גירושין

rant1

New member
../images/Emo14.gif גירושין

אני גמור אני בסוף תהליך הגרושים עוד כמה ימים אני עובר לדירה משלי מתחילל את החיים מחדש ו......... אני לא מרוכז בעבודה לא אוכל לא יושן לא מצליח לגמור את היום אין לי עתיד בלעדיה וה להמשיך לעשות פה אין לי חובות אני לא מפריע לאיש אניי רק צריך לעוף מפה ודי

morrr

New member
פרדה

עברתי גירושין וזה לא קל למרות שגירושי לא היו קשים אבל כל סיום כל פרידה וכל שינוי קשה לנו כל כך אבל אולי זה התחלה יותר טובה תסתכל על הספל המלאה בכל מקרה מאד חשוב שכולם יחזקו אותך ואני כרגע איתך כואהבת את הפרדה שלך אבל יש דרך חדשה וזה כבר טוב אוף כמה שאני שונאת פרדות אני כבר חמישה חודשים סובלת אבל לפתע פתאום משחור זה הופך לאפור ואחר כך לורוד הכל מצב של שלבים

rant1

New member
../images/Emo51.gif על התשובה

גם גירושי לא קשים מזל שאין ילדים רק לחלק את הרכוש והבית ויאללה לצאת אבל לחשוב ולהיות את הלילה הראשון לבד אפילו לא דומה "ללילה ראשון בלי אמא בטירונות" ועכשיו היא יכולה לראות ולהביא את כל מי שהיא רוצה לבית שהיה שלנו ואוחי את אותו בחור שעוזר לה לעבור את המשבר ואולי לא אני לאט לאט מעכל מה קורה לי ואני נשבר ובוכה ושלא יגידו לי שגיל 29 אתה עדיין צעיר זה ממש לא אותו דבר כלעומתי היא עכשיו רק בת 24 וזה ממש צעיר להתחיל לחיות

Mאיה

New member
כל כך מבינה על מה אתה מדבר/כותב...

נמצאת באותה סיטואציה שלך. אולי כבר עם הגט ביד, אבל עדיין רק עם רגל אחת מחוץ לבית. ואני מבינה את החשש הזה. להתחיל הכל מהתחלה, להתחיל לבד. לבלות את הלילה בבית אחר- לבד! ניפוץ האשליה שנישואין זה לנצח. שמה שחשבת ביום החתונה פתאום מתנפץ לך בפרצוף. כל מה שכתבתי כאן...הכל זה הפחד ששולט בנו. פחד מהתחלה חדשה. עדיין לא התחלת להתמודד עם שלב האבל. כן, בכל פרידה יש את שלב האבל. ואתה בטח רואה אותו מול עינייך...ומפחד ממנו. מפחד מהתחלה חדשה. עליך להתמודד עם האבל שבפרידה ובניפוץ האשליה. אתה יודע, כבר אמרו לי לא פעם שאני עוד "אפרח". אני קצת ספקטית לעיניין, אבל מלמדת את עצמי להאמין בזה. זה מה שמחזיק אותי. זה מה שמכניס אופטימיות למצב. כי המצב הוא קשה. אבל, אני עוד "אפרח"- כי אמרו לי כך!, כי החלטתי זאת! וגיל 29 הוא גיל עדיין צעיר! כל החיים לפניך! אתה יודע, את אותם מילים שאתה כותב כאן לגביי הגיל גם הגרוש שלי אומר...את עדיין צעירה. וזה חורה לי לשמוע את זה. מה צעירה? על מה הוא מדבר? הרי אם כבר חושבים על גיל, הרי מקשרים את זה להקמת משפחה, וידוע שגבר עד גיל מאוד מבוגר יכול להביא ילדים...אצל נשים זו הבעיה! ואם אתה אומר את המילים הללו לגרושתך, היה בטוח שזה חורה לה, כי המשתמע שבעיניין הוא שבעצם בזבזת את השנים הללו במחיצתה. מה היא אמורה להרגיש??..ומה אני? אני לא בזבזתי??- זו התחושה שלבטח עוברת אצלה, הרי מי אתה שתחליט בשבילה אם היא צעירה או לא?! לפני שנה או שנתיים(לא יודעת כמה זמן הייתם נשואים), היא הייתה יותר צעירה!...היא גם יכולה לחוש שהיא בזבזה את שנותיה איתך...נחמד לשמוע זאת? אני בטוחה שלא. אתה צעיר ברגע שתחליט שאתה צעיר! אז גם תרגיש כך! אני מאמינה שאתה לא ממש מקטר על הגיל, אלא יותר נכון על הסטטוס שהשתנה. פתאום להיקרא גרוש. אבל אין על מה?! זה לא עושה אותך פחות מרווקים!, זה לא עושה אותך שונה מרווק שהיה במערכת יחסים ארוכה עם מישהי, מערכת יחסים שהסתיימה. כך אתה צריך להרגיש! יותר קשה בימינו לאלו שיש להם ילדים( למרות שגם זה כבר מצב שמשתנה). אז התעודד, לא הכל שחור כמו שהוא נראה. זה רק הפחד שכרגע מלווה אותך- והוא לגיטימי, רק החלט להתמודד איתו. ועוד תהיה מאושר! בהצלחה. Mאיה.

morrr

New member
חביבי היקר

יש לי ילדים ופרדה זה קשה גם שלא אוהבים קשה היתה לי הפרדה מהאבא של ילדי כן קשה מאד 24 שניים חיתי איתו. אבל לא אהבתי אותו זה נגמר ועבר בשלום. היום אני חשה מת אתה חש פרדה בעל כורחי מה לעשות אני אוהבת אותו מאד והוא כבר לא. ואני יכולה להבין עד כמה קשה עבורך. תקשיב מנסיוני על תבחר בדרך שאני בחרתי כפתי על עצמי להיות מסכנה להיות בודדה לא תצא תבלה וגם שתחוש שבלב רע לך תמשיך לצאת לכל מקום רק דבר אחד לא להיות לבד ותיראה כמה טוב יהיה לך. חמישה חודשים בחרתי משום מה להעניש את עצמי ולהיות לבד וברגע מסוים אתמול או שלשום קראתי מאמר פה בפורום ונפל הסימון היבנתי שבסופו של דבר אני אני מתעללת בעצמי וקיבלתי החלטה כל היום יצאתי לחברות לקניות ואתה יודע מה יותר טוב לי כבר בבוקר חשתי יותר טוב כי ידעתי שאני חייבת חייבת לעצמי להיות שוב מאושרת. ולגי לגבי למקום איין שום משמעות ואני בת 48 ותיראה היתיי אם גבר בן 28 שנה וחצי לא חשתי הבדלים גיל זה מספר וכן גם נסיון. אבל שאוהבים איין גיל וגם לכאב איין גיל אני בטוחה שתתחזק וכל יום יהיה טוב יותר פה ואני רק אולי שבטעים בפורום הזה התחזקתי וגילתי המון התחשבות המון נתינה שהרבה פעמים לאנשים יותר רע ממני והם כל כך נונים וזה נותן לי כל כך כווח אני מקווה שגם לך לילה טוב בוקר טוב ויום נהדר

rant1

New member
המשכת החיים

נכון כולם אומרים שאני רק צעיר וכל החיים לפניי ו אתמול גמרנו לארוז וחלק את הבית בארגזים וביום ראשון אני עוזב ואפילו שאישתי{עדיין} הבטיחה לבוא לעזור לי לסדר את הבית מחדש זה לא זהלא היתה לי חברה אחרת לפניה וגם לה לא לא חשבתי להתחיל עם מישהי סתם הרי בשביל מה להתאהב וא"כ לעזוב ושוב אם לא יוצאים במטרה להמשיך את הקשר ואח"כ למסשד אותו אז חבל על הכוחות זאת הסיבה שיצאתי רק איתה וזו היתה גם המטרה שלי וזה מה שקרה ועכשיו להתחיל הכל מחדש איך ושוב להגיע מתי שהוא לחתונה עם מי צעירה יותר שרוצה חתונה יפה וזו הפעם הראשונה שלה עם שמלת כלה אולם {בלי פל-קל
} אני לא מסוגל לתת את זה שוב אני אצטרך להתפשר במו שאחרות יתפשרו כנאה עלי וככה זה אולי יראה מי תרצה להתחתן בלי כל ה"בלאגן" מסביב רק אחת שעברה את זה זאת אומרת שאני יכיר כנראה מישהי גרושה עם או בלי ילד שגם זה מהווה מכשול ולחיות בידיעה שאולי היא תפגוש אותו ייום אחד והניצוצות בינהם יחזרו! זה נראה מה שיקרה לי אמרו לי לא לתכנן כלום ולא לקבל החלטות זה לא הזמן - אבל זה לא אניאני כנראה מחושב מידי וכל סדר היום שלי מתוכנן ואין לי כמעט סטיות ממנו אולי דבר צבאי שעבר לי מירושה מאבי? אבל ככה אני חי הרבה זמן תדה על התשובות נצתרת לדבר שוב ביום שני נראה איך אני ישרוד עד אז

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
קודם כל ברוך הבא לפורום ../images/Emo20.gif

קראתי את הדברים הכל כך אישיים וכנים שכתבו לך וכתבת אתה, זה ממש מחמם את הלב. אני רוצה בכל אופן להגיד לך משהו בנוסף. אתה אומר ששווה להשקיע בקשר רק אם הולכים למסד אותו... ומה מהטרה של המיסוד הזה? אם המטרה היא להבטיח שהקשר ישרוד, הרי שאתה רואה שזה לא מבטיח דבר. יש שרואים קשר עם מישהו כלהיות יחד מתוך אהבה ובחירה. המיסוד או ההעדר שלו חשוב פחות. אבל זו הראיה שלא מחייב לאמץ אותה. ואם מחפשים מישהו שאתה אוהב, שנוח ונעים לך להיות איתו ביחד, לדבר, לבלות, לבכות אפילו ולעשות את הדברים השגרתיים הקטנים - זה דבר נהדר וחשוב. לא ככה? חתונה כזאת או חתונה אחרת... תשאיר את זה לאחר כך. הרי ממילא עכשיו, אתה לא כל כך בענייני חתונות. ואגב, להתפשר תמיד צריך. כי שום אדם לא זהה לפנטזיה שיש לך בראש. אם היא צעירה, אולי היא לא בוגרת ולא תבין אותך ותעזוב כי היא עדיין מחפשת אחר הנסיך על הסוס הלבן מהאגדות... ודווקא אם היא עברה כבר כמה דברים בחיים, אולי היא תהיה סבלנית כלפי המגרעות שלך ושל עצמה והקשר יוכל להתנהל בצורה יותר שקטה ובטוחה. לך תדע... יש באמת הרבה אנשים נפלאים בעולם, בכל מיני מצבים ושלבים בחייהם, חלקם עם ילדים וחלקם בלי. חבל לפסול על הסף, אתה עלול להפסיד משהו טוב
אבל בינתיים יש לך התמודדויות מיידיות. מקווה שלא תעצור את עצמך מלבטא את הכאב הטבעי שיש לך עכשיו, כדי שיוכל להשתחרר ולאפשר לך ללכת הלאה ולהמשיך בחייך. דבר על זה, כתוב על זה. נשמח ללוות אותך בתהליך.

rant1

New member
תמונות ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

נכון שוב ושוב יש לי התמודדות שאני לא יודע מאיפה לאכול אותה וכל פעם מחדש צצים דברים שוברים יותר עכשיו אני שוב בבעיה מה עושים עם התמונות של החתונה וסרטי הוידאו?! למי יש תשובה איך להתגבר על פרידה זו ואולי אח"כ אני אוכל שוב להציץ בהם יום אחד שאני אתגבר על זה ואראה את זה כחלק מחיי הרי נכון לעכשיו לא נראה שנחזור להיות ביחד ותמיד אומרים לך תדע מה ילד יום ואיך גלגל מסתובב אבל האם הגאווה של והעגו יתנו לה לה להרים טלפון יום אחד ולהגיד טעיתי או בוא נפגש וכו אין לי את כמות האנשים לדבר איתם כמו שלאישתי{עדיין} יש וזה יותר קשה האם אני צריך לתת לה מרצונה לבוא אלי ולעזור לי לסדר את הדירה החדשה שלי?

Mאיה

New member
רן היקר,

אני קוראת את המצוקה הרגשית שלך מבין השורות ואני כל כך מבינה אותה. התחושה שבנית משהו יפה והוא נשמט לך מבין הידיים. הכי חשוב בעיניי זה לא לתת לכאב שאתה חש(באופן טבעי) לגרום לך לפגוע באשתך(גרושתך לעתיד). כן, זה כואב...החלטתם להתגרש יפה, נסה לשמור על זה. עד כמה שזה קשה. לגביי התמונות, אני מבינה את הצורך לשמור את התקופה הזאת. אני חושבת שאת התמונות תחלקו בינכם.אפילו אפשר לשבת ביחד, להסתכל עליהם, להזכר, לחייך לעצמכם, לדבר על מה שהיה- ואחרי כל זה...לללחוץ יד(עד כמה שזה נראה רשמי), להרים ראש וכל אחד ימשיך לדרכו. כן, חבריי מתיימרים להיות הנביאים של חיי וטוענים שאני וגרושי עוד נחזור להיות ביחד. אני מניחה שכשאנשים רואים פרידה חברית קשה להם להבין למה?! ונדמה להם שאולי זו טעות...ושדרכינו עוד יפגשו ונתחתן שוב. הכל יכול להיות, אבל אני לא חושבת. זה פרק בחיים שלא הצליח, למרות שהגרוש שלי אדם מדהים! וממשיכים הלאה. יש עוד אנשים מיוחדים בעולם. לא יתכן אחרת... אל תבנה ציפיות לחכות לטלפון מאשתך. אם זה יקרה תהיה מאושר. אל תפתח ציפיות שאולי היא רוצה לחזור. אם היא תרצה לחזור היא כבר תגיד, אני מאמינה. פשוט אל תפתח ציפיות על מנת לא להתאכזב ממנה. ולגבי הדירה, אולי היא שינתה את דעתה.אולי פשוט אין לה ממש זמן. אל תצפה- תציע לה. ואם היא לא תוכל, תעשה זאת לבד. אין כמו לארגן את הדירה שלך במו ידיך, לעצב אותה לפי האופי שלך. תנסה, עד כמה שזה קשה, להינות מהשינוי הזה. שינויים מפחידים, תנסה לחייך אליהם ולקבלם- ואז יהיה לך יותר קל. אני חושבת שהספר"מי הזיז את הגבינה שלי" מאוד מתאר את ההרגשה שלך כעת, הוא יכול לעזור לך. ואם כבר קראת אותו- תנסה להיזכר. והכי חשוב המון הצלחה והאמן בעצמך. עוד יהיה טוב, וזה לא סתם משפט. Mאיה.

rant1

New member
אהבה?

למה אני לא מצליח לשכוח אותה? למה רע לי? האם אני עדיין אוהב? איך היא יכולה להסכר כלפי אחרי תקופה כל כך ארוכה וכבר לא להתלבש לידי להסתובב בבית בבגדים תחתוניים {שלא נדבר על סקס כבר הרבה זמן שאנחנו לא שוכבים} למה כל אלה לא קשים לי איך היא הצליחה להכניס עצמה למצב שהלב סגור? אפילו לא נשיקה! האם היה לי נוח לגור איתה, בטחון כלכלי, 4 קירות, האם המצב שהגענו אליו בית עבודה וכו זה מה שהרס האם העצם התרגלתי לחיות איתה ופיספסתי את האמת בחיי הנישואין? אולי היה לי נוח שיש לי בחורה צעירה נראית מדהים מלא מחזרים והצעות שאת כולם ניפנפה רק בישביל להשאר איתי ומתי שרצתה היתה יכולה למצוא לה מישהו אחר וכמו בסרטים היא קבלה הצעה שאמרה" כמה לשלם לבעלך תמורתך" וזו אמת אולי נפתחו לה העינים ובתאום היא רואה עולם או החברה סביבה בעבודה כולם בני גילה רווקים! חלקם ללא חברות! ועושים חיים והיא בעצם תקועה איתי? יש בינינו המון חילוקי דעות ואנחנו מרקע שונה אבל אדם יכול להשתנות מבלי לאבד את חרותו ועצמאותו ולזרום עם השני למדתי את זה טוב עכשיו מאוחר מידי האם אני אוהב אותה עדיין או שיש לי חרדת נטישה מסוימת ואני לא רואה את היום שאחרי אלא רק צריך לחיות אותו ממש לא טוב לי אני כבר לא מתפקד כמו שצריך ובחודש האחרון של תהליך הגרושין הזה ירדתי 6ק"ג ושלא יגידו לי שלפחות דבר טוב יצא לי מזה כי הייתי מחיזיר את המשקל וכל הדברים הנוספים כדי לחזור אליה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הרבה רגשות...

אתה מתאבל. שומעים את הגעגוע הגדול שלך לאישה הזו. מתגעגע בכל מיני מובנים. ויש שאלות שלא נענו - למה. למה קודם רצתה להיות איתך ועכשיו לא. אני לא יודעת אם מותר לך ואם אתה מעוניין לעשות איתה שיחה על הנושא. בכל מקרה, דע לך שיש דבר כזה שנקרא גישור. זה לא נועד רק לחלק את הרכוש בצורה ידידותית. זה נועד כדי לעבור יחד, בצורה פחות טראומטית את תהליך הפרידה ולצאת ממנו מחוזקים לקראת הקשרים העתידיים. יש דף בנושא של גירושין וגישור באתר סהר, אולי תעיין בו. יש שם גם חומר על מגשרים וגם כתובות לפורומים שעוסקים בגירושין וגישור, שם תוכל לשאול שאלות ולקבל מידע. ומותר לך עכשיו להרגיש את כל מה שאתה מרגיש. לך עם זה, תן לזה מקום, דבר על זה. אל תסגור בפנים.

Mאיה

New member
תודה לכם!

אני אישית אכנס לקרוא. זה לבטח נושא שיעניין אותי. תודה!

Mאיה

New member
וואוו רן,

איך אמרו סהר-תמיכה?! אתה מתאבל. והם כל כך צודקים וזה תהליך כל כך טבעי. יש לי ספר שאני עתה קוראת והוא מדהים! אני חושבת שהוא יעזור לך המון להבין את מה שאתה עובר, להתאבל על האובדן שבגירושין. ספר מומלץ! קוראים לו:"חיים לאחר אובדן" נכתב על ידי בוב דייטס. אעתיק לך את מה שכתוב בכריכה מאחורה. מדריך אישי להחלמה רגשית מאובדן משמעותי-בין אם הוא נגרם כתוצאה ממוות, גירושין, פרישה מעבודה, פיטורין, שינוי מקום מגורים, ניתוח והסרת איבר מגופך או כל אובדן אחר. הספר נועד לעזור לקורא: * להתמודד עם הרגשות העזים המתלווים לאובדן ומציפים אותו. * להביע את רגשותיו הקשים ולתעל אותם לארגון חייו מחדש. * ללמד את הקורא טכניקות מעשיות לעבור דרך האבל, לכיוון של צמיחה אישית ומתן משמעות חדשה לחייו. הספר כתוב בשפה ידידותית וברגישות המתאימה לזמנים הקשים העוברים על האדם האבל. הספר באמת כתוב בשפה רגישה וקריאה, הוא מעניין ואני מאמינה שתתחבר אליו. אני, אישית, ממליצה! ניתן להשיג אותו בסטימצקי...אני חושבת שזה נמצא במדפי הפסיכולגיה החברתית...לא בטוחה, בכל מקרה אתה יכול לשאול, אבל הוא ממש מעניין. מומלץ!! ואל תשכח דבר אחד... תהליך האבל הוא דבר טבעי. מותר לך להתאבל. רק אושר ואהבה, Mאיה.

ספרים ש Mאיה ממליצה

אני עושה רשימה, וככה יהיה לי מה לבקש ליום הולדת.
, שחברים לא יקנו לי עוד חלק של ארי פוטר מצחיקים שכאלה , ככה מסתלבטים עלי
עוד לא קראתי מלא ספרים שקנתי בעבר , אני חייבת להגמל מהרשת קצת ולקרוא, טוב ספטמבר מתקרב אשב לי בדשא באויר הנעים ואחזור להיות "הפרופסור השכונתי"-שגורם לכולם חיוך מישהו קורא פה ספרים:)) שבת קסומה מרחל-נשמה שכל פעם מבטיחה לעצמה לחזור לקרוא כמו שאהבה , יותר מיום יומיים, ועדיין לא מצליחה.

Mאיה

New member
וואוו רן,

איך אמרו סהר-תמיכה?! אתה מתאבל. והם כל כך צודקים וזה תהליך כל כך טבעי. יש לי ספר שאני עתה קוראת והוא מדהים! אני חושבת שהוא יעזור לך המון להבין את מה שאתה עובר, להתאבל על האובדן שבגירושין. ספר מומלץ! קוראים לו:"חיים לאחר אובדן" נכתב על ידי בוב דייטס. אעתיק לך את מה שכתוב בכריכה מאחורה. מדריך אישי להחלמה רגשית מאובדן משמעותי-בין אם הוא נגרם כתוצאה ממוות, גירושין, פרישה מעבודה, פיטורין, שינוי מקום מגורים, ניתוח והסרת איבר מגופך או כל אובדן אחר. הספר נועד לעזור לקורא: * להתמודד עם הרגשות העזים המתלווים לאובדן ומציפים אותו. * להביע את רגשותיו הקשים ולתעל אותם לארגון חייו מחדש. * ללמד את הקורא טכניקות מעשיות לעבור דרך האבל, לכיוון של צמיחה אישית ומתן משמעות חדשה לחייו. הספר כתוב בשפה ידידותית וברגישות המתאימה לזמנים הקשים העוברים על האדם האבל. הספר באמת כתוב בשפה רגישה וקריאה, הוא מעניין ואני מאמינה שתתחבר אליו. אני, אישית, ממליצה! ניתן להשיג אותו בסטימצקי...אני חושבת שזה נמצא במדפי הפסיכולגיה החברתית...לא בטוחה, בכל מקרה אתה יכול לשאול, אבל הוא ממש מעניין. מומלץ!! ואל תשכח דבר אחד... תהליך האבל הוא דבר טבעי. מותר לך להתאבל. רק אושר ואהבה, Mאיה.

rant1

New member
מחשבות מחשבות דייי!! ../images/Emo7.gif

ניסתי מה שהצעתם ואתמול {יום שישי בערב} יצאתי עם חבר שתינו רקדנו עד 3 לפנות בוקר היה אחלה פגשתי חברה שלא ראיתי אולי 10 15 שנה חלקם ממש במצבי והיה טוב מאוד אבל! כל הזמן על רחבת הריקודים שאתה רוקד ושומע את השירים שאהבנו ביחד וחושב איפה היא מה היא עושה עכשיו אולי היא גם באיזה מועדון רוקדת ואנשים סביבה וזה הורג אותי! היו רגעים שם שממש רציתי לברוח ולחפש אותה ועכשיו שבת כמה שעות לפני הסוף ומחר בבוקר באים סבלים ולוקחים חצי בית ואני מתחיל מחדש ויש לי פרפרים בבטן שחבל על הזמן ואיך היא יכולה להפוך לאדם כזה קר לא רגיש ממש רובוט ולקום היום בבוקר לכבס לה בגדים להעביר דברים מצד אחד של הבית לצד שני לתאם עם חברים וללכת מה קרה! אי אפשר את השעות האחרונות להעביר ביחד.
אפילו הצעתי לה בואי נישן לילה אחרון ביחד באותו חדר {בלי שום רמיזה לסקס} רק לחבק אותה עוד פעם אחרונה ודי להריח אותה וזהו אבל איפה איזה תשובה חד משמעית של לא קיבלתי אתם חושבים שאם במשך השבוע הבא אני לא אראה אותה ולא אדע מה היא עושה אז יהיה יותא קל לא נראה לי כי שוב יגיע סוף שבוע ואני יודע שהיא ישר תצא ותבלה ותתחיל לחיות בדיוק כמוני אבל אין בה שום רגש של געגוע איך יותר "קל" לה ממני מה הצלחתי לעשות לה שהיא כבר לא אוהבת אותי תודה רבה לכם על התשובות אתם באמת נותנים לי דרות של חיוך שאני ראוה שיש לי תשובה ואגב הספר אני יזמין אותו אפילו שרק פרק אחד שם אולי מתאים לי מי יודע מה אני אלמד מזה

רן ברוך הבא למשפחה ../images/Emo39.gif

כיוון שאני בחורה רווקה , אני לא יכולה להבין ממש מה אתה מרגיש , רק לנסות להבין את כאבך -ככאב הפרידה.אתה אומר אין לי עתיד בלעדיה, אבל מהצצה קטנה בכרטיסך האישי, גיליתי שאתה בחור צעיר מאוד בגיל, גיל שיש כאלה בחורים שעוד בכלל עדיין רווקים וללא חברה , וצריכים להתחיל לחשוב על העתיד. קח לך את הזמן , לכאוב את הפרידה, אבל אל תשכח שחייך ועתידך לא תלויים באף אחד רק בך עצמך, ובזכות עצמך. אתה כותב אני צריך לעוף מפה ודי, ומה אם אחרי שתעבור דירה , תיקח לך זמן להתמודד עם הפרידה , תכיר בחורה שתשבה את ליבך, ותרצה להתחיל לבנות זוגיות חדשה? עכשיו אתה בכאב הפרידה, לא מקבלים החלטות בזמן כאב, תן לעצמך זמן עם הכאב עוד טרי, ותגלה, הזמן יגלה לך, שיש חיים גם עם עצמך , גם אחרי הפרידה. ערב קסום מרחל-נשמה-קח לך פרח ממני

agness_666

New member
היי רן

ברוך הבא לפורום. מבינה שקשה לך עכשיו, וזה הגיוני וטבעי, אבל.. זה יעבור עם הזמן, ואני מאחלת לך שתרגיש טוב כמה שיותר מהר. ולגבי הגיל... אני בת 28 ונישואין לא נראים באופק, וזה מתוך בחירה. אתה עדיין צעיר, וכל החיים לפניך, ותאמין לי, ראיתי מה קורה לבני זוג שניסו להישאר למרות שלא היה להם טוב יחד, ואני לא מקנאה בהם. שיהיה לך רק טוב, take care
אגנס.

למעלה