דו קרב

../images/Emo139.gif../images/Emo2.gifדו קרב ../images/Emo2.gif../images/Emo139.gif

אמנם הפורום חי, אבל להחיות אותו יותר לא יזיק. אז יש לנו כבר משחק אחד, משחק ההשרדות/החוליה החלשה, אבל הוא משחק יחסית שבועי, אז חשבתי שנוכל לעשות משהו יותר יומי. על מסכי הטלוויזיה כיום יש אינספור סדרות, בהן יש אינספור שחקנים ושחקניות. כל סדרה מציעה דמויות שונות, שאם מסתכלים עליהן מקרוב, יש מן קווי דמיון בכל סדרה וסדרה. כל כמה ימים, נקח דמות אחת מסאמרלנד ודמות אחת מסדרה אחרת, ונשווה ביניהן. היה פעם משהו כזה בראש1, אז גם פה אפשר לעשות את זה. הדמות מסאמרלנד לא חייבת תמיד לנצח, והעקרון עובד על ניקוד שניתן לכל אחד מהמתמודדים בסבב ה'ראש בראש' בקטגוריות שונות. הבנתם איכשהו? נתחיל ככה: בדו קרב היום, ישתתפו שתי דמויות שהמכנה המשותף שלהן הוא ה"דוד/חבר התומך בילדים שהוריהם מתו". זה יחסית יהיה קל, אבל זה רק כדי להמחיש את הכוונה. הדמויות הן ג'סי מצער גידול בנות וג'יי מסאמרלנד. הקרטריונים שלפיהם אתם צריכים לתת ניקוד: עזרה לילדים, התמודדות בזמן משבר, בראש של הילדים, קשוח עם הילדים, מראה, מי אתם אוהבים יותר. (עכשיו אני אפרט לגבי הקטגרויות [רק במקרה הזה], כדי שתבינו איך לנקד: עזרה לילדים: מ1 עד 10, כש1 הכי נמוך ו10 הכי גבוה, מה המספר שכל אחד מהם עוזר לדעתכם]. התמודדות בזמן משבר: מ1 עד 10, מי מתמודד יותר טוב במשבר? תזכרו במשברים שהיו לג'סי עם הבנות, ועם המשברים שהיו לג'יי [ולשאר] עם הילדים [הם לא מכירים אותו, בניגוד לג'סי שהוא דוד, בשבילם זה משהו פתאומי, הילדות בצער גידול בנות די נולדו עם זה/היו קטנות כשזה קרה]. בראש של הילדים: מ1 עד 10- עד כמה ג'סי/ג'יי מגניב, עושה איתם דברים, צעיר ברוחו
. קשוח עם הילדים: מ1 עד 10- עד כמה ג'סי קשוח ועד כמה ג'יי קשוח. מראה: מה הניקוד שתתנו לג'סי על המראה שלו מ1 עד 10, ומה הניקוד שתתנו לג'יי על המראה שלו. מי אתם אוהבים יותר: עד כמה ג'סי מועדף עליכם ועד כמה ג'יי מועדף עליכם- מ1 עד 10. אתם יכולים לתת להם את אותו ניקוד, אבל נסו לתת לכל אחד ניקוד שונה, ע"מ שאחד מהם ינצח

QueenMaria

New member
אוקע. משחק מגניב../images/Emo70.gif

עזרה לילדים:
ג'סי: 7.
ג'יי: 5. התמודדות בזמן משבר:
ג'סי: 5
ג'יי: היו משברים בסדרה
נניח 6 בראש של הילדים:
ג'סי: 4. וגם זה רק בזכות המועדון שלו.
ג'יי: 8. קשוח עם הילדים:
ג'סי: 6.
ג'יי: 7. מראה:
ג'סי: 9.99
ג'יי: 10.
מי אתם אוהבים יותר:
ג'סי: 9.
ג'יי: 10.

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifמשחק מגניב!

עזרה לילדים: ג'סי- 8 ג'יי- 9 התמודדות בזמן משבר: ג'סי- 9 ג'יי- 10 בראש של הילדים: ג'סי- 9.5 ג'יי- 10 קשוח עם הילדים: ג'סי- 5 ג'יי- 3 מראה: ג'סי- 8 ג'יי- 10
מי אתם אוהבים יותר: ג'סי- 9 ג'יי- 10

או קיי זה הניקוד שלי

עזרה לילדים:ג'סי:8 ג'י:7 התמודדות בזמן משבר: ג'סי:7 ג'י:5 בראש של הילדים: ג'סי:4 ג'יי:8וחצי קשוח עם הילדים: ג'סי: 7 ג'יי:2 מראה: ג'סי:7 ג'יי:10 מי אני אוהבת יותר: ג'סי: 5 ג'יי:9 משחק יפה אהבתי!!!!!!!

yotaml

New member
עונה:

עזרה לילדים: ג'סי - 9, ג'יי- 6. התמודדות בזמן משבר: ג'סי - 9, ג'יי - 8. בראש של הילדים: ג'סי - 6, ג'יי - 10 (נראה לי שהוא גם ילד, חחח). קשוח עם הילדים: ג'סי - 4, ג'יי -7 (ג'וני עושה את רוב העבודה). מי אתם אוהבים יותר: ג'סי - 7, ג'יי - 8.

למעלה