פינת השבוע+השנה

everynormal

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifפינת השבוע+השנה../images/Emo70.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

לכבוד פתיחת השנה האזרחית בין יום שני לשלישי, החלטתי לעשות סיכום שבועי-שנתי. אז שתהיה שנה אזרחית טובה לכולם!!!
השבוע:
-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -אדם השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -להקת השבוע: -יוצאים בסילבסטר?!
השנה:
-שיר השנה של אליס: -אלבום השנה של אליס: -שיר השנה לא של אליס: -אלבום השנה לא של אליס: -הופעת השנה: -תמונת השנה:

למה שנה לועזית?

השבוע: -שיר השבוע של אליס: לא שמעתי. -אלבום השבוע של אליס: כנ"ל. -שיר השבוע לא של אליס: -Radiohead-Dollars & Cents Pyramid Sond Life In A Glass House Faith No More- Midlife Crisis Easy (שיר דביק, אבל היה כיף לשמוע) Smaller & Smaller Led Zeppelin- Ramble On Whola Lotta Love Thank You Pink Floyd- Wish You Were Here RHCP (ששמעתי אחרי בערך 97 שנה שלא שמעתי כי חברה שלי החלה להתעניין בהם, שזה דווקא סימן טוב) My Friends -אלבום השבוע לא של אליס: אמנזיאק של רדיוהד, אנג'ל דאסט של פיית' נו מור, לד זפלין 2, שמעתי באוטו את וויש יו וואר היר של פינק פלויד וממש נהניתי אבל אני לא זוכרת ממנו כלום חוץ משיר הנושא. וגם שני האלבומים שקניתי ושמעתי פעם אחת ורק חצי, אלבום הבננה של הולווט אנדרגראונד וVS של פרל ג'אם. -ציטוט השבוע: "להוולד, או מכל מקום, להתחנך בתוך תיק יד, עם או בלי ידיות, נראה לי כעשיית חוכא ואיטלולא מהסדרים הבסיסיים של חיי משפחה מהוגנים, באופן שמזכיר את השערוריות הנוראות ביותר של המהפכה הצרפתית" חשיבותה של רצינות/אוסקר ויילד (כי צטטתי את זה ליומן קריאה הממוחצ'ץ' הזה) -סרט\סדרת השבוע: מי רואה? -ספר השבוע: נרקיס וגולדמונד/הרמן הסה-קצת טרחני מדי פעם אבל מעביר הרבה דברים יפה בית מטבחיים 5/קורט וונגוט, אני רק בעמודים הראשונים -מאכל השבוע: פיתות על הסאג' -אדם השבוע: המורה למתמטיקה, כפרעליה -חוויית השבוע: יומן קריאה, אוי כמה כיף -משהו רע שקרה השבוע: מאמנים שונאים אותי -תוכניות לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה -להקת השבוע: רדיוהד, לדוש זפלינוש, פיית' נו מור, פינק פלויד -יוצאים בסילבסטר?! יש וובקאסט של רדיוהד המדליקים השנה: -שיר השנה של אליס: רוסטר -אלבום השנה של אליס: רק השנה הכרתי אותם, אז ארבעת האלבומים שיש לי שרק אחד מהם אלבום אולפן -שיר השנה לא של אליס: אוי נו, השנה הזאת שמעתי רהצפ (נקודת התחלה בעצם) ועברתי לגאנז ועברתי לאליס ועברתי ללדוש זפלינוש ועברתי לדה הו ועברתי לרדיוהד פויה עליהם עם ג'פוש באקלוש באמצע ועם עוד כל מיני מקופחים שכנראה לא היו חשובים מספיק כדי שאני אזכור אותם. -אלבום השנה לא של אליס: מה עשיתי מההה -הופעת השנה: גידי גוב המפורסם בעליל -תמונת השנה: אני זדונית ואני מקצרת תהליכים במקום להשקיע באמת. אני בתגובה המהירה, פויה עלי.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה=]

השבוע: -שיר השבוע של אליס: דירט
-אלבום השבוע של אליס: ^ -שיר השבוע לא של אליס: Pink Floyd - Hey you -אלבום השבוע לא של אליס: Pink Floyd - The Wall -ציטוט השבוע: ילד חוזר משירותים.. המורה: "נו סיימת לשפשף?" -סרט\סדרת השבוע: לא יודעת חח -ספר השבוע: ^ -מאכל השבוע: המפ פסטה -אדם השבוע: מודי
-חוויית השבוע: אממ יציאות עם חברים וכאלה -משהו רע שקרה השבוע: לא משנה -תוכניות לשבוע הבא: סילבסטר:} -להקת השבוע: פינק פלויד -יוצאים בסילבסטר?! כן שאלון השנה קשה מדי, אני לא עושה

2008! |זיקוקים|

השבוע:
-שיר השבוע של אליס: Dam that river/Junkhead. -אלבום השבוע של אליס: Dirt -שיר השבוע לא של אליס: The day I tried to live- Soundgarden -אלבום השבוע לא של אליס: Superunknown- Soundgarden -ציטוט השבוע: היה משהו.. לא זוכרת. אני צריכה לכתוב את זה באותו רגע, באמאשלי
-סרט\סדרת השבוע: נמ.. -ספר השבוע: ספר כימיה? XD -מאכל השבוע: דג של אמא^^ -אדם השבוע: אדם?XD זה מוזר.. המפף, נראה לי שאני:) היה לי שבוע כזה מוזר.. והכל היה סביבי, אז מרשה לעצמי. -חוויית השבוע: שמישהי דפוקה שפטה אותי ע"פ מראה או משהו, בגלל שהיא חושבת שהיא יפה ובגלל זה מעל לכולם. חבל עליה -משהו רע שקרה השבוע: לא רוצה להיזכרXD עדיף שטוב עכשיו:] -תוכניות לשבוע הבא: לישוןןןןןןן להשלים שעות שינה ודחוף!!!!!! -להקת השבוע: Pearl jam -יוצאים בסילבסטר?! אני?? לעעעעעעעעעעע. אני אישן:)
השנה:
-שיר השנה של אליס: וואו. זה קשה. אבל would? מסכם יפה את הכל
-אלבום השנה של אליס: Facelift -שיר השנה לא של אליס: אין מצב שאני עונה על זהXD -אלבום השנה לא של אליס: גם לא על זהXD -הופעת השנה: המפף.. הלייב פייסליפט של אליס:) -תמונת השנה: לא רוצה לעלות לי): אני אנסה אחר כך

למעלה