שנה טובה אנשים ^_^|גרב

AsagiSama

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifשנה טובה אנשים ^_^|גרב../images/Emo139.gif

קודםכל שנה הכי טובה שאפשר לפורום הכי נפלא בעולם. <: אפילו שאנחנו קצת מתים כרגע אני בטוחה שהשנה הכל ישתפר! ^-^ אז.. סיכום שנה: מאחלים לשנה הבאה: ולסיכום: "אני אחזיר מבחנים שנה הבאה" "WTF" "שנה הבאה זה עוד יומיים, כיתה של ילדים מפגרים נתנו לי לחנך" "אה..נכון..XDDDDD"

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifואואווואואהה!!! 2008!!!!

סיכום שנה: סיכום שנה...אממ...סיימתי י"ב התחלתי י"ג! והייתה שנה מגניבה ביותר!!!! מאחלים לשנה הבאה: שיהיה רק טוב, שלא יכסחו אותי בצבא ושאני ימשיך ל י"ד-זה לא שאני אוהבת ללמוד אני פשוט אוהבת מצלמות (תקשורת XP) ולסיכום: אני אוהפת אותכם אנשנונונונונונונונושישישישישישיםםם!!! שנה אזרית טובה לכולכם

De-Panther

New member
../images/Emo10.gif אבל ראש השנה היה לפני כמה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חודשים כבר עזבו אני סתם מושפע מכמה חברים

shaoran li

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo189.gif../images/Emo136.gifאני

סיכום שנה:סיימתי ח' ועליתי לט' (שנה הבעה בגרויות -.-;)היתה שנה בסדר מאחלים לשנה הבאה:שיעבור לכולם טוב ולסיכום:שנה אזרחית מעולה

יאיי !!!

שנה טובה ומופלאה D: אין לי סיכום שנה =.= ...(סתם נדחפץ) XD בכל מקרה מי איתן ושהפורום התאושש ונחיה באושר ועושר ...XD

Mana Sama

New member
שנה טובה~! ^-^ [יווו כל השמנות שלי חזרו 33>]

סיכום שנה: בלע..אין לי כוח ._." מוקדם מידי.. מאחלים לשנה הבאה: ללכת להופעה של טוקיו הוטל ^-^ ולעבוד ולהרוויח מלא כסף :} ולסיכום: סקס D: אוהבת אתכן 3> ובואו למפגש איחוד!

^^ happy new year =D

סיכום שנה: שנה מחורבנת XD מאחלים לשנה הבאה: שלא תהיה כמו שנה שעברה XD ולסיכום: אני נושמת!

PakoLina

New member
שנה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

סיכום שנה: עליות ומורדות, וכאלה. מאחלים לשנה הבאה: שיהיה מצחיק כמו בחודשים האחרונים!
לסיכום: ביי <:

שנה טובה !!

שנה טובה לכל חברי הפורום הזה !! גם אני סיימתי יסודי השנה ! חחחחח

mikokikyo

New member
אטאשי ווהDDDDDDDDDDDDDD:

סיכום שנה: היה חביב, מקסים ומגניבD: מאחלים לשנה הבאה: שיהיה אפילו עוד יותר סבבה D: ולסיכום: החיים סבבהXD (זה מצחיק אותי בעיקר כי זה מה שאמרתי למחנכת שלי בשיחה אישית איתה כשהיא שאלה אותי אם יש לי בעיות כלשהןXDDDDDDDDDDDDDD) דאייסקי מינה סאן, שנה מעולה שתהיה לכם3333333333333333333333>!!!!!!!!!111

למעלה