סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifסיכום שבועי../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Robin Sparkles

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה טוב ביום הורים.יצאנו משם מהר. ושפרה ניצחה!!.
אה ואתמול בשיעור נהיגה ראיתי את דודים שלי ואת חברה שלי ומישהו שאני מכירה.. וגם עקפתי איזה זקן שנסע על קולנועית חחחחח משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע:אנשים..כאלה צבועים שיר שלא הפסקת לשמוע:Coldplay - Lost יאיר זיו-ברחובות פריז Katy Perry - Hot N Cold התחדשות השבוע: תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא סרט השבוע:מלך האריות
אני יודעת את הסרט בע"פ שזה כבר נהיה מלחיץ.. ספר השבוע: מאכל השבוע:מק אנד צ'יז ואוראו יציאת השבוע:איזה יציאה אני ישנה כל הזמן... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חנוכההה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע:אח שלי למרות שהוא קצת שיגע אותי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:טימון-"אוה אתה מנודה..גם אנחנו!" וכשסימבה אמר שהוא לא רוצה לדבר על מה שקרה וטימון אומר לו "יופי כי אנחנו לא רוצים לשמוע" חחחחחחחחח..ובכלל כל מלך האריות.. ~~~~ אני-"התבלבתי כשאמרתי שהתבלבלתי" ~~~~ ביום שני מישהי התעלפה בבצפר ותלמיד יצא רגע מהשיעור והוא חוזר עם חיוך-"הישמעאלית התעלפה" (המנקה הערבייה) ולא ממש הבנו מי בדיוק חברה-"זו זאת עם האופנת זרבובים?" ואפילו השומר קילל אותה חח הוא אמר "יאללה מה אכפת לי גם ככה היא לא עושה כלום" ~~~~ "עכשיו היא תהיה יחפנית" ~~~~ אני וחברה רצינו לצאת אתמול מהבצפר מוקדם והשומר שאל באיזה כיתה אנחנו והמורה שלי לספרות משנה שעברה הייתה שם והיא אמרה "זה בסדר היא ביב אני לימדתי אותה..לא יודעת מה עם השנייה" ~~~~ "אני לא רוצה להיות כאן!אני רוצה להיות שם.אף פעם אני לא אהיה שם" חחחחחחח אתן חייבות לראות את זה http://www.youtube.com/watch?v=Sm8QpI-A5fE&feature=related תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Galuush

New member
אני../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרו לי איפה אני אהיה ואתמול נפגשתי עם חברה שלי- כפרעליה! משהו רע שקרה לך השבוע: נמנמ לא זוכרת... אכזבת השבוע: התבאסתי קצת שנשארתי בגלילות, אבל יש סבבה של אנשים, אז לא משנה
שיר שלא הפסקת לשמוע: הנעימה מ"הגשרים של מחוז מדיסון"
התחדשות השבוע: הסרט מאמא מיה בדיוידי וחולצה בפוקס תוכנית השבוע: נכון ציפיתם ל"האח הגדול"?! אז זהו שלא! אין
סרט השבוע: מאמא מיה ובחירתה של סופי ספר השבוע: אין
מאכל השבוע: אוכל של אמא יציאת השבוע: אתמול לשבעת הכוכבים אחרי הצבא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נמנמנמ לא יודעת... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המממ לא יודעת... אדם שעשה לך את השבוע: החבר'ה מהמשרד
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "עדיף מראה עיניים מ8200"
(אל תקחו את זה ברצינות, סתם משהו שהמפקדת שלי אמרה לי) תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבי בבי

linoy7

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו ספציפי משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי ועודני חולה
אכזבת השבוע: מממ.. ששפרה ניצחה?
חח סתם.. שאלו יהיו הבעיות שלי.. שיר שלא הפסקת לשמוע: תיזהר ממנה
אבל לא מרצוני.. לכל מקום שאני הולכת אני שומעת אותו!
התחדשות השבוע: תספורת
תוכנית השבוע:האח הגדול[נגמר! ווהו
], חברים, האי, קרוב-רחוק סרט השבוע:-- ספר השבוע:-- מאכל השבוע:שוקולד יציאת השבוע: חמישי לבית קפה עם חברות ובשישי אצל חברה בבסיס. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חנוכה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דודים
אדם שעשה לך את השבוע:-- ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: וואי, היה משו.. אבל אני לא זוכרת
תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:חנוכה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:ממ אין משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי עם ידיד שלי
אבל כבר השלמתי איתו אז לא נורא
אכזבת השבוע:הידיד
שיר שלא הפסקת לשמוע:-- התחדשות השבוע:נעלי בית ענקיות כאלה ושמיכה תוכנית השבוע:כבר מלא זמן אין לי מה לראות
כל הסדרות שאני אוהבת ירדו.. סרט השבוע:איך להיות גיבור על ספר השבוע:-- מאכל השבוע:-- יציאת השבוע:לידיד שלי קנו משחק חדש לפליסטישן של ליגת הצדק אז התנחלתי אצלו ואתמול היינו אצל חברה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חנוכה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין כ"כ.. אחותי אולי אבל זה גם ככה לא יקרה
אדם שעשה לך את השבוע:-- ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:ללכת לסרט עם חברים ולקניון עם אמא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: באולינג עם המדור שלי וטניס ברמת השרון עם חברה. משהו רע שקרה לך השבוע: - אכזבת השבוע: הסרט היירספריי. (נרדמתי באמצע
) ציפיתי ליותר
שיר שלא הפסקת לשמוע: הפסקול של מאמה מיה התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: האח הגדול!
סרט השבוע: 27 שמלות ספר השבוע: - מאכל השבוע: - יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אליפות ישראל בטניס, סרט עם חברות וחופשת שחרור
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמה ולירון
אדם שעשה לך את השבוע: - ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: כמו שאמרתי- אליפות ישראל, סרט וחופש
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר

linoy7

New member
אוי, ראית היירספריי ביום שישי?../images/Emo41.gif

וואי, זה היה מ-ש-ע-מ-ם! גמאני ציפיתי ליותר..

למעלה