] כבר כמעט שנה, והאח השלישי יוצא בכל פעם עם מישהי אחרת
../images/Emo182.gifיצאנו לקפה ג'ו האזורי../images/Emo3.gif כבר עשינו את זה בעבר, ולפעמים גם האח הנוסף הצטרף עם הדייט התורן. לי יש חבר כבר כמעט שנתיים, לאחי יש חברה [ידידה שלי] כבר כמעט שנה, והאח השלישי יוצא בכל פעם עם מישהי אחרת
פ פרפרי אהבה New member 4/1/08 #5 פשש... יפה ../images/Emo9.gif וזה לא מוזר לבני הזוג שאתם יוצאים ככה לדאבל/טריפל- דייט מקווה שלא איכפת לך ששואלת, את לא חייבת לענות
פשש... יפה ../images/Emo9.gif וזה לא מוזר לבני הזוג שאתם יוצאים ככה לדאבל/טריפל- דייט מקווה שלא איכפת לך ששואלת, את לא חייבת לענות
M maiky17 New member 4/1/08 #6 עונה בשמחה../images/Emo13.gif לא נראה לי שזה משנה להם כל כך, הרי אנחנו חברים טובים בינינו ונמצאים ביחד כל הזמן. אולי בקטע של הנשיקות זה היה מוזר בהתחלה, אבל מתרגלים.
עונה בשמחה../images/Emo13.gif לא נראה לי שזה משנה להם כל כך, הרי אנחנו חברים טובים בינינו ונמצאים ביחד כל הזמן. אולי בקטע של הנשיקות זה היה מוזר בהתחלה, אבל מתרגלים.
S sweet148 New member 4/1/08 #7 יום בלי ריבים:] מתיחסיים בכבוד,סוףסוף חחח לפעמים רבים על שטויות כמעט כל שבת השבת לא:]