הרגשה טובה

../images/Emo14.gif הרגשה טובה

כשאני איתו כלום לא נגמר כשאני איתו השקר מיותר כשאני כשאני איתו אין לי חלומות כשאני איתו אני רוצה לחיות לא רוצה לחשוב מה יהיה מחר לא רוצה לדעת כמה זמן נשאר לא יודעת אם זאת אהבה הוא עושה לי הרגשה טובה כשאני איתו כל דבר נכון כשאני איתו אין לי חשבון כשאני איתו רחוק מכולם כשאני איתו העולם נעלם לא רוצה לחשוב מה יהיה מחר לא רוצה לדעת כמה זמן נשאר לא יודעת אם זאת אהבה הוא עושה לי הרגשה טובה

אופטימית

לצחוק זה להסתכן בלהראות טיפש. לבכות זה להסתכן בלהראות רגשן ורך. ליצור קשר עם מישהו זה להסתכן במעורבות התגלות וחשיפת רגשותיך זה להסתכן בחשיפת עצמיותך. לגלות רעיונותיך, חלומותיך ותשוקותיך בפני אנשים זה להסתכן באובדנם. לאהוב זה להסתכן בכך שלא יאהבו אותך בתמורה. לחיות זה להסתכן בלמות. להראות חוזק זה להסתכן בלהראות חולשה. לעשות זה להסתכן בכישלון. הסכנה הגדולה ביותר בחיים היא לא לסכן דבר. אדם שאינו מסכן דבר אינו מקבל דבר. אין לו דבר והינו שום דבר. יתכן והוא נמנע מסבל, כאב וצער אבל הוא אינו למד, הוא אינו גדל, הוא אינו חי. הוא אינו אוהב, הוא מר הוא איבד את החופש. הוא עבד. כבול אל הביטחון, אסור ע"י הפחד. רק אדם שנכון לסכן מבלי לדעת את התוצאה - הוא חופשי. וחופשי זה להרגיש הכי טוב עם עצמך.

רגשות.....

היכולת לפתח ולקיים מערכות יחסים, פירושה היכולת לחוש רגשות. כשאנו נאמנים לרגשות שלנו- אנו נאמנים למערכות היחסים שלנ.

למעלה