בילי ומאק

hadar81185

New member
../images/Emo14.gifבילי ומאק

מישהו מכיר אתר שלהם? אולי עם תמונות יותר חדשות מאלה שנמצאות בגלריה?

The Abbott Girl

New member
הללללללללללללו זה אבוט!!!

ומק נורא חמודה אבל לא יותר מזה, אישית גם אותי לא מעניין הקשר בינהם...

python 4

New member
ים כחול יקירתי,

כן, מק צ'יקן זה עניין של טעם. אני אישית לא אוהב את מק (יש לה משהו מוזר בעיניים) אבל בילי - זה כבר סיפור אחר. תגידי לי, איך אפשר שלא להתלהב?

Dawn12

New member
פייתון, העם דורש הסבר

אני חושב שהגיע הזמן שתספר לנו קצת יותר בפירוט על השינוי הדרמטי שחל אצלך ביחס לבילי אבוט. אני זוכר ימים (לא רחוקים) בהם היית "אנטי-בילי מובהק" כלשונך (והנה אחת ההוכחות), לאן הם נעלמו? בעניין בילי ומק - אני איתם. לא ראיתי את הפרקים כמובן, וסיפור האהבה שלהם אינו מפתיע במיוחד, ועדיין - הם נראים טוב ביחד. אני מודה שמקנזי די מעצבנת לפעמים, אבל בילי הוא אבוט מהזן המשובח ביותר. הדר, הקישורים למטה הם במיוחד בשבילך, רק תשתדלי בפעם הבאה לא לכתוב בכותרת ההודעה ספויילרים. כנראה שכבר כולם כאן יודעים שהשניים עומדים לנהל רומן אבל עדיין - בשביל הסדר הטוב.

python 4

New member
I have seen the light!

אוי שחר, תפסיק להמציא דברים מפלילים מעברי! כי אז אני יעלה קישור להודעה שבה התוודת על אהבתך הבלתי נלאית למריסה! וברצינות... דונ'ט בי דבילי, ג'אסט לוק אט בילי... ותגיד לי.. איזֶנט הי אלילי?

שמיצית

New member
אתה גדול ../images/Emo6.gif

ואכן - בליל מהם בופיו.. לא יודעת איך הוא יצא אח של הכונפה - תסלחו לי כולם - הת'ר טום...יש לה פנים נפוחות פחוסות... למרות שבאמת יש לה גוף פיצוצי

Dawn12

New member
אני המום!!! ../images/Emo2.gif

איך גילית עלי ועל מריסה??

python 4

New member
ג'ינה סיפרה לי.

מדהים כמה אפשר להוציא מהאישה הזו כשמנפנפים לה איזה אייב לינקולן מול העיניים.

ים כחול

New member
פייתון ושחר ../images/Emo13.gif

זה בסדר לשנות דיעה , מישתנים עם השנים ורואים דברים אחרת .. אני למשל לא סבלתי את ג"יל , והיום היא משעשעת אותי עם הציניות שלה
את אשלי אהבתי בעבר המאד רחוק , היום היא בלתי נסבלת עם ג"ק הייתי עיקבית כל השנים ותמיד אהבתי ואוהב
וויקטור תמיד שנאתי , ויקטוריה בעבר הרגיזה עם הפינוק שלה , לא שעכשיו היא פחות מפונקת , אבל היא בחורה כלבבי היום . ... בקשר לבילי - שוב אגיד שזה עניין של טעם , לא הסגנון שלי מי כן ? ... מלקולם מדהים . קול נכון יפיוף אבל לא מושך אותי .. האופי של ג"ק בהחלט גורם משיכה רציני

למעלה