הפרק היומי

../images/Emo14.gif הפרק היומי ../images/Emo23.gif

פרק :176 שם הפרק: טובה תחת טובה תקציר הפרק: ג'ודי רואה את מאט נפגש עם אישה מסתורית והתגובות של רייגן ומוירה ממלאות אותה בחשדות,היא בטוחה שמלאט נמאס לחכות לה והוא התחיל לצאת עם אשת המיסתורין. היא שומעת אותו מדבר עליה בטלפון ומחליטה שקוראים לה סיסליה. טיילור מואשמת שכבשים בורחות לכל עבר, מאט וג'ודי רודפים אחרי חלק שברחו לפארק הלאומי, היחס של ג'ודי אל מאט מאוד קריר.הוא מתעמת איתה על זה אבל היא בטוחה שהרגשות האלה שיש לה ולו הן תוצאת של אותו יום שהם ברחו מהמתנקש. נחש ארסי מקיש את טאקר ואין מצב להוציא אותו משם והוטרינר לא זמין. מאט וג'ודי נשארים איתו בלילה. מאט שוב מתעמת עם ג'ודי והוא אומר לה שהוא יודע שאהבה שלו אליה נכונה כי הוא יודע בדיוק מתי הרגע שהוא התאהב בה וזה היה הרבה לפני שהיא הצילה את החיים שלו. ג'ודי לא ממש עונה לזה ובבוקר מאט מבין שאין לו סיכוי והוא הולך משם מובס ועצוב. במהלך היום ג'ודי שהייתה אמורה להפגש עם ריילי בשביל ללמוד למבחן לכוחות ההצלה מנסה לבטל את הפגישה כדי להיות עם טאקר בלי לדעת שריילי מתכנן בעצם פקניק רומנטי, ריילי לא מוותר ומביא את הפיקניק אליה. הוא מתחיל להצהיר לפניה כמה הוא אוהב אותה אבל כל מה שהיא יכולה לחשוב עליו זה מאט! היא יודעת שהיא מאוהבת בו.והיא חייבת לפעול. היא רצה אליו הבייתה ומוצאת אותו בחוץ על יאכטה קטנה שצריך לשפץ העונה לשם "סיסיליה". היא עולה על יאכטה ואומרת למאט שהיא מאוהבת בו . והם מתנשקים ואז מתחיל לרדת גשם. סטיבי מסכימה לעזור למרכוס עם מכירה של בקר (עוד משהו שהוא לא שאל את אלכס עליו). כשאלכס מגלה שסטיבי הייתה מעורבת בזה הקרע ביחסים שלהם רק גדל! לסיכום היום המוצלח מתברר שסטיבי היא זאת ששכחה לסגור את השער כשהכבשים ברחו ולא טיילור.

וכמה דברים שיש לי לומר על הפרק

ריילי פשוט חמוד!! אני מתה על הקטע שהוא יושב שם עם טאקר
זה כל כך מצחיק אותי (כל פעם מחדש ,ואת הפרק הזה ראיתי הרבה פעמים!) סטיבי ואלכס המריבות שלהם מתחילות לשעשע אותי . וחוצפה!!! שמתם לב איזה שיר שמו בסוף?!? את השיר של קלייר ואלכס! לא יפה ! ואה כן
מאט

למעלה