דיון-אליסה והתוכנית שבוטלה

spelling

New member
../images/Emo14.gifדיון-אליסה והתוכנית שבוטלה../images/Emo14.gif

אני יודע שאתם לא הכי מתגעגעים לדיונים אבל זה נראה לי אחד הכרחי... כמו שהבנתם אליסה צילמה פיילוט לסדרה החדשה והכל היה נראה מבטיח... אבל רשת abc לא לקחה את הסדרה לעונת השידורים הבאה..אליסה הגיבה והיתה מאוכזבת אבל נשמעה קצת אופטימית איכשהו! הייתם בטוחים שהסדרה תתקבל או שהיה לכם הרגשה שזה לא ייקרה? איך הרגשתם שאולי תראו שוב את אליסה בקביעות בטלויזיה במשהו חדש? מה עשה לכם הביטול ואיך הגבתם בדקות הראשונות שקראתם את זה?חחח והכי חשוב מה דעתכם על התגובה של אליסה??ומה נראה לכם יהיה בהמשך עם הפרוייקטים שלה?

always be me mc

New member
עונה../images/Emo41.gif

הייתם בטוחים שהסדרה תתקבל או שהיה לכם הרגשה שזה לא ייקרה? הייתי דיי בטוחה שהסדרה תתקבל לכן הייתי בשוק מתי שנאמר שהיא לא התקבלה איך הרגשתם שאולי תראו שוב את אליסה בקביעות בטלויזיה במשהו חדש? כן זו הייתה התקווה(שהתנפצה
) מה עשה לכם הביטול ואיך הגבתם בדקות הראשונות שקראתם את זה? בהתחלה לא היה לי אכפת וגם לא ממש האמנתי אבל בימים אחרי זה מה זה ביאס אותי
וגרם לי קצת ל-
והכי חשוב מה דעתכם על התגובה של אליסה?? תגובה נבונה, מבינה ויפה
ומה נראה לכם יהיה בהמשך עם הפרוייקטים שלה? ואללה זו שאלה טובה. נדמה לי יש מצב שאחרי זה היא תתרכז יותר בקולנוע(כי אין את כל הבלאגן הזה של הרשתות הגדולות ואישור פרקי הרצה
)
על הדיון אדם
זה באמת עזר להוציא את כל הרגשות האלה החוצה גם אם הן של ביאוס ואכזבה

spelling

New member
עונה

אני בהתחלה הייתי בטוח שהסדרה תתחיל לא ממש הבנתי שיש בחירה ומיונים הייתי בטוח שהיא פשוט מתחילה בספטמבר...ממש התעצבנתי..הייתי בטוח שסופסוף אליסה תהיה חלק ממשהו ענקי אפילו יותר ממכושפות ושסופסוף נתחיל לראות אותה זוכה בפרסים של ממש!גלובוס הזהב וכאלה..ושהיא תחזור להיות ענקיתתתתתתתת...לפי דעתי התגובה שלה די צפויה אבל אני מבטיח לכם שבתוך כל זה היא הרבה יותר עצובה וכועסת..ימים של השקעה נסיעות וצילומים בשביל כזה יחס...אני מאוד מקווה שהבחורה הזאת תיקח תצמה יותר בידיים בקטע של פרוייקטים כי היא צריכה לקאמבק את עצמה ואני חושב שהיא צריכה שיווק יותר טוב..למרות שהיא מפורסמת היא לא בין הפופולריים בהוליווד אלא שומרת על פרופיל נמוך..אני רק מאחל לה בהצלחה ובתור מעריצים צריך להשאר נאמנים לה גם כשיש נפילות! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

עונה

הייתם בטוחים שהסדרה תתקבל או שהיה לכם הרגשה שזה לא ייקרה? אמת שלא חשבתי על זה. איך הרגשתם שאולי תראו שוב את אליסה בקביעות בטלויזיה במשהו חדש? שמחה ממזמן לא ראיתי עונה על מסך הטלויזה והיא חסרה לי
. מה עשה לכם הביטול ואיך הגבתם בדקות הראשונות שקראתם את זה: בבאסה גם בשביל אליסה ווגם כי יקח עוד שמו עד שזה יגיע לישראל. והכי חשוב מה דעתכם על התגובה של אליסה??ומה נראה לכם יהיה בהמשך עם הפרוייקטים שלה? היא קצת התאכזבה לר יודעת מה יהיה אבל שהיה לה הצלחה בכולם.

../images/Emo122.gif כמה תיקונים

שמחה ממזמן לא ראיתי אותה 1 בבאסה גם בשביל אליסה וגם כי יקח עוד זמן 2 היא קצת התאכזבה לא יודעת מה יהיה אבל שיהיה לה בהצלחה3

למעלה