בוקר טוב

../images/Emo14.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo209.gif../images/Emo185.gif

אז..היום המרגש שלי יותר טוב,קמתי לפני 10 דקות אחרי שעות ארוכות שאתמול ראיתי ויוה וסרטים.חח היום אני הולכת לחדר כושר ואת כל שאר הזמן אנצל בצפיה בטלוויזיה ומנוחה.. אז לכל חברי הפורום בוקר טוב
וסוף שבוע נפלא
ספרו קצת דברים... להזכירכם[בפעם האחרונה],הפינה נקראת פינת בוקר טוב ומטרתה היא כל אחד מאיתנו יכתוב תכנונים ליום הקרוב,יקטר קצת וימשיך לגלוש בפורום הפינה תיפתח במתכונת של יום ראשון שלישי וחמישי בפינה תוכלו למסור דשים לאחל לחברי הפורום כל מיני דברים ולכתוב תכנונים ליום הקרוב ותמונה חמודה שמצאתי בגוגל.חח אני מחפשת כל הזמן תמונות נחמדות

always be me mc

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אז היום קמתי בשבע וחצי בערך כי מישהו צילצל וצילצל ולא היה מישהו אחר שיענה אז זה העיר אותי
בכל מקרה לא הרבה יקרה היום. אני אפגש עם חברה, אולי גם אשאיל לי את אחד מסרטי סופרמן הישנים(כי כריסטופר ריב הוא הכי טוב!), וזהו בערך.. אפילו לא בא לי לברר כמה קיבלתי על הפרוייקט גמר בתקשורת(כן, למרות המגן הגבוה) ואני בהדחקה של זה. אז זהו. שיהיה לכולנו יום נעים

Natali Milano

New member
בוקר טוב

זה נחשב בוקר אצלי כי קמתי ב11:00 ישר אחרי ששטפתי תפנים וציחצחתי שיניים ישר עשיתי תמטלות של הבית ואתמול שוב הייתי בבריכה ומשו חשוב שאני רוצה להגיד אני מתגעגעת להוליסההה

spelling

New member
בואנוס דיאס!../images/Emo150.gif

אממממ היום בריכה היום בריכה היום בריכה! שיזוף->כי זה חשוב! מים->כי זב חשוב! אוכל->כי זה חשוב! מצב רוח טוב->כי זה הכי חשוב! אז שיהיה לכולכם אחלה יום! ד"שים לכולם!

CheN323

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

קמתי היום באחת וחצי אחרי שהעירו אותי בכוח :mad:#%@#^$%&@ מקווה היום קצת להתעדכן בפורום, אחרי הרבה זמן (A) ובערב הופעה לבדודה שלי אז אני הולכת לראות. רוצה לרקוד בוהו

always be me mc

New member
תהני בהופעה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ותזכרי. זה שזה הופעה זה לא אומר שאת צריכה לרקוד

למעלה