חנוכה

Tender Thunder

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif חנוכה ../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

ברשותכן, דיון חברתי (ודיון לעניין ודיון חצי-אוף-חצי-לעניין כשאני אחזור או מחר כבר, מבטיחה
.)
חגגתן את חנוכה באופן מעניין? עשיתן משהו מעניין בכלל? שתפו אותנו!
ואולי חגגתן את קריסמס או שסתם בא לכן לשתף עד כמה הדוכנים של זה בקניונים היו צבעוניים וחמודים!
חשבתן על וילה?
|
נתקעתן בבית מתחת לפוך כמה שעות נוספות כל בוקר (או צהריים) כי קפאאאתן מקור, או שסתם נתקעתן ברחבי הבית?
יצאתן החוצה וזללתן? (המורה שלנו הפסיד בהתערבות איתנו וקנה לנו קרמבואים
)
ואולי בכלל מזג-האוויר הכריע אתכן?
קיבלתן מתנות לחנוכה/קריסמס?

../images/Emo13.gif

חגגתן את חנוכה באופן מעניין? עשיתן משהו מעניין בכלל? שתפו אותנו! חגגתי יום הולדת
ובעיקר חגגתי עם המשפחה. החלקתי על הקרח(קצת לפני חנוכה,אבל זה עדיין
). ואולי חגגתן את קריסמס או שסתם בא לכן לשתף עד כמה הדוכנים של זה בקניונים היו צבעוניים וחמודים! לא חוגגת את קריסמס,חוגגת את חנוכה. אבל אני מאוד אוהבת את החג שלהם. חשבתן על וילה? לא.
נתקעתן בבית מתחת לפוך כמה שעות נוספות כל בוקר (או צהריים) כי קפאאאתן מקור, או שסתם נתקעתן ברחבי הבית? כן
אבל אז גררו אותי החוצה
יצאתן החוצה וזללתן? (המורה שלנו הפסיד בהתערבות איתנו וקנה לנו קרמבואים ) יוואווווו זה מזכיר לי שעוד לא אכלתי קרמבו! אוי ואבוי!!! אכלתי סופגניות ולביבות של אמא
ואולי בכלל מזג-האוויר הכריע אתכן? ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. אני ממש אוהבת את החורף.
מה שכן מייאש זה אמא שמביאה לך מעיל ומטריה וסוודר כשיש שמש בחוץ
קיבלתן מתנות לחנוכה/קריסמס? כן
בעיקר כי גם יש לי יום הולדת אז קיבלתי
פיג'מה וכובע שנקלים,דמי חנוכה וכסף.(בלי לכלול את שאר הדברים של חודש דצמבר).

5ifi

New member
../images/Emo171.gif

חגגתן את חנוכה באופן מעניין? עשיתן משהו מעניין בכלל? שתפו אותנו!
מאאאאווווד....לא. טוב,עד כמה מעניין זה לחגוג כל יום במקום אחר? נר א' באולפנא אם אפשר להגדיר את זה כהדלקה...אח של חברה שלי כיבה לי את הנרות אחרי שהם דלקו דקה וחצי בערך...
נר ב' אצל חברה אחרת נר ג' בבית נר ד' בדירה בירושלים נר ה' בבית נר ו'+ז' אצל סבא וסבתא ועכשיו את השמיני בבית אבל עוד מעט אצל אחותי...
ואולי חגגתן את קריסמס או שסתם בא לכן לשתף עד כמה הדוכנים של זה בקניונים היו צבעוניים וחמודים!
בע, לא. (וסליחה מראש על חוסר הסובלנות.) חשבתן על וילה?
וול...קצת
| נתקעתן בבית מתחת לפוך כמה שעות נוספות כל בוקר (או צהריים) כי קפאאאתן מקור, או שסתם נתקעתן ברחבי הבית?
הלוואי ויכולתי...
אני בת שירות גם בחנוכה... אבל היום הברזתי!!!
יצאתן החוצה וזללתן? (המורה שלנו הפסיד בהתערבות איתנו וקנה לנו קרמבואים )
אני?! זוללת?!?! חלילה, אני שומרת על הגיזרה... הדבר היחיד שבלעתי היה כדור ברזל. יאיי.
ואולי בכלל מזג-האוויר הכריע אתכן?
ממשממש לא. אני בעד קור! אבל לא בעד רוח, ובירושלים הארורה הזאת יש יותר מדי כאלה!!! אוי, יום חמישי היה יום מעצבן.
קיבלתן מתנות לחנוכה/קריסמס?
מאה ש"ח???
האמת שזה לא משנה מבחינתי, יום בבית הוא מתנה...
חנוכה שמייח!!!

SuLeRu

New member
:]]

חגגתן את חנוכה באופן מעניין? עשיתן משהו מעניין בכלל? שתפו אותנו! אמאמ... לא לא חגגתי את החג או משהו... השינה הרסה לי הכל אני חייבת למלאות שעות שינה>< ואולי חגגתן את קריסמס או שסתם בא לכן לשתף עד כמה הדוכנים של זה בקניונים היו צבעוניים וחמודים! הוווווו כל העיר העתיקה הייתה מפוצצת בחנויות קטנות מלאות בעציי חג וכל מיניי קישוטים צבעוניים ואורות בכל מקום וכל מיניי שטויות לעץ והסנטה קלאוס, פשוט הרגשה מדהימה הייתה כאילו זאת לא ישראל... אבל כשיוצאים מהעיר העתיקה הכל חוזר לקדמותו כאילו שום דבר לא קרב ואין דבר
אמ... אני אףפעם לא חגגתי את הכריסמס רק בגלל שבארץ זה בלתי אפשרי כל כך...
אבל היי! הלכתי עם חברה ליראות את הסרט "דימדומים" איזה סרט גאדדד*_____* חשבתן על וילה? O: לא חח לא היה לי זמן
נתקעתן בבית מתחת לפוך כמה שעות נוספות כל בוקר (או צהריים) כי קפאאאתן מקור, או שסתם נתקעתן ברחבי הבית? ישנתי כל היום^^ והייתי תקועה כל החג בבית כי סתם התעצלתי לצאת לאנשהו
אהאה לא דווקא היה לי תחרות.... תחרות בריקודים ואגב זכינו מקום 1 ^^ יצאתן החוצה וזללתן? (המורה שלנו הפסיד בהתערבות איתנו וקנה לנו קרמבואים ) כן... הייתה מסיבה בתחילת החג ואז קולנוע והתחרות... וגם זללתי מקדונלדס וגלידה פיצוץ^_^ ואולי בכלל מזג-האוויר הכריע אתכן? ברור! קיבלתן מתנות לחנוכה/קריסמס? לא... אולי כן...D: מחר אני טסה לפראג לשבוע^^

Tender Thunder

New member
לא אהבתי את הסרט כ"כ..

היו כל כך הרבה בחירות להעביר מהספר לסרט ולהשמיט ממנו, שממש לא היו טובות, לדעתי. היו כמה סצנות טובות, קריסטן כוסית, כנ"ל ג'יימס וג'ספר, אבל זהו בערך, עם כל הרעש סביב הסרט ציפיתי ליותר.. כמעט כולם באולם היו ילדים ביסודי נראה לי >_> ואפילו אחד שבא עם אמא שלו XD. כה"כ על הזכייה, איזה ריקוד? תהני בפראג :)!

SuLeRu

New member
לאלאלא.... הסרט יפה*_____*

האמת גם אני ציפיתי ליותר משום מה... אבל עדיין ממש אהבתי את הסרט ואת השחקן הראשי[רוברט] אדוארד בסרט פשוט שווה כל כך... אהבתי את הדמות שלו והאופי בכללי כל כך מסתורי ויפיפה...*_* האמת את היופי של קריסטין לא כל כך אהבתי:\\\ ההיתי בשימחה רוצה להחליף אותה
אצלינו דווקא בקולנוע היו בני נוער ומבוגרים שבאו ליראות דייי כל כך התלהבתי מהסרט אני מחכה להמשך... לסרט השני של זה^^ אמ... אני רוקדת סוג ריקודים לא מוגדר חח אין פלא שלריקוד החדש שבו הופענו וזכינו קוראים "ריקוד בסיגנון אחר"XD אמ... אנחנו רוקדים משהו לכייון של היפ הופ^^ ותודה רבה

Tender Thunder

New member
אני לא מתה על רוברט ../images/Emo13.gif

אם לא הייתי קוראת לא הייתי מבינה שם כמה דברים נראה לי חח בסרט השני הם יצטרכו לשנות את העלילה הרבה אם הם לא רוצים שבלה תצא טיפשה רצח XD טוב, אם כבר... לא חושבת שיש טעם לומר
כי.. טוב, תחליטו אתן
http://www.youtube.com/watch?v=skJutwl2mOc

5ifi

New member
הייתי אמורה ללכת לזה!

אבל בסוף לא כי הכרטיסים חינם לא תקפים בחול המועד...(סילי מי...
) אבל לא קראתי את הספרים... זה אומר שאני אצא עאמה אם אני אלך בכל זאת? אני אבין משו? אי אפשר פשוט ללכת ולהינות מזה שרוברט חתיך?

Tender Thunder

New member
אני לא הייתי נהנית מזה שרוברט חתיך ../images/Emo6.gif

(כן נהניתי משני חתיכים אחרים שם, though) מבינים, זה פשוט שונה מהספר בגלל השמטות בעיקר, לא בגלל שינויים של הקו הכללי, ולדעתי אלה היו דברים שחסרים.. הסרט נחמד, הוא נראה לי לא משהו בהשוואה למה שציפיתי שהוא יהיה (לא שהספר כזה גדול
כאילו, הוא אחלה, לא איזו יצירת מופת)

5ifi

New member
אבל אני לא רוצה לקרוא את הספר.

הוא נשמע לי מטומטם. סרט מטומטם זה סבבה, ספר דבילי זה כבר בזבוז זמן. והספר הזה נשמע דבילי, כאילו, המסקנה היחידה שראיתי אנשים יוצאים איתה מהספר הזה היא- אומג!!! אדוארד כאאאזזזההההה חתיך!!!! וזה לא מגרה מספיק, אין מיי אופיניאן...

למעלה