בנות, אני מיואשת !!!

אביטל 99

New member
../images/Emo14.gif בנות, אני מיואשת !!!

היום , ממש היום לפני שנה (19 במרץ) התחתנתי , וזה אומר שנה של נסיונות שנה ב ד י ו ק . פשוט נמאס לי , אני לא עומדת בכאב הזה: דווקא היום המכשפה הגיעה , אתן קולטות??????? דווקא היום המכשפה הגיעה , אתן קולטות??????? דווקא היום המכשפה הגיעה , אתן קולטות??????? דווקא היום המכשפה הגיעה , אתן קולטות??????? אני חוזרת לישון עכשיו , אני בדיכאון רציני ואני מתה מכאבים...

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לכן היא נקראת המכשפה. לכי לישון וקומי מעודדת, אחר כך הצטרפי אלינו וננסה ביחד למנוע את הגעתה של המכשפה בעזרת הפיות הטובות.

m i c h a l y

New member
אביטל מתוקה

בשבוע האחרון הרגשות שלי היו כ"כ דומים לשלך.... אין לי באמת מה לומר לך כדי לעודד אותך. אני לא יודעת אם כבר התחלת איזשהוא ברור, ומה בדיוק. אני יודעת שיום אחד זה יגיע. זה פשוט יגיע! אני רק רוצה לספר לך שגם אצלי הגורל משחק תפקיד אירוני. בפורים, בדיוק לפני X שנים קיימתי לראשונה יחסי מין, ואמצעי המניעה היה - כן כן הגלולות.... (לא חושפת פרטים מזהים...) אותן גלולות שבגללן המחזור שלי עכשיו לא מוצא את עצמו אחרי כל השנים הרצופות של השימוש במינולט... איך הייתי מאושרת לבקר אצל רופא הנשים, לקבל מרשם, להתחיל לקחת לפי ההוראות... טוב, אז היום אני יודעת שהייתי צריכה לשאול עוד כמה שאלות, ולהיות מוכנה שלפעמים לוקח שנה ויותר עד שהגוף חוזר לעצמו. אני שולחת לך מכאן חיבוק חם, ומקווה שביום הנישואין הבא שלך תחבקי תינוק
אל תשכחי לפנק את עצמך בכל מה שאת הכי אוהבת, ולדעת שביום מן הימים זה פשוט יקרה!

אביטל 99

New member
תודה על העידוד...

האם ידוע לכן אם בשלב זה אני יכולה לבקש מהרופא איקקלומין? והאם הוא יאשר זאת???????? תודה מראש , טלי.

מעיןבר

New member
אחרי שנה ניסיונות

כדאי לגשת לרופא ולהתייעץ, להתחיל בירור. השאלה - למה לבקש דווקא איקקלומין? אולי כדאי להתחיל במעקב זקיקים על בסיס מחזור טבעי ולנסות כך? אולי פשוט היתה לכם בעיית תזמון ופספסתם? שיהיה בהצלחה!

m i c h a l y

New member
אחרי נסיונות פחותים משלך

הרופא שלי כבר המליץ לי.... כמו שכתבתי כאן איפהשהוא אני לא בטוחה שאני אקח.... בכל אופן, ממה שהבנתי אם כבר לוקחים איקק' כדאי להקפיד על מעקב כיוון שלעיתים רירית הרחם נעשית דקה יותר ואז ההריון לא משתרש ברחם... בהצלחה בכל אופן, ושוב
מיכל.

פוקית27

New member
אביטל יקרה,קודם כל../images/Emo24.gifגדול מכולן

יודעת בדיוק מה את עוברת,(אני מניחה שכולן פה מבינות). האמת היא שאני חושבת שגם אם זו בפעם השניה או השניים עשר האכזבה היא ענקית ובעניין התאריך, לא היתה פעם שלא אמרתי לעצמי כמה זה מתאים שעכשיו הכל יסתדר כי פעם זה היומולדת שלי,פעם יום הנישואין ופעם כי זה אומר שתאריך הלידה יהיה ביום ההולדת של בעלי. ההרגשה שמספיק פעמים זה נכשל ונראה שבכינו מספיק ועכשיו מגיעה לנו השמחה. מקווה שתוך זמן קצר תעבור בההרגשה הרעה ותחשבי על הנסיון הבא. בקשר לרופא נראה לי שקודם כל עושים פרופיל הורמונלי ואחרי זה מחליטים מה לעשות.

tuna

New member
האם אני רואה נכון?

אביטל, בכרטיס האישי שלך כתוב שאת בת 18... זה נכון או שזה סוג של בדיחה?

אביטל 99

New member
טונה, האם אני רואה נכון ...

או שבאמת קראת לעצמך בשם של ד ג????? אז כן טונה'לה אני באמת בת 18 ונישאתי בת 17+חודש+יום. נחמד לא? טוב לפני שאת שואלת למה אני כבר אענה לך, אז פשוט מאוד : 1. רציתי להינות בהיתר ולא באיסור . 2. אני לחוצה להביא ילד אחד לפחות לפני סוף העולם (אהבתי את הקטע של סוף העולם ... את יודעת) 3. סליחה , אסור לי?????? טלי . דרך אגב הייתי מאוד רוצה לארגן איזשהו "מפגש עידוד" כזה שכולן מעודדות את כולן כמו על גבי מסך האינטרנט ככה שיהיה פנים מול פנים , תתחלנה להריץ תגובות, בתקווה לתשובות חיוביות...

tuna

New member
אביטל חמודה

לא היה פה צל של ביקורת, או הקנטה, כי אם רק תמיהה עמוקה. וגם פליאה גדולה, אני שהגעתי לגיל המופלג של שלושים ומשו, ועדיין דוחה את עניין הילדים .... ורק עכשיו מתחילה לגשש קלות, פשוט לא מתחברת לנואשות שלך (בגילך) עד כדי שאת שוקלת להתחיל טיפולים... פשוט תימהון ופליאה. אבל יחד עם זה מאחלת לך - הצלחה, ושיתמלאו כל משאלות ליבך לטובה!

פוקית27

New member
טונה,הנואשות היא לא עניין של גיל ,

צעיר או מופלג כששנה מנסים להרות ולא מצליחים זה משהו שיכול ליאש לפעמים. מאחלת לך שלא תגיעי עד לשם ותיקלטי במהירות אבל בתור אחת שנמצאת בדיוק באמצע (27),אין ספק שגיל לא משחק פה תפקיד.

tuna

New member
את יודעת מה, את צודקת...

בעניין התחושות והנואשות. ואת יודעת מה, אולי בגיל 18 תחושת הנואשות אפילו מועצמת, כי יש את עניין אי היכולת לדחות סיפוקים שקיימת חזק יותר אצל ילדים (כן, כן, גיל 18 זה עדיין ילדים בעיני) ופשוט נראה לי שזה גיל מוקדם מידי מכדי להיות אמא בכל מקרה ובכל מצב. ואת יכולה לראות מתגובתה של הנערה שבחרה כתגובה לפליאתי להקניט אותי בילדותיות... (זה בסדר זה לא ממש מזיז לי, רק משעשע קלות) שלא ממש נראה לי שהיא בשלה להיות אם. אבל מה, בשביל ללדת לא צריך רשיון...

אביטל 99

New member
טונה, ממי...

לא התכוונתי להקניט אותך או משהו בסגנון , פשוט הלכתי איתך באותו ראש של פתיחת ההודעה , בקיצור אני לא יודעת אם הבנת אותי , אבל בכל זאת קבלי את סליחתי אם חשבת שהקנטתי אותך.... צ'או במבינה!!!!!!!

אביטל 99

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo52.gif ../images/Emo52.gif

טונה , אני ממש מצטערת לא התכוונתי להקניט , אז לאות התנצלות קבלי ממני בבקשה ,
. ובבקשה תודיעי לי אם סלחת לי כי זה ממש יושב לי על הלב! אני רק השתעשעתי לגבי השם המקורי שבחרת, אני באמת התלהבתי ממנו, וזה בכלל בכלל לא היה אמור להיות קשור לתוכן התגובה שלך, אז
סילחי לי ,
מראש, טלי.

Gill Gallad

New member
../images/Emo10.gif

אני לא מבינה הרבה בנסיונות אבל האכזבה מוכרת מוכרת מוכרת. אנחנו רוצות להיות כמו כל אותן הבנות סביבנו שישר הצליחו ומוצאות את עצמנו מובלות אחר כבוד לכתה הטיפולית.... אני מצטרפת למילות החיזוק של קודמותי ומקווה שהצער יחלוף מהר וההצלחה לא תאחר לבוא.

יום נישואים שמח ../images/Emo13.gif

ולשנה הבאה עם משפחה גדולה יותר בהצלחה וחיבוק חם חם חם נעמה

רוצה לעודד אותך כי הייתי במצב הזה !

לפני שנה וחצי התחתנו וישר זרקנו את הגלולות שבועיים לפני יום הנישואין הראשון שלנו עברתי צילום רחם עם תוצאות לא מושלמות (בלשון המעטה). את יום הנישואין חגגנו באושר גדול והחזקנו אצבעות להריון בקרוב עברתי דרך מסוימת והיום אני בשבוע 12 להריון ומאושרת. הסבלנות וגם הרבה אינטואיציות טובות השתלמה !

למעלה