הפחד הכי גדול שלי.

Pure SilenCe

New member
../images/Emo14.gif הפחד הכי גדול שלי.

פוחדת לטעות ולחשוב שזה שום דבר. פוחדת לפספס. להטיל ספק בכוונות האמיתיות. פוחדת לפרש לא נכון ולא לתת עזרה. פוחדת לאחר את המועד. פוחדת להתעורר ולגלות שזה נגמר. פוחדת מצלצולי טלפון מוקדם בבוקר, כאלו שעלולים להיות מבן משפחה בוכה, המספר שזה הפעם באמת סופי. פוחדת למצוא את עצמי באמצע "אירוע" ולאבד את העישתונות וקור רוחי. פוחדת שיום אחד אגלה שהכל היה לשווא. פוחדת שאתרסק ואקח איתי אחרים שהאמינו בדרכי. והכי אני פוחדת שיום אחד אגלה שאני מיומנת מידי שכבר לא בוכה אחרי כל "אירוע" טריגרי וקשה.

sh53

New member
אם את פוחדת -

זה רק מראה שאיכפת לך מאוד ושאת בחורה אחראית. כולנו בני אדם וכולנו טועים לפעמים. לא כל הגולשים מוכנים לשתף ולספר הכל. הם אומרים משהו בנושא X ומזה את צריכה להבין בכלל על Y. את יכולה להציע את עזרתך, אבל אם מישהו לא מוכן שיכנסו לו לתוך עולמו, אם מישהו לא מוכן שיעזרו לו, אם מישהו לא מוכן לשתף ולספר (לפרוק מהלב) - אי אפשר לבוא ולעזור לו, כי הוא צריך לזעוק לעזרה - גם זעקה של מילה אחת, היא עדיין זעקה.

EverMan

New member
אחד הפחדים שאני יכול לחשוב עליהם

הוא שמרוב פחד אפחד לחיות. פחד הוא דבר חיוני. הוא עוזר לעיתים. אבל צריך לשים אותו במקומו. לא לפחד לחיות.

ה מוזה

New member
את הפחד שלי

אני אפילו פוחדת לכתוב הפחדים שלך הם אלו שישמרו על העירנות על המקום הפנימי הזה שנקרא אנושיות

2_be

New member
../images/Emo20.gif

הפחד הזה אומר שאת בן אדם עם רגשות פחדים והכי חשוב אנושיות.

כולנו מפחדים

זה רק מראה שאנחנו אנושיים. בכלל, פעם קראתי שאומץ, הוא היכולת להתמודד עם הפחדים. בדיקו כמו שאת עושה עכשיו

Pure SilenCe

New member
כנראה שזה נכון מה שכתבתם..

כנראה שהפחד המשתק הוא גם הפחד המניע. תודה לכולכם על החיזוק

למעלה