חנו-קריסמס בדיזנגוף

aniuzbek

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif חנו-קריסמס בדיזנגוף

כמה שזה יפה. ממש מחזיר אותי למראה רחובות מלאי אורות-הקריסמס של מולדתי.

aniuzbek

New member
אוזבקיסטאן

נולדתי בטשקנט. כך נראה ביתי בחורף [היכן שהבליטה המוזרה בבניין בקומת הקרקע היה פעם המטבח שלנו]

Amit Avigour

New member
כנראה שלא רק בארץ יש את הבניניים

הפשוטים האלו, שעם קצת צבע אפשר להפוך למיוחדים. אם הם היו אחד חום, אחד כחול, אחד ירוק, כמו בפראג, היה מה זה יפה.

danezeq

Member
הבלוקים (קיבלו גם את השם המטומטם

שיכוני רכבת) אילו מבנים שבמקור היו יפים מאוד, צנועים ושוויוניים. בארץ הם זכו להתעללות מיוחדת שכוללת הגדלת חלונות, מזגנים חוטים - והעיקר הרחבות. (ואולי בירת ההרחבות הזוועתיות היא נתניה) אם היו שומרים עליהם הם היו מבנים יפים. פשוט כך. המבנה בתמונה הקודמת לא נשמר טוב בכלל, אבל ביחס לישראל - הוא שמור.

aniuzbek

New member
נראה לך???

הגבול הכי קרוב שראיתי זה את דגלי מצרים במעבר טאבה בטיול שנתי לאילת! :( אלה תמונות מאיזה פורום של העיר ברשת. אני מת לבקר שם. אומרים העיר התפתחה ופרחה והיא אירופאית ויפיפיה לכל דבר. אני מאמין.

aniuzbek

New member
מעניין באמת אם גם במכה

יציבו איזה עץ אשוח מקושט לחג עוד כמה שנים. העיר "מתערבת" מעט עם הגורדי שחקים שבונים בה. אולי בסוף תצא כמו דובאי- "איסלם מוסווה". אגב הפרוייקט מתקדם טוב. הנה תמונות עדכון

Amit Avigour

New member
חח מה הערבים האלו חשים חכמים?

אנחנו עם מעט הכסף שיש לנו בגלל המלחמות, מובילים בהיי טק בעולם, יש לנו בתי חולים מתקדמים וכו', הם טיפשים, אבל עשירים בגלל הנפט. הכל האירופאים מתכננים להם. הם רק משלמים. אם לא היו לנו מלחמות, ממזמן היינו כמו דובאי ואפילו יותר.

oren*

New member
../images/Emo18.gif התבטאויות נוספות בסגנון

יובילו לחסימתך מכתיבה בפורום! הפורום עוסק בגורדי שחקים ואדריכלות ולא בפוליטיקה, דיעות קדומות וגזענות.

danezeq

Member
ואנחנו חכמים?!

אפשר לכתוב הודעה ארוכה מאוד על כמה אנחנו חכמים. אני לא אעשה את זה כי זה ייקח כמה שבועות. נלך על משהו קטן-גדול מדינה שכך נראה התיאטרון הלאומי שלה, הבימה (התיאטרון הלאומי! לא העירוני! הלאומי!) היא מדינה של אנשים חכמים? תסתכל על העמוד, ועל הכרזות שמודבקות עליו בוונדליזם. וזה עוד הלובי של התיאטרון. אנחנו מדינה ברברית, אין לנו שם דבר שמור בארץ הזאת.

Amit Avigour

New member
יופי

אנחנו ברברים? איך אתה יכול לדבר ככה עלינו? איך? איך??????? אני פשוט לא מאמין?< מה לא בסדר במודעה על עמוד? איזה אנשים לא אוהבי ישראל יש פה. תמיד מחפשים מה רע. הצבא, המשטרה, הכל רע. מה לעשות שיש לנו אויבים, וגם תבוסות? אז שוכחים את כל הנצחונות? וזה כן קשור. ברברים תקרא לאחותך. תן לי מדינה ברברית אחת, שב58 שנים לא הכי זוהרות, עם מלחמות וקשיים כלכליים, שהצליחה להיות המובילה בהמון דברים. חוץ מזה ש: אנחנו היצואנית מספר אחת של היי טק, בעלי הצבא בין החזקים בעולם, בעלי האוניברסיטה העברית שנחשבת לאחת מהטובות בעולם, כנ"ל לבתי החולים ועוד. אנחנו, היהודים ששורדים 5000 שנה צוררים, מלחמות, אויבים ושנות גלות, שבים לארץ ישראל, בונים אותה, מפריחים אותה, ואתה מסתכל, אומר "מדינה ברברית"? תלך לניו יורק. גורדי שחקים, סדר, ביטחון. אבל שמה אין לאף יהודי תחושת שייכות. וכן, אנחנו חכמים. לא מתאים לך, תעבור לארץ אחרת. רק אל תשכח להזכיר לילדים שיהיו לך באותה ארץ אירופאית מתורבתת, שהם יהודים, שאבא שלהם עזב את הארץ כי היא הייתה "ברברית" לטעמו, שישראל לא ברברית.

nitzan2

New member
כן, כן הבנו... אנו עם סגולה

אנו הכי טובים בעולם וכולם טיפשים.. "ברברים תקרא לאחותך..." רק בשביל המשפט הזה הייתי מעיף אותך מכאן על ראש הגנב בוער הכובע...

Amit Avigour

New member
לא אמרתי שכולם טיפשים

אמרתי שאנחנו מובילים בהרבה תחומים. גועל נפש, מחפש מה רע במדינה הזו, עד שהוא מוצא, ומנסה להוכיח שהיא חרא. אין בך שום ערכים יהודיים, ציוניים ולאומיים. וזה לא "על ראש הגנב בוער הכובע". מה לעשות שמעצבן אותי לראות אנשים כאלו, שיורדים על המדינה הזו כאילו הם היו מתים לעזוב את הארץ. אם היו אנשים כאלו לפני חמישים שנה, לא הייתה לנו מדינה. המזל הוא שלא היו. אז תראה לי מדינה, עם, ששורד 4000 שנה מלחמות וצוררים, מקים מדינה קטנטונת וגם אותה רוצים לקחת לו, בגלל המלחמות יש לו קשיים כלכליים, ומצליח להתפתח כל כך מהר. העולים שהיו במעברות, ורובם גדלו עניים, הם אלו שבונים את גורדי השחקים שאתה כל כך אוהב. אם הדבר העמוד הזה כל כך מפריע לך, אולי תלך לתיאטרון ותגיד שלדעתך צריך לעשות לוח מודעות? אחרי זה אתה נוסע לחול, אומר לאנשים שם שעזבת כי אנחנו מדינה חרא. אולי בגלל זה יש אנטישמיות. אז לפני שאתה מתלונן, איך שלט על עמוד מעיד על ברבריות? זה לא שזה פרסומת לבייביסיטר שמישהו הדביק. זה שלט של התיאטרון שמודבק בצורה מסודרת. מה הבעיה?

tamir1991

New member
כן מה הבעיה בשלט הזה?

סה"כ הכל פירסומת להצגה שתיהיה ועמית? מסכים איתך בכל מילה

למעלה