ההרגשה

צ י ו ר

New member
../images/Emo14.gif ההרגשה ../images/Emo10.gif

אתם מכירים את ההרגשה כשאתה מחכה כל לילה בעצם כל היום לדלת שתיפתח והיא סוף סוף תיכנס הביתה והנה לא צריך לחכות יותר? כל כך מתגעגע לאותה ההרגשה ,רק לחשוב על זה במיוחד בלילה זה פשוט מוחץ אותי וכל לילה ( אצלי לילה זה היום והיום לילה היות ואני עובד משמרות לילה בעיקר) אני מנסה לישון ולא יכול להירדם הגעגוע הזה חזק כל כך! לעיתים אני ער כמעט 3 ימים ללא יכולת לישון טוב.( עכשיו אני יושב באינטרנט קפה וכל כך מתאפק פה לא לבכות!) עכשיו שוב יומיים לא נירדם ואני אומנם מרגיש מאד עייף אבל לא בגלל שלא ישנתי , בגלל שפשוט התעייפתי.

צ י ו ר

New member
שיר

כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי...

צ י ו ר

New member
שיר

כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי...

היכולת להתגעגע

אתה מתגעגע להרגשה הזו, חווית אותה פעם...זה קיים בתוכך. מדמיינת אותך באינטרנט קפה, כותב לנו...מחפש יד וירטואלית מושטת. לפעמים היא לא שם בדיוק ברגע שאתה צריך אותה אבל היא שם, קצת אחר כך, בדיוק כמו בהרגשה שתארת ויש לך את הכח לחכות. הגעגוע למשהו טוב הוא נקודת חוזק בעיני. לא ויתרת על האפשרות להתגעגע... הנה יד מושטת ציור ... מרגיש?

למעלה