ערב טוב

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifערב טוב../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo141.gif../images/Emo13.gif

ערב טוב
קדימה אנשים לשפוך תכנונים לשבוע הקרוב,איך עבר השבוע הקודם.. והחלטתי קצת לשפץ את הפינה אתם מוזמנים גם לספר איזה מפורסם עשה לכם את השבוע,האם יש שיר שאתם ממליצים לאחרים לשמוע אותו או אם יש לכם משהו מצחיק להעלות ולהראות לפורום זה המקום
וכמובן,מותר להוסיף תמונה שסתם בא לכם להוסיף[זה המקום להיגד,שגם תמונות של קלאנה או קריסטין יתקבלו בברכה
גם תמונות של בריטני קלי וכו..
אז ככה,אני בעיקרון עברתי שבת מה זה כיפית אצל דודים
והשבוע יש לי 2 אירועים באותו יום אז יהיה שבוע עמוס ואפילו עמוס מאוד.. עוד מעט גם חנוכה,וזה המקום לשאול האם כדאי להתכוונן למשחק גמד ענק-אבל הפעם קצת יותר קצר או שאין נכונות
אז קדימה....ספרו שפכו וחובה לחפור

YaEl 15

New member
יום חרא, עד כה. רק הולך ונהייה גרוע. לא, בעצם

ב"ה, אני בריאה, והכל בסדר, אבל, יש כמה עניינים טורדניים כמו משימות ומטלות למניהן, והאווירה מסביבי לא מקלה עליי. לילה טוב, ושבוע טוב לכולנו. רק בשורות טובות.

always be me mc

New member
ערב טוב../images/Emo35.gif אם כבר אז ערב ארוך../images/Emo67.gif

וכי את רוב היום והערב ביליתי במעון ורק ב-20:10 בערך הגעתי הבייתה
אבל בסדר, שרדתי
את שתי חתיכות הפיצה שאכלתי שם
באשר לגמד וענק אז אני נגד
כי באמת שאין לי זמן לזה הפעם ויש לי רק יום אחד של חופש בחנוכה אז אם כבר לעשות משהו הייתי אומרת מפגש פורום אבל מעטים המוכנים להגיד איפה הם גרים אז להגיע?
שלי, תודה על השרשור
(איזה אירועים יש לך בדיוק? הסתקרנתי
) ולסיום הנה תמונה של מאריה מהתקופה האחרונה ושממש אהבתי

Natali Milano

New member
ערב טוב../images/Emo140.gif

אתמול אח שלי טס לתאילנד ולא ישנתי עד 6 ומשו בבוקר כי ליוונו אותו לשדה תעופה והגענו ב 6 ומשו לבית אני עכשיו די עייפה והיום קמתי ב 14:30 וזהו אני לאחרונה התחלתי לאהוב\להעריץ את בריטני ולכן תקבלו תמונה יפה חזקה מהקליפ שלה טוקסיק

Natali Milano

New member
נטלי ספירס חמוד חח

איך אני מרגישה? בסדר חח בכוונה כתבת את זה שאני אגיב לבוקר

לא נכון,אוקי..נעשה סדר בבלאגן

כבר ההגבת לבוקר טוב,אומנם של אתמול
שאלתי מה שלומך כי את היחידה פה ומה את לא היית שואלת
שאלתי איך את מרגישה גם בגלל אח שלך,העייפות,ובכלל
אם זה מפריע לך,אני לא אשאל יותר

ואני נלחצתי.חח../images/Emo13.gif

אויישש..אני מבואסת מדבר כל כך דיבלי
אני אספר לך,שיהיה לך על מה לצחוק בנענע יש איזה משחק עם המבורגיה ושיחקתי בו הגעתי לשלב אחד ואחרי איזה 20 פעם ששיחקתי אני לא מצליחה לעבור אותו וזה מבאס אותי
ולכן הגעתי למסקנה שלעבוד בבורגראנץ זה לא בשבילי
חח..
מה איתך,יש לך משהו מצחיק לספר
מותר לך לכתוב פה הכול אפילו ביעעחכלךבחכלבךגןסלס זה שרשור כזה,אבל מה זה מה זה מגניב להתכתב איתך פה.חח

Natali Milano

New member
אני רוצה להגיד ש..

הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת הולי שולטת ולכן תקבלי בתמונה דאבל הולי

always be me mc

New member
המ אני יודעת שזה לא העיקר

אבל רק לי הבגד מאוד מאוד מפריע? יענו לא במובן שאני רוצה שתסתובב חשופת חזה XD אלא במובן שהיא יכלה ללבוש בגדים הרבה יותר יפים ופחות חשופים
אבל מה שכן אהבתי את המחווה שלך עם ה'הולי שולטת'

CheN323

New member
לגמרי איתך בעניין הזה ../images/Emo45.gif

לא ברור מה הקטע בלהופיע בפומבי עם חולצה שהיא בעצם... כלום. לא מחמיא ולא לעניין

CheN323

New member
הו ערב טוב ../images/Emo9.gif

היום אבא העיר אותי חמש דקות לפני שהתחיל לי שיעור מתמטיקה, אבל המורה אוהב אותי אז חפיץ (A) סיימתי, עם הרבה כאבי מפרקים, ללמוד את Was it a dream בגיטרה. זה שיר פשוט מושלם של Thirty Seconds To Mars, בין הלהקות שצורחות הכי יפה חחחח (אם מישהו מכיר אשמח שיתוודה) הסולן שלהם פשוט מושלם אלוהים
בלי קשר לג'ארד ליטו תעשה לי ילד, שבוע שעברה הסתיים עם הרבה החלטות חדשות לזמן הקרוב ובסך הכל היה ממש נחמד. מקווה שתגמר השביתה הזאת כבר כי ממש נמאס. שבוע חיובי לכולם

למעלה