הכל נגמר...

נופלת

New member
../images/Emo14.gif הכל נגמר... ../images/Emo7.gif

זה נגמר סופית. עכשיו אני בוכה. עכשיו אני יודעת שאין תקווה לשיפוץ הקשר. אין סיכוי לכלום... הוא בכלל לא רוצה. למה כל כך כואב לי עכשיו? למה אני מרגישה כל כך פגועה? למה הוא מצא מישהי חדשה כבר עכשיו... למה הוא משקר? למה הוא אומר שהוא רוצה שאני ארגיש טוב, כשהוא בעצם רוצה לנקות את עצמו מייסורי מצפון... זה לא אמור לעניין אותו בכלל... האושר שלי לא מעניין אותו... הוא טוען שכן, ואני לא מאמינה. במקום מסויים, הוא מרחם עליי... ואני לא סובלת שמרחמים עליי... מרגישה נטושה, מרגישה זנוחה. הוא פשוט זרק אותי... בלי שום בושה... יום אחד הסתיימה האהבה והכל נגמר... אני מרגישה רע... וזה לא עניינו. זו הבעיה שלי. לא אמור להיות לו אכפת. אז למה הוא אומר שכן?! למה אני מרגישה כל כך רע... למה אני מרגישה נורא... למה חשבתי שאני אשלים עם זה בקלות... ואני לא יכולה... הוא שבר לי את הלב, זה מה שהוא עשה. והוא כנראה אפילו לא מודע לכך. כואב. כואב. כואב. יקח זמן לשכוח. ואתה... אל תנסה לעשות לעצמך ייסורי מצפון, אוקיי? אני יודעת כמה שלא אכפת לך. רק שתדע, שאני פה הבנאדם שסובל. אני צריכה להרגיש רע. לך אין סיבה. תבין את זה. לא רוצה שתרגיש רע בגללי... למרות שאין סיכוי שזה יקרה. לא רוצה לדבר איתך יותר. לא רוצה להיות ידידה שלך. רוצה לשכוח. לשכוח אותך. לשכוח הכל. לשכוח את האהבה. לשכוח את הרגשות שעוררת בי. לשכוח את הסבל שגרמת לי... לא מסוגלת להפסיק לבכות. מצטערת שהכרתי אותך. אני שונאת אותך כי אני אוהבת אותך. (12.6.02)

ה מוזה

New member
כל סוף הוא גם התחלה ,דלת שנסגרת

נפתחת דלת חדשה .. כשנגמר זה כואב , שורף את הלב ..לפעמים מבין הדמעות לא רואים שיכול להיות המשך.. שהחיים יפתחו לנו דלתות אחרות . כל אהבה שנגמרת חותכת בבשר החי ,קורעת אותנו ,וכואבת כואבת כואבת .. ואמרת נכון "יקח זמן לשכוח"..אך הזמן יש לו דרך משלו להקל- להשכיח אני לא בטוחה, אבל בהחלט עם הזמן תחושי הקלה , כל יום שיעבור הכאב יפחת .. ובנתיים ..תבכי תני לדמעות לשטוף את כל הכאב והכעס והשנאה החוצה .. וכשייגמרו הדמעות - אספי את ליבך והביטי קדימה ,יש שם דלת הממתינה לך ..
אומנם ווירטואלי ,אבל האמיני לי שליבי יודע ומכיר את התחושות שליבך חש עכשיו... "לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה וזורקת משפט של הימור אתה או אני או אתה ואני בתוכי סגור, מילותי כבר אינן יוצאות וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדמעות תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר זה כואב, זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי לי עכשיו, אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות"..

kgol

New member
זה קשה לשבור לב...

חשבתי שלא יהיה לי כל כך קשה. אומנם לא הרגשתי את אותה האהבה כמו בהתחלה וזאת הייתה הסיבה שרציתי לעזוב,אבל עדיין היה קשה להגיד לה שלום. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הרגשתי שאני נחנק,שאני לא רוצה לפגוע. ידעתי כמה שהיא אוהבת אותי ואיך שאני אשבור לה את הלב אבל בסוף זה קרה ובאמת כאב גם לי ורציתי שיהיה לה קל אבל ידעתי שאי אפשר,כל דמעה שלה פגעה בליבי כמו שהמילים שלי פגעו בה. אני מצטער,אבל זה נגמר...

נפש הים

New member
אני לא חושבת

שהוא סתם אומר. אני חושבת שהוא אכן מתכוון. אולי הוא כבר לא אוהב כבעבר, אבל זה לא אומר שהוא שכח את העבר, את האהבה שהוא חש כלפייך. יתכן שהיא נגמרה- זה לא אומר שאת כבר לא חשובה לו. היית בחייו תקופה מסויימת, הענקת לו הרבה אהבה- זה לא משהו ששוכחים, זה משהו שלוקחים עימנו. הוא לוקח את התקופה הזאת עימו, כמזכרת. נגמרה האהבה, אבל את עדיין חשובה. אני מאמינה לו כשהוא אומר לך שהוא לא רוצה שתרגישי רע. נכון, זה לא מקל עלייך, זה לא יכול להקל על מה שאת חשה כעת. את צריכה להתנתק ממנו- למען עצמך. וכמו שכבר נאמר לך- תבכי על היקר שנגמר לו והלך לו. רק לאחר הדמעות שינקו את הרגשות מתוכך יהיה לך מקום להרגיש מחדש.

One lOVe

New member
בכל פרידה...

מתוקה ככה זה בכל פרידה את צריכה לדעת ולהבין שהוא הפסיד אותך ואת לא סתם מישהי שאת מישהי מיוחדת שלא מוצאים בכל מקום ואם הוא לא איתך הוא כנראה לא שווה אותך ואת טובה מידיי בישבלו אולי עכשיו בהתחלה יהיה לך קשה להתרגל לעובדה שאתם לא ביחד אבל עם הזמן אני מבטיחה לך שהכל יסתדר ותראי איך תמצאי מישהו שיאהב אותך וידאג לך בידיוק כמו שאת צריכה ולא מישהו שיפגע בך כי זה לא מגיע לך מקווה שהכל יסתדר ...

למעלה