אקסיות

../images/Emo14.gifאקסיות

שלום לכולם!! שרשרו לכאן את כל סיפורי האקסיות/אקסים שיש לכם... אקסיות שגנבו לכן ת'חבר, או אקסיות מדהימות שהפכו לחברות הכי טובות שלכן... וכל סיפור משעשע יתקבל בברכה...! ערב טוב וסופ"ש נעים לכולם!

magenta73

New member
לא הבנתי

אקסית שלי שאחר כך גנבה לי ת'חבר... דיסאוננס קוגנטיבי... עימך הסליחה. אם היא אקסית שלי, משמע אני בקטע של בחורות... אז איפה פה בדיוק חבר???

bulb

New member
זה החבר ההומו ../images/Emo3.gif

ד"א ,דיסוננס קוגנטיבי מתקשר לשכנוע עצמי. איך הוא הגיע לכאן?

billc

New member
מה כלכך קשה להבין../images/Emo153.gif

שמעת על המושג bisexual אם יש לך חברה... ויום אחד את נפרדת ממנה (היא נהפכת לאקסית) אחרי חודש את פוגשת בחור והאהבה פורחת האקסית שלך שהיא גם bisexual מתחילה עם החבר שלך וגונבת אותו. יש מבין?

bulb

New member
יש דרך נוספת: האקסית של החבר

הנוכחי מבצעת קאמבק א-לה-צביקה פיק ומנכסת לעצמה את החבר בחזרה. מצד שני ,כנראה שמדובר בסתם כשל לוגי בניסוח ההודעה המקורית. זה דיסוננס קוגנטיב (; שבת שלום

bulb

New member
עכשיו זה זמן טוב להשתמש

בדיסוננס קוגנטיב
שבת שלום

billc

New member
והדבר השני שהיא התכוונה

נניח שלחבר שלך העכשוי יש אקסית ויום אחד את פוגשת אותה בשיעור יוגה ואתם הופכות להיות חברות הכי טובות זה אומר שאת חברה של האקסית של החבר שלך

הייתי בחו'ל בעבודה כשחזרתי חברתי

הודיעה לי שהיא נפרדת ממני .בטענה שאני נעדר הרבה והיא זקוקה לחבר צמוד .אמרתי לה שזה זמני ואולי נוכל למצוא פיתרון אבל כבר היה מאוחר היא יצאה עם חברי הקרוב הייתי בהלם .למה הוא דווקא .שאלתי אותו למה . ןהתשובה בגלל שהיא מאוד מושכת והיא סובבה לו את הראש .וזה המצב הוא עדין חברי הטוב בעצם אמרתי כשבחורה עוזבת וגונבת לך את החבר ,אין נקמה מתוקה יותר מאשר שהיא תשאר איתו.

mika tal

New member
אני בהלם מותק!! שיהיה שבוע טוב!!!|4

אני חושבת ששניהם ראויים זה לזה.. ולא אוסיף מעבר... באשר לך.. רק טוב ... מיקה

למעלה