הכלבה שלי פשוט לא אוהבת אותי

harel600

New member
../images/Emo14.gif הכלבה שלי פשוט לא אוהבת אותי ../images/Emo14.gif

היי כולם.. יש לי בעיה ממש רצינית ואני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני חייב עזרה. יש לי כלבה דיי זקנה בת 11 וחצי [כלבה מסוג פינצר מעורב] בקיצור. שהייתי קטן [עכשיו אני בן 14] שהייתי ב 10 לא כל כך אהבתי אותה לא התייחסתי אליה בכלל לא הייתי מוריד אותה לטייל לא הייתי עושה איתה שום דבר כאילו היא אוויר. היום אני מאוד מצטער על זה ואני רוצה לחזור ולאוהב אותה אבל היא לא רוצה היא פשוט לא אוהבת אותי אני מוריד אותה כל יום [ פעמיים] מוזג לה אוכל ואפילו יושב איתה סתם ככה וקורא ספר. יש לכם הצעות מה אני יכול לעשות כדי שהיא תאהב אותי ותקשר אלי מחדש ? תודה מראש: הראל

תתחיל להאכיל אותה מתוך כף היד

תשחק איתה, תלטף אותה, וכו'. אגב, למה אתה חושב שהיא לא אוהבת אותך?

harel600

New member
../images/Emo14.gif בגלל.. ../images/Emo14.gif

היא לא מתייחסת אלי כאילו שאחים שלי באים מהבית הספר היא קופצת ורצה לדת שאני באה היא לא עושה כלום ממשיכה כאילו לעשות את מה שהיא עשתה מקודם היא יושנת על המיטות שלנו ועל שלי היא אף פעם לא יושנת.. אני חושב שזה מוביל לזה שהיא לא אוהבת אותי

Amalthea

New member
קודם כל לא להתייאש...

אתה צריך להבין שכלב בבית לא מתייחס אותו דבר לכל בני הבית, וגם היחס שונה בין תקופות שונות בחיים, וזה טבעי אני יכולה מאוד להזדהות אתך - עברתי לגור עם בן זוגי הנוכחי והכלבה שלנו לפני שנתיים ורבע. הוא מכיר אותה יותר מ-5 שנים והיא מאוד קשורה אליו (הסיפור הרבה יותר מורכב מזה... אבל לא משנה כרגע). כשעברתי - נקשרתי אליה מאוד מהר ומאוד נעלבתי שחודשים ארוכים לאחר מכן, היא עדיין לא התייחסה אליי כאילו אני "חלק מהמשפחה" - כמו שאתה אומר - פחות באה להתחבק איתי, פחות קפצה עליי כשבאתי, פחות הקשיבה לי... אבל היום - שנתיים אחרי - אני גאה לספר שהיא ממש הילדה הקטנה שלי וקשורה אליי כמו לחבר אם לא יותר (בכל זאת, כמו שאמרתי - כמו בבני אדם, מערכת היחסים שונה באופן טבעי בין בני אדם ובע"ח שונים) ויש לנו קשר ממש מיוחד, ודברים שרק שתינו אוהבות לעשות ביחד. מאוד השתדלתי ואני עדיין משתדלת לטפל בה כמה שיותר - לסרק, להאכיל, ללכת לטיולים כיפיים (הכי אוהבות ללכת לים) לצ'פר וכמובן לשחק... 11 וחצי זה לא צעיר ויש לכלבה כבר דעות די מגובשות בגיל הזה
אבל לפינצ'רית בריאה, במיוחד מעורבת, יש עוד שנים טובות שאתם יכולים להיות בהן חברים טובים. אני מציעה שפשוט תסתכל מה כיף לה לעשות עם שאר בני המשפחה - אם כיף לה שאתם מאכילים אותה, משחקים איתה בצעצועים מסוימים או בחצר וכו'. תמצא את הכיף המיוחד של שניכם. אם היא לא רוצה לעלות לך על המיטה - אולי היא רק לא יודעת שמותר לה, תזמין ותשכנע אותה לעלות ושזה בסדר וכיף. זה רעיון טוב סתם לשבת איתה במיטה שלך וללטף אותה בזמן שאתה לומד או קורא.

למעלה